- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 44
Thread: Εδώ ζητάμε συγγνώμη...
-
07-08-2008, 03:15 PM #21
Re: Εδώ ζητάμε συγγνώμη...
Ηλέκτρα μου, ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ!!!!!!! :toung:
Καλή συνέχεια στην περιήγησή σου στο φόρουμ :bigsmile:
-
07-08-2008, 03:27 PM #22
Έτσι είναι...
¶μα έχεις ποιότητα και ήθος ως Λέων, έχεις και τα κότσια να βγεις και να πεις μια συγνώμη, που στο κάτω κάτω δεν έτρεχε και μία αν δεν την έλεγες, γιατί απλούστατα δεν έκανες και κάτι κακό.
Ενώ κάποια άλλη λιονταρίνα, απαξιώνει όσους της ευχήθηκαν. Αλλά δεν φταίει αυτή, φταίνε εκείνοι που νομίζουν ότι επειδή κάποιος προβάλλει ένα αμφιλεγόμενο επάγγελμα είναι και κάτι φοβερό και κρέμονται από τα @@ρια του. Καλά να πάθουν :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-08-2008, 03:42 PM #23
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
07-08-2008, 03:43 PM #24
-
07-08-2008, 04:41 PM #25
Εγώ λέω να παραγγείλουμε καμιά μερίδα γύρο και κανά σουβλάκι να μασαμπουκώσουμε!!!!!
Συγνώμη προς όλες και όλους όσους κάνουν δίαιτα, διατροφή και παρεμφερή.
Υ.Γ. Α! Και μερικές μπύρες παγωμένες παρακαλώ και ας κάνουμε μπυροκοιλιά :embarrest
-
07-08-2008, 05:10 PM #26
μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει μαλλιοτράβηγμα με κάποιο μέλος!
όμως....συγγνώμη που είμαι ανυπόμονη και γεμίζω με απορίες τα ποστ!:bigsmile::nuts::embarrest:toung:
-
07-08-2008, 06:48 PM #27
ΚΙΑΣ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΜΗΤΣΑΚΟΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΩ ΜΕΣΑ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΜΗΤΣΑΚΟ..ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ..ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ..:toung:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ DELL PIERO..ΦΙΛΑΚΙΑ
-
19-08-2008, 04:32 PM #28
Διαβάζοντας τις απαντήσεις μελών σε διάφορα θέματα, παρατηρώ ότι πολλοί είναι εριστικοί και προσβλητικοί. Επειδη τέτοιο ύφος με ενοχλεί ιδιαίτερα και θεωρώ ότι ειναι εξαιρετικά αγενές, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη εάν προσέβαλα κάποιους με τις δικές μου απαντήσεις. Πάντως καλό θα ήταν να είμαστε όλοι πιο ευγενικοί κι ας μας βοηθάει για το αντίθετο η ανωνυμία και το γεγονός ότι δεν συζητάμε προσωπο με πρόσωπο.
Ευχαριστώ
-
19-08-2008, 04:40 PM #29
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
19-08-2008, 04:53 PM #30
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.