s
απορία σε συναστρία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19

απορία σε συναστρία

Θα ήθελα να ρωτήσω σε μια συναστρία τι σημαίνουν τα εξής:

ήλιος χιαστί ήλιος
    ήλιος εξάγωνο σελήνη
    σελήνη τρίγωνο σελήνη

αφροδίτη τετράγωνο αφροδίτη
    ποσειδώνας σύνοδος ποσειδώνας
    AC τετράγωνο AC

Επίσης, κατά πόσο μια τοξότης με ωροσκόπο τοξότη μπορεί να ταιριάξει με κάποιον καρκίνο με ωροσκόπο παρθένο?

ευχαριστώ
    Κανένας δεν μπορεί να μας σώσει από τους εαυτούς μας...

Re: απορία σε συναστρία

Ο Ηλιος με την Σεληνη και γενικα οι θετικες οψεις μεταξυ των φωτων μπορουν να δειχνουν αλλοτε θετικα στοιχεια και αλλοτε αρνητικα μεσα σε μια σχεση , δεσμο κτλ ( δλδ ειτε δυο ατομα μπορει να αισθανονται οτι ταιριαζουν πολυ και να επικοινωνουν , ειτε μπορει να αισθανονται οτι ειναι η μερα με την νυχτα ... )

Τωρα ως προς το τελευταιο που λες κατα ποσο ταιριαζει μια τοξοτινα με ωροσκοπο κτλ ....
    .... ε δεν ειναι μονο το ηλιακο ζωδιο και ο ωροσκοπος που κοιταμε .! Ειναι ολοκληρη συνθεση πλανητων που πρεπει να τεθουν υποψην ! Και μετα σκεψου πως αν ηταν να κριναμε μονο απο τα ηλιακα μας ζωδια και τον ωροσκοπο μας , τοτε πολλα ζευγαρια δεν θα υφιστανται τωρα . . :toung:

Anyway ομως ..
    Κανε και συ μια προσπαθεια , μια προσεγγιση στο να καταλαβεις πως μπορει να εκδηλωνονται αυτες οι οψεις μεταξυ εσενα και του συντροφου σου

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Ο Ηλιος με την Σεληνη και γενικα οι θετικες οψεις μεταξυ των φωτων μπορουν να δειχνουν αλλοτε θετικα στοιχεια και αλλοτε αρνητικα μεσα σε μια σχεση , δεσμο κτλ ( δλδ ειτε δυο ατομα μπορει να αισθανονται οτι ταιριαζουν πολυ και να επικοινωνουν , ειτε μπορει να αισθανονται οτι ειναι η μερα με την νυχτα ... )
    Πώς μπορούν οι θετικές όψεις μεταξυ των φωτων να βγάλουν αρνητικά στοιχεία;;
    (Ρωτάω καθαρά για τις όψεις αυτές και όχι αν υπάρχουν δεκάδες άλλα δύσκολα σημεία στο σύνολο του συναστριακού χάρτη που δεν μπορούν να αντισταθμιστούν μονάχα από τις ηλιοσεληνιακές θετικές όψεις)
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Quote Originally Posted by skytree View Post
    (Ρωτάω καθαρά για τις όψεις αυτές και όχι αν υπάρχουν δεκάδες άλλα δύσκολα σημεία στο σύνολο του συναστριακού χάρτη που δεν μπορούν να αντισταθμιστούν μονάχα από τις ηλιοσεληνιακές θετικές όψεις)
    Για αρχή μπορείς να διαβάσεις το άρθρο του ¶ρχου "Το ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις" που είναι στην 1η σελίδα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Εχει δικιο ο Δημητρης , το αρθρο αυτο μπορει να σε κατατοπισει καλλειστα . .

Σε αυτο που ρωτησες , θα πω το εξης : δεν κοιταμε ποτε μια οψη μεμονομενα . Δλδ αυτο που εγραψα οτι αλλοτε μια οψη μεταξυ Ηλιου-Σεληνης μπορει να εκφραστει θετικα και αλλοτε αρνητικα , το ειπα με την προυποθεση , οτι αν ας παρουμε για παραδειγμα οτι υπαρχει οψη μεταξυ Ηλιου - Σεληνης η οποια ειναι θετικη ( ειναι ενα εξαγωνο ας πουμε ) , αλλα δεν ''επικοινωνουν'' οι Ηλιοι τους ( τα ηλιακα τους ζωδια ας πουμε οτι βρισκονται σε τετραγωνο ) ........ πως θα την μεταφρασεις αυτη την οψη μεταξυ Ηλιου και Σεληνης που εχουν και ειναι αυτου καθεαυτου ευνοικη ?
    Ο Ηλιος και η Σεληνη ειναι πολυ σημαντικα στοιχεια για ενα ωροσκοπιο . Δεν μιλαω για δεκαδες αλλα δυσκολα σημεια , οπως λες . . αλλα γραφοντας αυτο που εγραψα στο πρωτο μου ποστ , συνειδητοποιησα οτι ηταν ελλειπες .
    Ελπιζω καπως να σε καλειψα . :bigsmile:

γεια σας και παλι..
    ήθελα να ρωτησω..παντου διαβαζω για τις οψεις μεταξυ των πλανητων ...εχω διαβασει αρκετα (αλλα δεν τα καταλαβαινω κιολας!!!)...αλλα εχω μια απορια...
    Δεν εχω δει καπου αν θεωρειται η οψη χιαστι...θετική ή αρνητική!!!
    και αν μεταξυ Ηλιων δυο ανθρωπων ειναι χιαστι και μεταξυ της Σεληνης του ενος και του Ηλιου του αλλου παλι χιαστι?
    Μπορει καποιος να εξηγήσει?
    Η εστω ποιες οψεις ειναι θετικές και ποιες αρνητικές....
    Ευχαριστω!!!

Quote Originally Posted by fairywings View Post
    γεια σας και παλι..
    ....
    Δεν εχω δει καπου αν θεωρειται η οψη χιαστι...θετική ή αρνητική!!!
    και αν μεταξυ Ηλιων δυο ανθρωπων ειναι χιαστι και μεταξυ της Σεληνης του ενος και του Ηλιου του αλλου παλι χιαστι?
    Μπορει καποιος να εξηγήσει?
    Η εστω ποιες οψεις ειναι θετικές και ποιες αρνητικές....
    Ευχαριστω!!!
    Για ρίξε και εδώ μια ματιά http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%...%E5%E9%F2.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Εχει δικιο ο Δημητρης , το αρθρο αυτο μπορει να σε κατατοπισει καλλειστα . .

Σε αυτο που ρωτησες , θα πω το εξης : δεν κοιταμε ποτε μια οψη μεμονομενα . Δλδ αυτο που εγραψα οτι αλλοτε μια οψη μεταξυ Ηλιου-Σεληνης μπορει να εκφραστει θετικα και αλλοτε αρνητικα , το ειπα με την προυποθεση , οτι αν ας παρουμε για παραδειγμα οτι υπαρχει οψη μεταξυ Ηλιου - Σεληνης η οποια ειναι θετικη ( ειναι ενα εξαγωνο ας πουμε ) , αλλα δεν ''επικοινωνουν'' οι Ηλιοι τους ( τα ηλιακα τους ζωδια ας πουμε οτι βρισκονται σε τετραγωνο ) ........ πως θα την μεταφρασεις αυτη την οψη μεταξυ Ηλιου και Σεληνης που εχουν και ειναι αυτου καθεαυτου ευνοικη ?
    Ο Ηλιος και η Σεληνη ειναι πολυ σημαντικα στοιχεια για ενα ωροσκοπιο . Δεν μιλαω για δεκαδες αλλα δυσκολα σημεια , οπως λες . . αλλα γραφοντας αυτο που εγραψα στο πρωτο μου ποστ , συνειδητοποιησα οτι ηταν ελλειπες .
    Ελπιζω καπως να σε καλειψα . :bigsmile:
    Είχα διαβάσει το άρθρο για τις ηλιοσεληνιακές όψεις και δεν είχα βρει κάπου αυτό που ανέφερες γι'αυτό κ ρώτησα. Κατάλαβα τι εννοείς.Είναι σαν μια παρατήρηση που είχε κάνει κάποιο μέλος παλιότερα για το πόσο ''θετικά'' λειτουργούν τελικά οι θετικές όψεις μεταξύ πλανητών που βρίσκονται σε ασύμβατα ζώδια.
    Ευχαριστώ για την διευκρίνηση:bigsmile:
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

..ευχαριστω για το λινκ...το διαβασα...αλλα τελικά δεν ειναι τιποτα σιγουρο αν ειναι θετικο ή οχι να εχουν δυο ανθρωποι σε μια σχεση χιαστι τους ήλιους ή ο,τι αλλο!..... Αν καταλαβα καλα... δηλωνει οτι πρεπει να υπαρχει υποχωρηση και απο τους δυο γιατι βρισκονται σε αντιθετες θεσεις?????
    Μήπως τα εμπλεξα? ..Νομιζω οτι μια τα λεει ετσι και την αλλη αλλιως!!!!
    Αυτο μηπως εξαρταται και απο αλλες οψεις?

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by fairywings View Post
    ..ευχαριστω για το λινκ...το διαβασα...αλλα τελικά δεν ειναι τιποτα σιγουρο αν ειναι θετικο ή οχι να εχουν δυο ανθρωποι σε μια σχεση χιαστι τους ήλιους ή ο,τι αλλο!..... Αν καταλαβα καλα... δηλωνει οτι πρεπει να υπαρχει υποχωρηση και απο τους δυο γιατι βρισκονται σε αντιθετες θεσεις?????
    Μήπως τα εμπλεξα? ..Νομιζω οτι μια τα λεει ετσι και την αλλη αλλιως!!!!
    Αυτο μηπως εξαρταται και απο αλλες οψεις?
    κοιτα..αγαπητο μελος τιποτα δεν ειναι ευκολο σε μια σχεση,θελει λιγη δουλεια παραπανω απο μια πιο αρμονικη συναστρια ας πουμε:bigsmile:να κατανοησετε ο ενας τον αλλον :nuts:αυτο πες το υποχωρηση πεστο οπως θελεις :bigsmile:[να εχει και ενα ενδιαφερον η σχεση ε;;;;τι λες; αν ειναι ανιαρη βαριεσαι ]
    φιλικα

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)