- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 171 to 180 of 181
Thread: Η ΕΥΤΥΧΙΑ
-
04-08-2008, 02:17 PM #171
Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ
Τα πιτσιρικια ειναι μικρογραφια των γονιων τους.Οταν δεις ενα μικρο κοριτσακι ας πουμε, καταλαβαινεις πως ειναι η μαμα του.Το παιδι κανει ο,τι ακριβως βλεπει και λεει ο,τι ακριβως ακουει,αρκετες φορες διχως να καταννοει τη σοβαροτητα η' μη των λεγομενων.Γι'αυτο τα παιδια ειναι αυθορμητα και ξερεις πως αυτο που λενε δεν εχει υποστει την διαδικασια της προσθαφαιρεσης πληροφοριων..Κατι που συνηθιζουν οι ενηλικες..Ειμαι εκπαιδευτικος και τα παιδια,εχω να πω,μικρα και μεγαλα ειναι πολυ καλα.Το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωνουν ομως,η οικογενεια τους δηλαδη,παρεες και σχολειο επονται,διαμορφωνει τις βασεις του χαρακτηρα τους.Οταν ο γονιος μαθει στο παιδι να εκτιμα τις αξιες,αυτες θα εκτιμησει και οχι τα Gucci και τα Prada,που βεβαια θα τ'αγορασει ο μπαμπας,ενω αργοτερα θα ψαξει για καποιον χορηγο η' θα παρει ενα καταναλωτικο για να καλυψει την καταναλωτικη του πεινα...Ολα ειναι θεμα καλλιεργειας.
-
04-08-2008, 02:25 PM #172
Αγαπητή μου Λιονταρίνα :bigsmile: (πολύ σας πάω τις γυναίκες Λέοντες)
έχω ωροσκόπο Τοξότη και τίποτα στο χάρτη μου δεν υπόσχεται ιδιαίτερη σταθερότητα τώρα πια .... γέρασα και λέω να αράξω μόνιμα !!
Τα φιλοσοφώ και λίγο τα πράγματα (ωροσκόπος) είναι που θέλω να γίνω και μάνα :bigsmile::bigsmile: έχω καταλήξει και σ' αυτό (αυτόν) που θέλω τι να περιμένω άλλο;
Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να ξεπεραστούν κάποια τελευταία εμπόδια
Μετά θα μπορώ να μιλάω για .... ΕΥΤΥΧΙΑ !!:bigsmile:
-
04-08-2008, 02:38 PM #173
-
04-08-2008, 02:52 PM #174
Ναι το ξέρει
-
04-08-2008, 09:14 PM #175
Συνεχως τρεχουμε,συνεχως αναλυουμε,συνεχως σκεφτομαστε....Παμε να κοιμηθουμε και το κεφαλι μας ειναι γεματο πραγματα και καθως προσπαθουμε να το αδειασουμε χανουμε και τον υπνο μας....Αν δεν μαθουμε να αδειαζουμε το μυαλο μας...τοτε θα μας τρελανουν τα παρασιτα...Μολις πριν απο λιγο αδειασα το μυαλο μου...και ειμαι πραγματικα ευτυχισμενη...:bigsmile:Καπου καπου θα πρεπει να χαλαρωνουμε εντελως και να αφηνουμε ελευθερο τον εαυτο μας...να νιωσουμε το μοναδικο συναισθημα...το μυαλο μας να καλπαζει ελευθερο χωρις το φοβο οτι θα το χασουμε...Αυτο ειναι ΕΥΤΥΧΙΑ...Καπου ειχα διαβασει οτι "για να βρεις τον εαυτο σου πρεπει πρωτα να τον χασεις..."Αρα υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια οταν ανακαλυπτεις συνεχως ποιος εισαι και που μπορεις να φτασεις......Και ευτυχια ειναι φυσικα για μενα ,ολα τα απλα ,καθημερινα πραγματα που μου συμβαινουν και μου φερνουν το ΧΑΜΟΓΕΛΟ στα χειλη:bigsmile:καπως ετσι δηλαδη...
<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
05-08-2008, 11:49 AM #176
Αγαπητη PECORA NERA σου ευχομαι να κανεις αυτο που επιθυμεις.....
Διδυμος με ωροσκοπο Τοξοτη????Εντυπωσιακο!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
και τα 2 ειναι απο τα αγαπημενα μου ζωδια......Ειδικα οι Διδυμοι....ειναι "τρελα" τυπακια και δεν βαριεσαι ποτε μαζι τους.....:bigsmile:
-
05-08-2008, 01:11 PM #177
-
05-08-2008, 01:21 PM #178
-
05-08-2008, 02:24 PM #179
-
05-08-2008, 03:17 PM #180
Γιατι τοση απαισιοδοξια??????
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.