s
Η ΕΥΤΥΧΙΑ - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 18 of 19 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 LastLast
Results 171 to 180 of 181

Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Τα πιτσιρικια ειναι μικρογραφια των γονιων τους.Οταν δεις ενα μικρο κοριτσακι ας πουμε, καταλαβαινεις πως ειναι η μαμα του.Το παιδι κανει ο,τι ακριβως βλεπει και λεει ο,τι ακριβως ακουει,αρκετες φορες διχως να καταννοει τη σοβαροτητα η' μη των λεγομενων.Γι'αυτο τα παιδια ειναι αυθορμητα και ξερεις πως αυτο που λενε δεν εχει υποστει την διαδικασια της προσθαφαιρεσης πληροφοριων..Κατι που συνηθιζουν οι ενηλικες..Ειμαι εκπαιδευτικος και τα παιδια,εχω να πω,μικρα και μεγαλα ειναι πολυ καλα.Το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωνουν ομως,η οικογενεια τους δηλαδη,παρεες και σχολειο επονται,διαμορφωνει τις βασεις του χαρακτηρα τους.Οταν ο γονιος μαθει στο παιδι να εκτιμα τις αξιες,αυτες θα εκτιμησει και οχι τα Gucci και τα Prada,που βεβαια θα τ'αγορασει ο μπαμπας,ενω αργοτερα θα ψαξει για καποιον χορηγο η' θα παρει ενα καταναλωτικο για να καλυψει την καταναλωτικη του πεινα...Ολα ειναι θεμα καλλιεργειας.

Quote Originally Posted by argy29 View Post
    χμμμ....PECORA NERA.....ενδιαφερον αυτο που γραφεις.....Και εισαι διδυμος....αναρωτιεμαι τι ωροσκοπο εχεις.......:blink::bigsmile:

Αγαπητή μου Λιονταρίνα :bigsmile: (πολύ σας πάω τις γυναίκες Λέοντες )
    έχω ωροσκόπο Τοξότη και τίποτα στο χάρτη μου δεν υπόσχεται ιδιαίτερη σταθερότητα τώρα πια .... γέρασα και λέω να αράξω μόνιμα !!

Τα φιλοσοφώ και λίγο τα πράγματα (ωροσκόπος) είναι που θέλω να γίνω και μάνα :bigsmile::bigsmile: έχω καταλήξει και σ' αυτό (αυτόν) που θέλω τι να περιμένω άλλο;
    Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να ξεπεραστούν κάποια τελευταία εμπόδια
    Μετά θα μπορώ να μιλάω για .... ΕΥΤΥΧΙΑ !!:bigsmile:

Quote Originally Posted by pecora nera View Post
    Αγαπητή μου Λιονταρίνα :bigsmile: (πολύ σας πάω τις γυναίκες Λέοντες )
    έχω ωροσκόπο Τοξότη και τίποτα στο χάρτη μου δεν υπόσχεται ιδιαίτερη σταθερότητα τώρα πια .... γέρασα και λέω να αράξω μόνιμα !!

Τα φιλοσοφώ και λίγο τα πράγματα (ωροσκόπος) είναι που θέλω να γίνω και μάνα :bigsmile::bigsmile: έχω καταλήξει και σ' αυτό (αυτόν) που θέλω τι να περιμένω άλλο;
    Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να ξεπεραστούν κάποια τελευταία εμπόδια
    Μετά θα μπορώ να μιλάω για .... ΕΥΤΥΧΙΑ !!:bigsmile:
    Αυτός το ξέρει;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ναι το ξέρει

Όνομα:
    Χρυσα...

Συνεχως τρεχουμε,συνεχως αναλυουμε,συνεχως σκεφτομαστε....Παμε να κοιμηθουμε και το κεφαλι μας ειναι γεματο πραγματα και καθως προσπαθουμε να το αδειασουμε χανουμε και τον υπνο μας....Αν δεν μαθουμε να αδειαζουμε το μυαλο μας...τοτε θα μας τρελανουν τα παρασιτα...Μολις πριν απο λιγο αδειασα το μυαλο μου...και ειμαι πραγματικα ευτυχισμενη...:bigsmile:Καπου καπου θα πρεπει να χαλαρωνουμε εντελως και να αφηνουμε ελευθερο τον εαυτο μας...να νιωσουμε το μοναδικο συναισθημα...το μυαλο μας να καλπαζει ελευθερο χωρις το φοβο οτι θα το χασουμε...Αυτο ειναι ΕΥΤΥΧΙΑ...Καπου ειχα διαβασει οτι "για να βρεις τον εαυτο σου πρεπει πρωτα να τον χασεις..."Αρα υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια οταν ανακαλυπτεις συνεχως ποιος εισαι και που μπορεις να φτασεις......Και ευτυχια ειναι φυσικα για μενα ,ολα τα απλα ,καθημερινα πραγματα που μου συμβαινουν και μου φερνουν το ΧΑΜΟΓΕΛΟ στα χειλη:bigsmile:καπως ετσι δηλαδη...
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Φλοξ!

Αγαπητη PECORA NERA σου ευχομαι να κανεις αυτο που επιθυμεις.....
    Διδυμος με ωροσκοπο Τοξοτη????Εντυπωσιακο!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

και τα 2 ειναι απο τα αγαπημενα μου ζωδια......Ειδικα οι Διδυμοι....ειναι "τρελα" τυπακια και δεν βαριεσαι ποτε μαζι τους.....:bigsmile:

Quote Originally Posted by argy29 View Post
    Αγαπητη PECORA NERA σου ευχομαι να κανεις αυτο που επιθυμεις.....
    Διδυμος με ωροσκοπο Τοξοτη????Εντυπωσιακο!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

και τα 2 ειναι απο τα αγαπημενα μου ζωδια......Ειδικα οι Διδυμοι....ειναι "τρελα" τυπακια και δεν βαριεσαι ποτε μαζι τους.....:bigsmile:

Καλή μου, και εγώ μου εύχομαι να κάνω αυτό που επιθυμώ και γρήγορα γιατί ο χρόνος έχει πια τελειώσει για όλους μας :worried: κάναμε κακή χρήση του χρόνου ως τώρα.

Το ξέρω ότι μας αγαπάτε οι Λιονταρίνες :bigsmile::bigsmile: και εμείς σας αγαπάμε :bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by pecora nera View Post
    Καλή μου, και εγώ μου εύχομαι να κάνω αυτό που επιθυμώ και γρήγορα γιατί ο χρόνος έχει πια τελειώσει για όλους μας :worried: κάναμε κακή χρήση του χρόνου ως τώρα
    Ειμαι σιγουρη οτι η προσωπικη σου ευτυχια ειναι πολυ κοντα
    με αγαπη Δεσποινα

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Ειμαι σιγουρη οτι η προσωπικη σου ευτυχια ειναι πολυ κοντα
    με αγαπη Δεσποινα
    Δέσποινα... σιγουρευτείτε όλοι μαζί οι φίλοι που τρώμε το σταφύλι, μπας και τη σπρώξετε λίγο κοντυνότερα από το άπειρο......!!

Όνομα:
    Φλοξ!

Γιατι τοση απαισιοδοξια??????

Page 18 of 19 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)