s
Απορία για όψεις συναστρίας.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    Εφη

Απορία για όψεις συναστρίας.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί σημαίνει στην συναστρία μου με ένα άτομο να σχηματίζει ο Ήλιος του Τετράγωνο με τον δικό μου Ήλιο με ανοχή 1.94 ; Εκείνος έχει Ήλιο στους Ιχθείς κι εγώ στον Τοξότη, εκείνος έχει ορωσκόπο Σκορπιό κι εγώ Τοξότη. Επιπλέον ο Ήλιος του κάνει εξάγωνο με την Σελήνη μου με ανοχή 7.65, τετράγωνο με τον Ερμή μου με ανοχή 7.23, τρίγωνο με τον Κρόνο μου (ανοχή 4.75), τετράγωνο με τον Ουρανό μου (ανοχή 0.27), τρίγωνο με τον Πλούτωνά μου (ανοχή 6.36), τρίγωνο με τον Κλήρο τύχης μου (ανοχή 5.94), τρίγωνο με τον Β. Δεσμό μου (ανοχή 0.25) και τετράγωνο με τον ορωσκόπο μου (ανοχή 0.23). Δείχνουν οι παραπάνω όψεις ότι πρόκειται για καρμική σχέση; Από ότι διάβασα κι αν κατάλαβα καλά, το γεγονός ότι ο Ήλιος του κάνει εξάγωνο με την Σελήνη μου υποδηλώνει ισχυρό δεσμό που βασίζεται στις ομοιότητες που έχουμε ματαξύ μας. Αλλά με μπερδεύει πολύ το γεγονός ότι καθένας από τους πλανήτες του σχηματίζει πολλές διαφορετικές όψεις με τους δικούς μου και χάνω την ερμηνεία...μήπως μπορεί κάποιος χρησιμοποιώντας σαν παράδειγμα τα στοιχεία σχετικά με τον Ήλιο του που παραθέτω παραπάνω να μου εξηγήσει πώς εξηγώ και τους υπόλοιπους πλανήτες στην συναστρία μας;
    Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Όνομα:
    Εφη

Re: Απορία για όψεις συναστρίας.

Καλημέρα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τί ζώνη ώρας πρέπει να βάλω στην χειροκίνητη επιλογή για κάποιον που έχει γεννηθεί στην Γερμανία (Φρανκφούρτη) γιατί δεν γνωρίζω και θέλω να δώ τον γενέθλιο χάρτη του αλλά και τον χάρτη της συναστρίας μας;Γνωρίζω ώρα γέννησης αλλά δεν ξέρω καθόλου τί ζώνη ώρας να βάλω και δεν θέλω να κάνω λάθος...Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:embarrest

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ζουπιαρα View Post
    Καλημέρα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τί ζώνη ώρας πρέπει να βάλω στην χειροκίνητη επιλογή για κάποιον που έχει γεννηθεί στην Γερμανία (Φρανκφούρτη) γιατί δεν γνωρίζω και θέλω να δώ τον γενέθλιο χάρτη του αλλά και τον χάρτη της συναστρίας μας;Γνωρίζω ώρα γέννησης αλλά δεν ξέρω καθόλου τί ζώνη ώρας να βάλω και δεν θέλω να κάνω λάθος...Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:embarrest
    Στο πρόγραμμα υπολογισμού γενέθλιου χάρτη στην αρχική σελίδα του myhoroscope η ζώνη ώρας (και ο υπολογισμός της θερινής ώρας, αν συντρέχει τέτοια προϋπόθεση) γίνεται αυτόματα αν πληκτρολογήσεις το όνομα της πόλης (Frankfurt) και εμφανιστεί στις επιλογές του προγράμματος. Τότε τα πεδία ενημερώνονται αυτόματα (και αυτό της ζώνης ώρας ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι γεωγραφικές συντεταγμένες - πολύ σημαντικές). Για τη Γερμανία π.χ. είναι GMT+1, αν εφαρμόζεται και θερινή ώρα τότε είναι GMT+2, θα το δεις.:bigsmile:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Εφη

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και για αυτή την απάντηση, θα το βρώ.:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)