- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Εύρεση ώρας γέννησης
-
03-08-2008, 11:59 PM #11
Re: Εύρεση ώρας γέννησης
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Το πήραμε το χαρτί από το ληξιαρχείο με την ώρα επάνω αλλά έχει δημιουργηθεί πρόβλημα τώρα γιατί οι γονείς υποστηρίζουν ότι δεν γεννήθηκε πρωι όπως αναγράφεται στο έγγραφο αλλά απόγευμα.
Θα πάρουμε τηλέφωνο στο μαιευτήριο αύριο το πρωί αλλά ίσως να μην έχουν στοιχεία από τόσο παλιά γιατί τότε το συγκεκριμένο μαιευτήριο όπως μας είπαν τηλεφωνικά βρισκόταν σε άλλη περιοχή της Αθήνας και μπορεί τα αρχεία τους για κάποιο λόγο να μην μεταφέρθηκαν. Θα δούμε...
Ποτέ δεν φανταζόμουν πάντως ότι θα ήταν τόσο δύσκολη η εύρεση της ώρας!!!
-
04-08-2008, 12:15 AM #12
Μην απελπίζεσαι, το 1971 δεν είναι τόσο παλιά -- το ξέρω γιατί μια φίλη γεννημένη το 1964 βρήκε άκρη. Το πολύ-πολύ να μην θέλουν να εξυπηρετήσουν από το τηλέφωνο, ίσως από κοντά είναι καλύτερα (με κανένα λαδωματάκι, ως είθισται στην τρομερή μας χώρα...). Πάντως όλοι συγκινούνται με το αστρολογικό θέμα - ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
05-08-2008, 10:13 AM #13
Καλημέρα σας και πάλι!
Τζίφος η υπόθεση.
Πήραμε τηλέφωνο στο μαιευτήριο και αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν ΠΡΙΝ ακόμα προλάβουν να ακούσουν την ημερομηνία γέννησης! Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία από τόσο παλιά γιατί το μαιευτήριο στεγαζόταν αλλού... Αν είναι δυνατόν! (μάλλον δεν είμαστε οι μόνοι που την ψάχνουμε και έχει περάσει ως γραμμή της εταιρείας να μη δίνουν τέτοια στοιχεία...)
Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε άλλον τρόπο να βρούμε την ακριβή ώρα γέννησης πέρα από το ληξιαρχείο και το μαιευτήριο;;;;
Οι ιδέες μου στέρεψαν...
(Η μήπως έχετε κανένα γνωστό στο συγκεκριμένο μαιευτήριο να μας εξυπηρετήσει;;;; χαχαχαχαχα)
-
06-08-2008, 12:14 PM #14
Αγαπητή sag_femme
Επειδή έχετε ήδη δύο σαφή στοιχεία, ένα από το Ληξιαρχείο και ένα από την μητέρα του συντρόφου σας, ίσως θα ήταν προτιμότερο να απευθυνθείτε σε ένα αστρολόγο ικανό να κάνει διόρθωση ώρας ωροσκοπίου, να του δώσετε τις πληροφορίες που θα ζητήσει και εκείνος να αποφασίσει τελικά με τα γεγονότα ζωής του συντρόφου σας, ποιο από τα δύο ανταποκρίνεται.
Μην μπλέκεστε άλλο με υπηρεσίες, γιατί θα μπερδευτείτε χειρότερα. Μία επίσκεψη πιθανώς θα σας κάνει να κατασταλάξετε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.