s
Συναστρία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    κωνσταντινα

Συναστρία

καλησπέρα! μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι σημαίνουν οι παρακάτω όψεις σε μια συναστρία?ο ήλιος της γυναίκας κάνει τετράγωνο με τον πλούτωνα του άνδρα και ο πλούτωνας της γυναίκας σύνοδο με τον ήλιο του άνδρα και τεράγωνο με τη σελήνη του άνδρα

Re: Συναστρία

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    καλησπέρα! μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι σημαίνουν οι παρακάτω όψεις σε μια συναστρία?ο ήλιος της γυναίκας κάνει τετράγωνο με τον πλούτωνα του άνδρα και ο πλούτωνας της γυναίκας σύνοδο με τον ήλιο του άνδρα και τεράγωνο με τη σελήνη του άνδρα
    Γενικά αυτές οι όψεις χαρακτηρίζονται δύσκολες και αν πράγματι αντιστοιχούν σε μια κατάσταση, αυτή δεν θα είναι άμεσα ορατή αλλά υπόγεια, μυστική και με βάθος χρόνου.
    Ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα συνήθως υπερισχύει και κάνει τα δικά του. Εφόσον εδώ έχουμε όψεις τετραγώνου και συνόδου, δική μου εκτίμηση είναι ότι βαραίνει περισσότερο ο γυναικείος Πλούτωνας, εφόσον "κτυπάει" με σύνοδο (ισχυρότερη όψη) τον Ήλιο του άνδρα και την Σελήνη του με τετράγωνο.
    Βλέποντας μόνο αυτές τις όψεις, χωρίς να έχουμε υπόψιν μας το σύνολο του χάρτη, μάλλον η γυναίκα επηρεάζει τον άνδρα σε μεγάλο βαθμό στο συναισθηματικό και ψυχολογικό του επίπεδο. Θεωρητικά πάντα, δεν αποκλείεται να έχουν μεταξύ τους μεγάλη αντιπαλότητα και να υποδαυλίζουν αμφότεροι διάφορες εντάσεις. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση το πάθος που νιώθουν ο ένας για τον άλλο να είναι έντονο και να θεωρούν ότι η σχέση τους είναι ...μοιραία. Θα είχε ενδιαφέρον να εξετάζαμε τις πρακτικές που ακολουθούν στο σεξ
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες, μιας και με ενδιαφέρουν κι εμένα οι όψεις αυτές.... Από όσα αναφέρθηκαν, να συμπεράνω ότι όταν ο ήλιος μιας γυναίκας κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα ενός άντρα, ο πιο "ζημιωμένος" είναι η γυναίκα? Ακόμα και εάν ο δικός της Πλούτωνας κάνει τετράγωνο με τη σελήνη και τον κρόνο του άντρα?

Quote Originally Posted by ed77 View Post
    Να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες, μιας και με ενδιαφέρουν κι εμένα οι όψεις αυτές.... Από όσα αναφέρθηκαν, να συμπεράνω ότι όταν ο ήλιος μιας γυναίκας κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα ενός άντρα, ο πιο "ζημιωμένος" είναι η γυναίκα?
    Νομίζω πως ναι, αν και θα έπρεπε να συγκεκριμενοποιήσουμε τι εστί "ζημιά". Εκτιμώ ότι ο Πλούτωνας θα "αποδομήσει" αυτό που δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του, δεν έχει λόγο και πρέπει να δώσει τη θέση του στο καινούργιο, το οποίο θα είναι άφθαρτο μεν, θα εμφορείται από στοιχεία του παλιού δε.

Ακόμα και εάν ο δικός της Πλούτωνας κάνει τετράγωνο με τη σελήνη και τον κρόνο του άντρα?
    Με την τετράγωνη όψη Σελήνης - Πλούτωνα, ο Πλούτωνας θα υπερισχύσει, όσο και να ...κλοτσήσει η Σελήνη. Μη σου πω ότι θα της αρέσει κιόλας :bigsmile:
    Εκεί όμως που θα τα βρει σκούρα νομίζω ότι είναι με τον Κρόνο. Ο Κρόνος δεν συνδέεται ούτε με ελαστικότητα, ούτε με προσαρμοστικότητα, ούτε με υποχώρηση, απεναντίας. Οπότε θα έχουμε μια σύγκρουση "γιγάντων". Ορθολογισμός εναντίον υπόγειου δολιοφθορέα. Ψυχρή και άκαμπτη κρόνια λογική εναντίον πλουτώνιας προσπάθειας ψυχολογικής αποσάθρωσης. ¶σε που χαλάει και το σεξ :toung:
    Λόγω Κρόνου και της φύσης του, η εκτίμησή μου είναι ότι μάλλον η γυναίκα αυτή θα πρέπει να αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα, πάντα βέβαια εξετάζοντας μονομερώς αυτά τα στοιχεία της συναστρίας και όχι και όλα τα άλλα, όπως είναι και το σωστό.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Γενικά αυτές οι όψεις χαρακτηρίζονται δύσκολες και αν πράγματι αντιστοιχούν σε μια κατάσταση, αυτή δεν θα είναι άμεσα ορατή αλλά υπόγεια, μυστική και με βάθος χρόνου.
    Ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα συνήθως υπερισχύει και κάνει τα δικά του. Εφόσον εδώ έχουμε όψεις τετραγώνου και συνόδου, δική μου εκτίμηση είναι ότι βαραίνει περισσότερο ο γυναικείος Πλούτωνας, εφόσον "κτυπάει" με σύνοδο (ισχυρότερη όψη) τον Ήλιο του άνδρα και την Σελήνη του με τετράγωνο.
    Βλέποντας μόνο αυτές τις όψεις, χωρίς να έχουμε υπόψιν μας το σύνολο του χάρτη, μάλλον η γυναίκα επηρεάζει τον άνδρα σε μεγάλο βαθμό στο συναισθηματικό και ψυχολογικό του επίπεδο. Θεωρητικά πάντα, δεν αποκλείεται να έχουν μεταξύ τους μεγάλη αντιπαλότητα και να υποδαυλίζουν αμφότεροι διάφορες εντάσεις. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση το πάθος που νιώθουν ο ένας για τον άλλο να είναι έντονο και να θεωρούν ότι η σχέση τους είναι ...μοιραία. Θα είχε ενδιαφέρον να εξετάζαμε τις πρακτικές που ακολουθούν στο σεξ
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου. το τελευταίο σου σχόλιο σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούν στο σεξ είναι πραγματικά εξαίσιο. να ρωτήσω για να δω αν κατάλαβα καλά. απο τη σχέση αυτή που θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο είναι η γυναίκα?

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου. το τελευταίο σου σχόλιο σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούν στο σεξ είναι πραγματικά εξαίσιο.
    Λογικό δεν είναι; Ο Πλούτωνας συνδέεται άμεσα με το σεξ και την αναπαραγωγή, οπότε είναι ένας από τους δείκτες σε μια συναστρία μεταξύ ανδρός και γυναικός :bigsmile:

να ρωτήσω για να δω αν κατάλαβα καλά. απο τη σχέση αυτή που θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο είναι η γυναίκα?
    Ταλαιπωρία... Ποια ταλαιπωρία :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Λογικό δεν είναι; Ο Πλούτωνας συνδέεται άμεσα με το σεξ και την αναπαραγωγή, οπότε είναι ένας από τους δείκτες σε μια συναστρία μεταξύ ανδρός και γυναικός :bigsmile:

Ταλαιπωρία... Ποια ταλαιπωρία :toung:

μονο καλά δηλαδή είναι γραμμένα στα άστρα για αυτό το ζευγάρι. τυχεροί!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)