- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: Συναστρία
-
31-07-2008, 11:28 PM #1
Συναστρία
καλησπέρα! μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι σημαίνουν οι παρακάτω όψεις σε μια συναστρία?ο ήλιος της γυναίκας κάνει τετράγωνο με τον πλούτωνα του άνδρα και ο πλούτωνας της γυναίκας σύνοδο με τον ήλιο του άνδρα και τεράγωνο με τη σελήνη του άνδρα
-
02-08-2008, 03:23 PM #2
Re: Συναστρία
Γενικά αυτές οι όψεις χαρακτηρίζονται δύσκολες και αν πράγματι αντιστοιχούν σε μια κατάσταση, αυτή δεν θα είναι άμεσα ορατή αλλά υπόγεια, μυστική και με βάθος χρόνου.
Ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα συνήθως υπερισχύει και κάνει τα δικά του. Εφόσον εδώ έχουμε όψεις τετραγώνου και συνόδου, δική μου εκτίμηση είναι ότι βαραίνει περισσότερο ο γυναικείος Πλούτωνας, εφόσον "κτυπάει" με σύνοδο (ισχυρότερη όψη) τον Ήλιο του άνδρα και την Σελήνη του με τετράγωνο.
Βλέποντας μόνο αυτές τις όψεις, χωρίς να έχουμε υπόψιν μας το σύνολο του χάρτη, μάλλον η γυναίκα επηρεάζει τον άνδρα σε μεγάλο βαθμό στο συναισθηματικό και ψυχολογικό του επίπεδο. Θεωρητικά πάντα, δεν αποκλείεται να έχουν μεταξύ τους μεγάλη αντιπαλότητα και να υποδαυλίζουν αμφότεροι διάφορες εντάσεις. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση το πάθος που νιώθουν ο ένας για τον άλλο να είναι έντονο και να θεωρούν ότι η σχέση τους είναι ...μοιραία. Θα είχε ενδιαφέρον να εξετάζαμε τις πρακτικές που ακολουθούν στο σεξΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-08-2008, 05:39 PM #3
Να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες, μιας και με ενδιαφέρουν κι εμένα οι όψεις αυτές.... Από όσα αναφέρθηκαν, να συμπεράνω ότι όταν ο ήλιος μιας γυναίκας κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα ενός άντρα, ο πιο "ζημιωμένος" είναι η γυναίκα? Ακόμα και εάν ο δικός της Πλούτωνας κάνει τετράγωνο με τη σελήνη και τον κρόνο του άντρα?
-
02-08-2008, 08:37 PM #4
Νομίζω πως ναι, αν και θα έπρεπε να συγκεκριμενοποιήσουμε τι εστί "ζημιά". Εκτιμώ ότι ο Πλούτωνας θα "αποδομήσει" αυτό που δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του, δεν έχει λόγο και πρέπει να δώσει τη θέση του στο καινούργιο, το οποίο θα είναι άφθαρτο μεν, θα εμφορείται από στοιχεία του παλιού δε.
Ακόμα και εάν ο δικός της Πλούτωνας κάνει τετράγωνο με τη σελήνη και τον κρόνο του άντρα?
Εκεί όμως που θα τα βρει σκούρα νομίζω ότι είναι με τον Κρόνο. Ο Κρόνος δεν συνδέεται ούτε με ελαστικότητα, ούτε με προσαρμοστικότητα, ούτε με υποχώρηση, απεναντίας. Οπότε θα έχουμε μια σύγκρουση "γιγάντων". Ορθολογισμός εναντίον υπόγειου δολιοφθορέα. Ψυχρή και άκαμπτη κρόνια λογική εναντίον πλουτώνιας προσπάθειας ψυχολογικής αποσάθρωσης. ¶σε που χαλάει και το σεξ :toung:
Λόγω Κρόνου και της φύσης του, η εκτίμησή μου είναι ότι μάλλον η γυναίκα αυτή θα πρέπει να αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα, πάντα βέβαια εξετάζοντας μονομερώς αυτά τα στοιχεία της συναστρίας και όχι και όλα τα άλλα, όπως είναι και το σωστό.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-08-2008, 10:02 PM #5
-
02-08-2008, 10:52 PM #6
Λογικό δεν είναι; Ο Πλούτωνας συνδέεται άμεσα με το σεξ και την αναπαραγωγή, οπότε είναι ένας από τους δείκτες σε μια συναστρία μεταξύ ανδρός και γυναικός :bigsmile:
να ρωτήσω για να δω αν κατάλαβα καλά. απο τη σχέση αυτή που θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο είναι η γυναίκα?Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
02-08-2008, 11:07 PM #7
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.