s
Η ΕΥΤΥΧΙΑ - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 19 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 LastLast
Results 151 to 160 of 181
    Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Κι αυτος που ειναι πολυ τυχερος σιγουρα εχει πολλες δοσεις ευτυχιας! Ξερουν οι λεξεις πως φτιαχνονται....χιιχχιιχ! ευ+τυχη !
    Oι λεξεις που φτιαχνονται απο -χ- δεν μας φτιαχνουν ομως συχνα και την ευτυ-χ-ια μας αλλα μας χ-ωριζουν απο αυτη...
    Use it before lose it ''May West''

Quote Originally Posted by voulatain View Post
    Oι λεξεις που φτιαχνονται απο -χ- δεν μας φτιαχνουν ομως συχνα και την ευτυ-χ-ια μας αλλα μας χ-ωριζουν απο αυτη...
    Δηλαδη ? :weird:

Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Δηλαδη ? :weird:
    Aσε καλη μου,ασχετο ηταν αλλα πρωτα το εγραψα και μετα το καταλαβα οτι δεν ταιριαζει με τα προηγουμενα,παρορμητικη γαρ...και συχνα πυκνα αλλου για αλλου..:σφύριγμα:σφύριγμα:σ ύριγμα
    Use it before lose it ''May West''

Quote Originally Posted by voulatain View Post
    Aσε καλη μου,ασχετο ηταν αλλα πρωτα το εγραψα και μετα το καταλαβα οτι δεν ταιριαζει με τα προηγουμενα,παρορμητικη γαρ...και συχνα πυκνα αλλου για αλλου..:σφύριγμα:σφύριγμα:σ ύριγμα
    Αααα ειπα και γω , μηπως φταιω εγω βρε παιδι μου που βγαζω ατμους απο το κεφαλι ( απο την πολυ ζεστη ) :nuts: Που να δουλευε και με καρβουνο δλδ Να το κοιταξεις καλο μου , μηπως και συ ζεσταινεσαι υπερβολικα , ποτε δεν ξερεις :toung:

(καλα.. ναι .. ειναι και η υδροχοισια φυση σου :nuts

Όνομα:
    Χρυσα...

ποσο δικιο εχεις...ειμαι δασκαλα κ προσπαθω να μην διαβαζω τις ιδιες γλυκαναλατες ιστοριες..αλλα το παραμυθι ειναι παραμυθι.... για τα παιδια γλυκο για τους μεγαλους αδικο...

Όνομα:
    Φλοξ!

Χρυσα........ολοι μα ολοι ζουμε στον κοσμο του παραμυθιου.....ο καθενας με τον δικο του τροπο και στο παραμυθι που εχει διαλεξει.......

Όνομα:
    Χρυσα...

Quote Originally Posted by argy29 View Post
    Χρυσα........ολοι μα ολοι ζουμε στον κοσμο του παραμυθιου.....ο καθενας με τον δικο του τροπο και στο παραμυθι που εχει διαλεξει.......
    οντως..πολλες φορες ομως στο παραμυθι που διαλεγουμε κατι συμβαινει και δεν εχουμε τον αναλογο ρολο..ευτυχως οταν συναναστρεφεσαι με παιδια αυτο δεν ισχυει...σου δινοθν παντα αυτο που σου αξιζει...
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by xry45 View Post
    οντως..πολλες φορες ομως στο παραμυθι που διαλεγουμε κατι συμβαινει και δεν εχουμε τον αναλογο ρολο..ευτυχως οταν συναναστρεφεσαι με παιδια αυτο δεν ισχυει...σου δινοθν παντα αυτο που σου αξιζει...
    Γι αυτό λοιπόν,παίρνοντας δύναμη απο μικρές παιδικές ψυχούλες που συναναστρέφεσαι κάθε μέρα,ψάχνεις να βρείς κάποιο παραμύθι που θα σου αξίζει πραγματικά,που θα αξίζει να το ζήσεις όσο κι αν κρατήσει..Ο ρόλος των παραμυθιών είναι να μας κάνουν να ονειρευόμαστε όμορφα πράγματα,κι αυτό ισχύει για μικρούς και μεγάλους.Αν το παραμύθι είναι άκυρο,δεν αξίζει καν να το ακούσεις
    What goes around comes around

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Κι αυτος που ειναι πολυ τυχερος σιγουρα εχει πολλες δοσεις ευτυχιας! Ξερουν οι λεξεις πως φτιαχνονται....χιιχχιιχ! ευ+τυχη !
    Και η Ελληνική γλώσσα είναι αμιγώς σημειολογική!!!
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by xry45 View Post
    Τελευταια στην ζωη μου ανακαλυψα οτι μονο το παιδικο γελιο και η εμπιστοσυνη στα ματια των παιδιων ειναι ανιδιοτελη
    και η υπαρξη μωρων στην ζωη αυτη ειναι τελεια και υπερκαλυπτει τα λοιπα τα οποια ομως πρεπει να βιωσεις για να εκτιμησεις την ευτυχια που ερχεται μεσα απο την παρουσια των παιδιων...:bigsmile:

και ακομα δεν εχω γινει μανα...:embarrest
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Page 16 of 19 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)