s
Ο μεγάλος Έρωτας - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 81 to 90 of 91

Re: Ο μεγάλος Έρωτας

:bigsmile:αληθεια???:nuts:Ετσι των βλεπω και εγω "σχεδον τελειο" απο πριν δω το χαρτη του,αλλα απλα σαν "αντρας" :toung:.1000 Ευχαρηστω.Αν δεν πειρα καπιο μνμ σας,μαλλον επειδι δεν σας ειχα βαλει στη λιστα των φιλων :toung:.Τωρα σας εβαλα.Μπορειτε να μου στειλετε.Τα εισεχομενα ειναι αδια αρααα....?

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Πάντως μόνο και μόνο ότι έχεις άξονα δεσμών Σελήνης σε Διδύμους/Τοξότη λέει πολλά για έναν από τους λόγους που τα'φτιαξες με τον Δίδυμο και είναι και πάααααρα πολύ love μάλιστα. Την Αφροδίτη σου με τον 'Αρη του μια χαρά τα βρίσκω. Αν τον καταφέρεις μελλοντικά να τον παντρευτείς κιόλας που έχει Υδροχόο στον 7ο, θα σε καλέσω να παντρέψεις και έναν μητροπολίτη μετά. Ζήσε το πάντως, ωραίο ακούγεται.

Αχ έρωτα αχ έρωτα, μπαμπέση και ζημιάρη.
    Καλησπερα σας και παλι.Συγγνομη αν σας κουραζω αλλα σειμερα πειρα μερικα απυστευτα νεα απο μια κυρια που μου διαβασε στον καφε και ειπε κατι συνταρακτυκο,οτι θα χορισω:blink::weird: καπια μερα με των αντρα μου και θα παντρευτω τελικα αυτον που ειμαι ερωτευμενη,δλδ ο Διδυμος :nuts::unsure:.Και αναρωτιεμε με αυτα που ειπατε "Αν τον καταφέρεις μελλοντικά να τον παντρευτείς κιόλας που έχει Υδροχόο στον 7ο, θα σε καλέσω να παντρέψεις και έναν μητροπολίτη μετά."Το ειπατε στη πλακα η ειδατε κατι στο χαρτη μας κατι τετιο να συμβει?Και τι ενοοιτε οταν ειπατε οτι εχει τον Υδροχοο στον 7ο?Μιπως επειδει εχω τη Σεληνη,Αφροδιτη και το Δια στον Υδροχοο?Ευχαρηστω

Όνομα:
    ΓΙΩΡΓΟΣ

ερωτας χωρις αφροδιτη απλα δεν γινεται.....τωρα για τον ποσειδωνα η εμπλοκη του ειναι σχεδων βεβαια... 1. ωροσκοπος τριγωνο με αφροδιτη απο προοδο ηλ τοξου και ταυτοχρονα τριγωνο ποσειδωνα ωροσκοπου απο διελευση.... 2..ουρανος αφροδιτη συνοδος απο διελευση... 3. ηλιος συνοδος με αφροδιτη απο ηλ τοξο . προσωπικα βιοματα

Θεωρώ πως και ο Δίας σε σύνοδο με βόρειο δεσμό ή σε καλή γωνία δημιουργεί σχέση, και όταν υποστηρίζεται θετικά από τον Κρόνο. Επίσης ο Πλούτωνας σε καλή γωνία με την Αφροδίτη ταυτόχρονα δημιουργεί βαθιά αισθήματα. Και ο άνθρωπος που θα γνωρίσουμε θα χρωματίζεται (δηλαδή θα έχει χαρακτηριστικά) από έναν από τους πλανήτες.

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Την λαμαρίνα την δαγκώνεις για τα καλά με διελεύσεις Ποσειδώνα, πχ ένα τρίγωνο Ποσειδώνα με Αφροδίτη είναι ένα παράδειγμα ερωτικής τύφλωσης, όπως και σχεδόν όλες οι διελεύσεις του Ποσειδώνα από επίμαχα σημεία του γενέθλιου. Για να έχει επιτυχία όμως και καλή έκβαση πρέπει να υποστηρίζεται από διελεύσεις Δία και Πλούτωνα, αλλιώς είναι απογοητευτικός έρωτας ή ουτοπικός. "

Περση που των γνωρησα,ειταν ο Διας και Πλουτωνας στον Τοξοτη,δλδ στον 5ο οικο του Διδυμου.Γιαυτες τις διελευσεις εννοοιται?Και αν ναι,αρα δεν ειταν τυχεω οι γνορημια μας (σορρυ που δεν γραφω σωστα:toung
    Η ο Διας και Ποσειδωνας του κανει συνοδο με τη Ποσειδωνα μου, η ο Διας μου κανει τριγωνο με την Σεληνη του .Και περση χωρησαμε 1 μηνα μετα τη γνωρημεια και τα ξανα φιαξαμε 28/09/07 και τωρα τα χαλασαμε παλι στις 16/05/08.Αρα λετε οτι πυθανον να τα ξανα φιαξουμε :nuts:?Παντος δεν ειναι τυχεω που τα χαλασαμε παλι τωρα ιδεικα αυτες τις μερες με τοσους πλανητες ΑΝΑΔΡΟΜΑ .

"Να υπάρχουν διελεύσεις Ποσειδώνα ώστε να τον/την εξιδανικεύσεις αλλά να υπάρχουν ταυτόχρονα και διελεύσεις όπως αυτή του Δία από την Αφροδίτη σου, ή να ενεργοποιείται με κάποιο τρόπο θετικά ο κυβερνήτης του 5ου οίκου. Χαρακτηριστικά θετικές εμπειρίες όταν ο Δίας φτάσει την Αφροδίτη σου ή τη Σελήνη σου (σε άντρες) και όταν συμβαίνει αυτό πολύ συχνά σε αντρικούς χάρτες, οι άντρες γνωρίζουν κάποια γυναίκα που είναι κάτι παραπάνω από περαστική που αν η συναστρία είναι καλή, ακόμα κι αν χωρίσουν μπορεί να επανέλθει εκεί που δεν το περιμένεις. "

Τωρα εχω καπια εμπιρεια πια με την συναστρια κτλπ. και λετε για τιν διελευσει του Ποσειδωνα με την Αφροδιτη.Εννοοιται τη διελευσει του πλανητη απο ενα χαρτη με το αλλο πλανητη του αλλου η τη διελευσει του πλανητη που ειναι τωρα δλδ ο Ποσειδωνας ειναι στον Υδροχοο και με καπιο πλανητη στον χαρτη μας?Γιατι αμμα ειναι ετσι τοτε το 2ο δλδ που ειπα, οι διελευσει του Ποσειδωνας που ειναι στον Υδροχοο κανει συνοδο με την Αφροδιτη,Σεληνη και Δια μου (12ο οικο) και στον φιλο μου τον Διδυμο παιυτει συνοδο με τον Αρη και Β.Δ στον 7ο οικο του.

"Το Vertex αν έχει κάποια θέση στον 5ο ή στον 3ο οίκο, μπορεί επίσης όταν ενεργοποιηθεί κατάλληλα να σου στείλει κάποιο έρωτα και φυσικά ο βόρειος δεσμός Σελήνης. Από πρόοδους ή κατευθύνσεις συνδυασμοί 'Ηλιου-Αφροδίτης, ή κάποιος πλανήτης να ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα 'Ηλιου/Αφροδίτης. Αφροδίτη - Δία/Ποσειδώνα, Αφροδίτη - Δία/Μεσουράνημα, Αφροδίτη - Σελ/Δία/. Στους πολύ κεραυνοβόλους και συχνά παράνομους έρωτες με πολύ λιγότερη αυταπάτη απ'αυτή του Ποσειδώνα, συμμετέχει ο Ουρανός, πχ Ουρανός σε κάποια διέλευση από Αφροδίτη. Οι συνδυασμοί είναι πολύ περισσότεροι φυσικά.
    Ο Ουρανος του κανει τριγωνο με την Αφροδιτη και Δια μου ,εξαγωνο με τον Ποσειδωνας μου και συνοδο Πλουτονας μου και τεττραγωνο με το ΜΣ μου.Νατα μας,με τους "παρανομους ερωτες":toung:.Και η Αφροδιτη του κανει τριγωνο με τον ΜΣ. και τον Ηλιο μου και τεττραγωνο με το Δια μου.Και η Αφροδιτη μου κανει τριγωνο με τη Σεληνη του και με τον Ουρανο του (αφου εχουμε και οι 2 τον Ουρανο στο Ζυγο).Και ο Ουρανος μου κανει αντιθεσει με τον ΜΣ. του.Αυτααα

Συγγνομη που σας χαλασα το ποστ κυριε Αργοναύτης,αλλα δεν ξερω πως να παρω χωρηστα τα ποστ σας και να βαλω μετα τα δικα μου.

Γεια σου αργοναύτη,

αυτό το έχεις διαβάσει κάπου ή το έχεις βιώσει; Ρωτάω γιατί έχω και εγώ στον 5ο Δία στην 29.35 του Τοξότη και VERTEX στην 1.25 του Αιγόκερω αλλά και τον αστεροειδή έρως στην 6 του Αιγόκερω. Λες να σημαίνει ότι θα ζήσω και εγώ έναν μεγάλο έρωτα γιατί δεν το βλέπω.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Ιουστίνη

Λόγω Αιγόκερου, θα έρθει σε πιο ώριμη ηλικία!

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ευχαριστώ Colibri και Βασίλη.:bigsmile:

Ρώτησα, καθώς είδα ότι συνδέσατε τους τύπους, με το θέμα που εξετάζουμε.
    [Μια και έχω όψεις των φώτων και με ουρανό και με πλουτωνα, αναρωτιόμουν σε ποιο στρατόπεδο βρίσκομαι στο θέμα.]
    Προσθετω ακομα ενα στρατοπεδο...οψη ΚΑΙ με Ποσειδωνα...!!!!Δεν εχουν αδικο λοιπον οσοι λενε οτι δεν ξερω τι θελω ...Αλλα τι να πρωτοδιαλεξω η γυναικα..Ουρανο?Πλουτωνα?Πο σειδωνα???:nuts::nuts::nuts:Δεν βγαζω ακρη...:nuts:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Προσθετω ακομα ενα στρατοπεδο...οψη ΚΑΙ με Ποσειδωνα...!!!!Δεν εχουν αδικο λοιπον οσοι λενε οτι δεν ξερω τι θελω ...Αλλα τι να πρωτοδιαλεξω η γυναικα..Ουρανο?Πλουτωνα?Ποσειδωνα???:nuts::nuts::nuts:Δεν βγαζω ακρη...:nuts:
    Κι απο αυτό εχουμε Παραλληλία με ήλιο,τριγωνο με αφροδιτη, τετράγωνο με Αρη και ο Ποσειδώνας σε γωνιακό οίκο:nuts::weird:

Κατόπιν ώριμης σκέψης ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω,αποφάσισα να διαλέγω εμένα, είμαι η πιο αξιοπιστη επιλογή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 9 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)