- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 91
Thread: Ο μεγάλος Έρωτας
-
15-01-2008, 08:01 PM #81
Re: Ο μεγάλος Έρωτας
:bigsmile:αληθεια???:nuts:Ετσι των βλεπω και εγω "σχεδον τελειο" απο πριν δω το χαρτη του,αλλα απλα σαν "αντρας" :toung:.1000 Ευχαρηστω.Αν δεν πειρα καπιο μνμ σας,μαλλον επειδι δεν σας ειχα βαλει στη λιστα των φιλων :toung:.Τωρα σας εβαλα.Μπορειτε να μου στειλετε.Τα εισεχομενα ειναι αδια αρααα....?
-
19-01-2008, 10:55 PM #82
Καλησπερα σας και παλι.Συγγνομη αν σας κουραζω αλλα σειμερα πειρα μερικα απυστευτα νεα απο μια κυρια που μου διαβασε στον καφε και ειπε κατι συνταρακτυκο,οτι θα χορισω:blink::weird: καπια μερα με των αντρα μου και θα παντρευτω τελικα αυτον που ειμαι ερωτευμενη,δλδ ο Διδυμος :nuts::unsure:.Και αναρωτιεμε με αυτα που ειπατε "Αν τον καταφέρεις μελλοντικά να τον παντρευτείς κιόλας που έχει Υδροχόο στον 7ο, θα σε καλέσω να παντρέψεις και έναν μητροπολίτη μετά."Το ειπατε στη πλακα η ειδατε κατι στο χαρτη μας κατι τετιο να συμβει?Και τι ενοοιτε οταν ειπατε οτι εχει τον Υδροχοο στον 7ο?Μιπως επειδει εχω τη Σεληνη,Αφροδιτη και το Δια στον Υδροχοο?Ευχαρηστω
-
28-03-2008, 10:35 PM #83
ερωτας χωρις αφροδιτη απλα δεν γινεται.....τωρα για τον ποσειδωνα η εμπλοκη του ειναι σχεδων βεβαια... 1. ωροσκοπος τριγωνο με αφροδιτη απο προοδο ηλ τοξου και ταυτοχρονα τριγωνο ποσειδωνα ωροσκοπου απο διελευση.... 2..ουρανος αφροδιτη συνοδος απο διελευση... 3. ηλιος συνοδος με αφροδιτη απο ηλ τοξο . προσωπικα βιοματα
-
15-04-2008, 11:44 PM #84
Θεωρώ πως και ο Δίας σε σύνοδο με βόρειο δεσμό ή σε καλή γωνία δημιουργεί σχέση, και όταν υποστηρίζεται θετικά από τον Κρόνο. Επίσης ο Πλούτωνας σε καλή γωνία με την Αφροδίτη ταυτόχρονα δημιουργεί βαθιά αισθήματα. Και ο άνθρωπος που θα γνωρίσουμε θα χρωματίζεται (δηλαδή θα έχει χαρακτηριστικά) από έναν από τους πλανήτες.
-
13-06-2008, 02:25 AM #85
Ο Ουρανος του κανει τριγωνο με την Αφροδιτη και Δια μου ,εξαγωνο με τον Ποσειδωνας μου και συνοδο Πλουτονας μου και τεττραγωνο με το ΜΣ μου.Νατα μας,με τους "παρανομους ερωτες":toung:.Και η Αφροδιτη του κανει τριγωνο με τον ΜΣ. και τον Ηλιο μου και τεττραγωνο με το Δια μου.Και η Αφροδιτη μου κανει τριγωνο με τη Σεληνη του και με τον Ουρανο του (αφου εχουμε και οι 2 τον Ουρανο στο Ζυγο).Και ο Ουρανος μου κανει αντιθεσει με τον ΜΣ. του.Αυτααα
-
13-06-2008, 09:51 AM #86
Συγγνομη που σας χαλασα το ποστ κυριε Αργοναύτης,αλλα δεν ξερω πως να παρω χωρηστα τα ποστ σας και να βαλω μετα τα δικα μου.
-
13-06-2008, 09:53 AM #87
Γεια σου αργοναύτη,
αυτό το έχεις διαβάσει κάπου ή το έχεις βιώσει; Ρωτάω γιατί έχω και εγώ στον 5ο Δία στην 29.35 του Τοξότη και VERTEX στην 1.25 του Αιγόκερω αλλά και τον αστεροειδή έρως στην 6 του Αιγόκερω. Λες να σημαίνει ότι θα ζήσω και εγώ έναν μεγάλο έρωτα γιατί δεν το βλέπω.
-
13-06-2008, 11:25 AM #88
Αγαπητή Ιουστίνη
Λόγω Αιγόκερου, θα έρθει σε πιο ώριμη ηλικία!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
13-06-2008, 11:55 AM #89
-
13-06-2008, 06:03 PM #90
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.