s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 22 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 215
    Όνομα:
    Σέβη

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Quote Originally Posted by nak View Post
    καλημερα! ηθελα να ρωτησω το εξης και για τους 2 οικους¨

οταν στον 5ο οικο υπαρχει εγκλωβισμενο ενα ζωδιο (ιχθυς) τι σημαινει? μηπως την πιθανοτητα μιας κρυφης σχεσης με αυτα τα χαρακτηριστικα?

επισης για τον 7ο οικο - οταν δεν υπαρχει εκει πλανητης αλλα η ακμη του 7ου ειναι στον ταυρο. Σ'αυτην την περιπτωση, η αφροδιτη (κυβερνητης ταυρου) ειναι ο κυβερνητης του 7ου οικου? Οταν η αφροδιτη ειναι και στον 10ο οικο, τοτε δηλωνει γαμο που προερχεται απο τον ιδιο εργασιακο χωρο?

ευχαριστω προκαταβολικα
    Εννοείς εγκλωβισμένο με την ακμη του 5ου στον υδροχόο? Αν είναι έτσι μπορεί να δείχνει ότι η πρώτη εικόνα που δείχνεις στους συντρόφους είναι της ανεξάρτητης αλλά εσύ όταν προχωράει η σχέση θέλεις πιο συναισθηματικό δέσιμο. Και για την αφροδίτη στο 10 μπορεί να περιμένεις από το γάμο την "κοινωνική κατάξίωση". Για αυτά τα στοιχεία που παραθέτεις σίγουρα μπορούν και πιο σωστές ερμηνείες από τις δικές μου, δεν είμαι αστρολόγος απλά μου αρέσει να ερευνώ οπότε μην ξεχνάς ότι σου παραθέτω καθαρά τις προσωπικές μου απόψεις επικεντρωμένες σε αυτά που ερευνώ...

Quote Originally Posted by gluka View Post
    Για σας,εγω εχω στον 5ο οικο το Καρκινο αλλα κανενα πλανητη εκει.Πρεπει να κοιταξω δλδ της Πλανητες που τον κυβερνουν?Τη Σεληνη και σε εξαρση ο Διας?Εχω τη Σεληνη και το Δια στον Υδροχοο.Και η Σεληνη ειναι σε συζυγια με το Δια 4º και παλι η Σεληνη ειναι με συζυγια με την Αφροδιτη 7º.Τι σημαινει αυτο,ξερεται?Ευχαρηστω για το χρωνο σας.
    Quote Originally Posted by kia View Post
    Εάν η ακμή του 5ου σου είναι στον Καρκίνο, τοτε κυβερνήτης του είναι μόνο η Σελήνη. Ο Δίας προφανώς βρίσκεται απλά στον ίδιο οίκο που είναι η Σελήνη σου, αν κατάλαβα σωστά. .
    Συγγνομη αλλα ειδα οτι εχω τον Κρονο στον 5ο οικο στις 0.49 αναδρομος,ειταν τοσο πισο που δεν το ειδα.Ναι η Σεληνη,ο Διας και η Αφροδιτη ειναι στον ειδιο οικο,δλδ στον 12ο οικο.Παντος ετσι ειμαι οπος ειπαται το γεγονως οτι η Σεληνη κυβερνα τον Καρκινο.Οποτε οι γνομη σας οτι εκει στον 5ο βρεισκεται και ο Κρονος,τι σημενει? Ευχαρηστω για τον χρονο σας.

Quote Originally Posted by gluka View Post
    Μπορω να σε βωιθεισω και εγω με το βιβλιο που εχω μπροστα μου:toung:.Ο κρονος στον 5ο οικο δινει σχεσεις αγαπης,οι οποιες δυσκολευουν πολυ το ατομο.Συχνα αυτοι οι ανθρωποι εγκαταλειπουν την προσπαθεια να κατακτησουν την ευτυχια που προερχεται απο τον ερωτα,πραγμα που οφειλεται στο οτι εχουν πληγωθει πολυ απο τιις σχεσεις τους και προσπαθουν να βρουν διεξοδους,ειτε κανοντας συμβασεις ειτε αφιερωνοντας τη ζωη τους στην κοινωνικη καταξιωση.Το χειροτερο για την ψυχοσυνθεση τους ειναι οτι εχουν την ταση να ελκονται απο ατομα τα οποια ειναι ανικανα να ανταποδωσουν τα συναισθηματα τους,ατομα ψυχρα και πολλες φορες αδιαφορα.Αλλοτε παλι δεν μπορουν οι ιδιοι να δοθουν σε καπιο ατομο που ειναι αξιο να τους χαρισει την ευτυχια,πραγμα που τις περισσοτερες φορες συμβαινει επειδη ο Κρονος στον 5ο οικο δημιουργει φοβο και εσωστρεφεια σε σχεση με τον ερωτα.Τα ατομα με τον Κρονο στον 5ο οικο ειναι ανθρωποι λιγομιλητοι και δεν εωτερικευουν τα ρομαντικα τους αισθηματα.Μερικες φορες οι υποψηφιοι εραστες μπορει να ερθουν πολυ κοντα ο ενας στον αλλο,αλλα αυτο που θα τους απομακρυνει ειναι η ελλειψη ενθουσιασμου.Ο Κρονος στον 5ο οικο δεν σας μπλοκαρει ουτε σας εμποδιζει απο τον ερωτα για ολοκληρη τη ζωη σας.Συνηθως φερνει την αγαπη και την ολοκληρωση μετα τα 30. Σε μικροτερη ηλικια μπορει το ατομο με τον Κρονο στον 5ο οικο να βρει την αγαπη και τον ρομαντισμο,αλλα να υπαρχουν πρακτικα εμποδια και να μην του επιτρεπουν να ευχαριστηθει τον ερωτα του.Σ'αυτες τις περιπτωσεις,συνηθως,τα ατομα αναγκαζονται να ζουν σε διαφορετικες πολεις λογω σπουδων η δουλειας,με φυσικο αποτελεσμα να μην ειναι συχνα μαζι.Και πολλα αλλα λεει, αλλα σου ειπα τα πιο συμαντικα.:toung:
    Δεν χρειαζεται να μου πειτε τπτ,βρεικα τιν παλια μου δειμοσιευση.Καλη σας μερα.:toung:

Σχολιακι για το δημοσιευμα της glyka
    Και που ειναι το κακο σε ολο αυτο???Ασε καλα ειναι ετσι..καλυτερα να κραταμε πισινές γιατι ζουμε σε χαλεπους καιρους...

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Σχολιακι για το δημοσιευμα της glyka
    Και που ειναι το κακο σε ολο αυτο???Ασε καλα ειναι ετσι..καλυτερα να κραταμε πισινές γιατι ζουμε σε χαλεπους καιρους...
    Συγγνομη αλλα δεν καταλαβα τπτ.Αν μπορεις να το πεις με πιο απλα λογια και οχι σοφα:bigsmile:,γιατι ειμαι ξενη,και καπια δεν τα πιανω:bigsmile::blink:.Καλη σου μερα.

Σημερα διαπυστωσα οτι το οι τα βιβλεια που εχω,μαλλον ειταν δορεαν πριν 2 χρονια νομειζω μαζι με το περιοδεικο σας.Γραφει "Αστρολογια για ολους".Ειναι απυθανα,τελεια.Καθε μερα οταν εχω χρονο,διαβαζω τις διελευσεις τον πλαηντον που σχυματιζουν οψεις με τους πλανητες η οικους.

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ποσειδωνα στον 5ο οικο σημαινει οτι τα παιδια του θα βγουν προβληματικα?ποσειδωνας στον τοξοτη.και αν ο συντροφος εχει κρονο ουρανο αφροδιτη στον τοξοτη δηλαδη στον 5ο τομεας παιδιων αυξανει τις πειθανοτητες να μην βγουν γερα?ευχαριστω ας με βοηθησει καποιος

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ελιζα View Post
    καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ποσειδωνα στον 5ο οικο σημαινει οτι τα παιδια του θα βγουν προβληματικα?ποσειδωνας στον τοξοτη.και αν ο συντροφος εχει κρονο ουρανο αφροδιτη στον τοξοτη δηλαδη στον 5ο τομεας παιδιων αυξανει τις πειθανοτητες να μην βγουν γερα?ευχαριστω ας με βοηθησει καποιος
    Όχι βέβαια.¶λλωστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολλά τα "προβληματικά" παιδιά.Όταν με το καλό έρθει αυτή η ώρα ,ο κάθε υποψήφιος γονιός απευθύνεται στον αντίστοιχο γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις,και η αστρολογία καλό θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις να χρησιμοποιείται μόνο συμπληρωματικά και μάλιστα όχι ως πρώτη εναλλακτική χείρα βοηθείας.

Για να βγουν γερά παιδιά πάντως σε κάθε περίπτωση,χρειάζεται ένα αγαπημένο αντρόγυνο,που θα είναι ώριμο,σίγουρο ότι θέλει να κάνει παιδιά και θα είναι έτοιμο να σηκώσει το βάρος των ευθυνών που προκύπτουν με τη γέννηση ενός παιδιού.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by ελιζα View Post
    Kαταρχην οταν λεμε προβληματικα τι εννουμαι;ειναι ενας ορος που εμενα δεν μου ακουγεται καθουλου καλα και ενα παραπανω που εχω ποσειδωνα στον τοξοτη και στον πεμπτο οικο,πιστεψε με μονο ¨"προβληματικα παιδια" δεν εχω.Ενας ποσειδωνας εκει μπορει να φερει υιοθετημενα παιδια,παιδια που μπορει να ειναι οχι δικα σου αλλα του συζυγου σου,παιδια με καλλιτεχνικα ταλεντα,ταση για αποβολες και γενικα εξασθενιση κατα την εγκυμοσυνη,και μπορει να φερει και παιδια που εχουν καπως εξασθενημενο οργανισμο αλλα αυτο δεν τα κανει και προβληματικα.Οσο για τις θεσεις που αναφερεις για τον πατερα,μπορει να ειναι ειτε αυστηρος και καπως ψυχρος,ειτε να εχει παιδι εκτος γαμου,μπορει να εχει ενα πολυ ομορφο παιδι(Αφροδιτη), χιλια δυο πραγματα μπορει.Απο αυτα παντως τα στοιχεια που αναφερεις δεν νομιζω οτι ισχυει το περι προβληματικων η γερων παιδιων.

Όνομα:
    Μαρία

Επίσης ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο είναι στην έξαρσή του(θεωρητικά πάντα)

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Page 6 of 22 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)