- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 25
Thread: Έλευση απο γενέθλια θέση.
-
03-06-2008, 12:53 PM #1
Έλευση απο γενέθλια θέση.
καλημέρα! τι μπορεί να περιμένει κάποιος όταν η αφροδίτη πρόκειται να περάσει από τη γενέθλια θέση της ;
-
03-06-2008, 01:11 PM #2
Re: Έλευση απο γενέθλια θέση.
Γενικά μιλώντας, οι διελεύσεις της Αφροδίτης συνήθως δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα, αν και σύντομο γιατί είναι γρήγορος σχετικά πλανήτης, που μπορεί ωστόσο να επηρεάσει προς το καλύτερο την ψυχολογία μας. Βέβαια, παίζει ρόλο και ποιον πλανήτη ή σημείο διελαύνει... και κυρίως εκεί θέλει προσοχή, για το πώς ίσως διαχειριζόμαστε την καλή διάθεση που υπάρχει και δεν οδηγούμαστε σε επιπολαιότητες ή ίσως ανασφάλειες....
Αν σκεφτείς ποιες είναι οι λέξεις-κλειδιά για το συγκεκριμένο πλανήτη, θα μπορέσεις ίσως να πάρεις και μία ιδέα για το τί μπορεί να δηλώνει και μία διέλευσή της από τη γενέθλια θέση της. Ως πλανήτης του έρωτα, του φλερτ και της αγάπης, μπορεί η διέλευση αυτή να δηλώσει μία τέτοια ευκαιρία για την αισθηματική μας ζωή. Μπορεί δηλαδή να δηλώσει το ξεκίνημα μιας σχέσης, ίσως όμως πιο πιθανά τη δημιουργία της ανάλογης διάθεσης από την πλευρά μας. Νιώθουμε δηλαδή περισσότερο ερωτεύσιμοι, έχουμε μία έντονη επιθυμία για φλερτ και ρομάντζο, για εξωτερίκευση τέτοιου είδους συναισθημάτων.
Πέρα όμως από αυτό, μπορεί και να δηλώνει και μία επιθυμία για να προσέξουμε περισσότερο την εξωτερική μας εμφάνιση, να περιποιηθούμε λίγο τον εαυτό μας, να χαρούμε όμορφες στιγμές με φίλους, να διασκεδάσουμε....
Και όλα αυτά πάντα σε σχέση με τη γενέθλια θέση της (ζώδιο και οίκο), τις όψεις που ενεργοποιούνται...
-
03-06-2008, 01:40 PM #3
-
03-06-2008, 02:06 PM #4
Και τις σπατάλες που τις πάς, Οεο????:toung:
-
03-06-2008, 02:10 PM #5
-
03-06-2008, 02:17 PM #6
Εμένα η διελεύνουσα Αφροδίτη μπήκε στον 2ο μου οίκο κάνοντας εξάγωνο με τον γενέθλιο Δία και τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο και αντίθεση με τον Ήλιο μου.
Αυτές οι όψεις έχουν καρμικό στοιχείο, βοηθούν στην αυτοπραγμάτωσή μου; Η αντίθεση με τον Ήλιο μου (8ος) θα με βοηθήσει μέσω απωλειών να συνειδητοποιήσω καλύτερα τη θέση μου;
Εσείς, παιδιά, τι λέτε για αυτό;:toung:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-06-2008, 02:19 PM #7
-
03-06-2008, 02:22 PM #8
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
03-06-2008, 02:22 PM #9
-
03-06-2008, 02:30 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.