s
Ανάδρομος Ερμής και νέα ξεκινήματα.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Ανάδρομος Ερμής και νέα ξεκινήματα.

καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω αν τωρα που ειναι αναδρομος ο ερμης μπορεις να ξεκινησεις νεα εργασια και να ασχοληθεις με το εμποριο ευχαριστω

Όνομα:
    Ράνια

Re: Ανάδρομος Ερμής και νέα ξεκινήματα.

Quote Originally Posted by INTERFLAG View Post
    καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω αν τωρα που ειναι αναδρομος ο ερμης μπορεις να ξεκινησεις νεα εργασια και να ασχοληθεις με το εμποριο ευχαριστω
    Εχει ενα ωραίο θέμα στην αρχική μας σελίδα, για τον ανάδρομο Ερμή.Απ' οτι είδα για το δικό σου ζώδιο δεν ειναι και πολύ ευνοικα τα πράγματα, οσον αφορά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.Μπορείς να το διαβάσεις κι εσύ.Ειναι πολύ ενδιαφέρον.:bigsmile:

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Εχει ενα ωραίο θέμα στην αρχική μας σελίδα, για τον ανάδρομο Ερμή.Απ' οτι είδα για το δικό σου ζώδιο δεν ειναι και πολύ ευνοικα τα πράγματα, οσον αφορά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.Μπορείς να το διαβάσεις κι εσύ.Ειναι πολύ ενδιαφέρον.:bigsmile:
    Καλέ...για τον Ταύρο μόνο ευνοικές, σε σχέση με τα οικονομικά, προβλέψεις δεν είχε :blink:...θα ήταν βέβαια σαφαλέστερο να κοιτάξει το ζώδιο του ωροσκόπου, καλύτερα, γιατί τότε θα είχε ακριβή τομέα δράσης του ανάδρομου καθώς και των υπολοίπων...

:toung::embarrest

...βρέ με την κεκτημένη ταχύτητα...

Όνομα:
    Ράνια

Κι εγώ οτι για τον Ταύρο δεν ειναι και πολύ ευνοικα τα πράγματα, είπα!

Κι εγώ οτι για τον Ταύρο δεν ειναι και πολύ ευνοικα τα πράγματα, είπα!
    Λαλα...δίκιο...πάλι άλλα αντί άλλων διάβασα...μαθησιακές δυσκολίες είναι αυτές...:toung:

...σόρρυυυυυυυυυυυ!!:blush:

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Λαλα...δίκιο...πάλι άλλα αντί άλλων διάβασα...μαθησιακές δυσκολίες είναι αυτές...:toung:

...σόρρυυυυυυυυυυυ!!:blush:
    Όχι βρε συ!Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδυμους φταίει

Όχι βρε συ!Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδυμους φταίει
    Και ο γενέθλιος ανάδρομος είναι...οπότε καμία διέξοδος...:toung:

...το παθαίνω και χωρίς πρόσκαιρες αναδρομές...

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Και ο γενέθλιος ανάδρομος είναι...οπότε καμία διέξοδος...:toung:

...το παθαίνω και χωρίς πρόσκαιρες αναδρομές...

Ισα ισα εσύ είσαι κ από τους ευνοημένους!!

¨Oσον αφορά το μελος Interflag θα έλεγα ότι γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε νεα ξεκινήματα εκτός αν για κάποιο λόγο δεν θέλουμε να πανε καλά!! :weird:
    may..

Όνομα:
    Silia

Kάτι που ήθελα να προσθέσω είναι ότι με ανάδρομο ερμή (αλλά κ με κάθε ανάδρομο) βγαίνουν κάποιες φορές στην επιφάνεια πτυχές υποθέσεων που δεν τις είχαμε σκεφτεί ή τις είχαμε αγνοήσει αλλά είναι στην πραγματικότητα πολύ σημαντικές για την εξέλιξη της υπόθεσης που μας ενδιαφέρει. Kαλό θα είανι να χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αφήσουμε τα προβληματικά από τη φύση τους γεγονότα να αναδυθουν από μόνα τους κ να μας δείξουν τις παραλείψεις μας αλλά κ το προς τα που τελικά πρέπει να κινηθούμε.

:weird:
    may..

Όνομα:
    ΕΦΗ

Ανάδρομος Ερμής γενικά

Γεια σας δεν ξέρω καν αν έχω βάλει το θέμα στη σωστή ενότητα.
    Θα ήθελα απλά να παραθέσω την δική μου εμπειρία του ανάδρομου Ερμή και να το συζητήσουμε.

Γενικά δεν είχε τύχει να ψάξω τι γίνεται σε περιοδο αναδρομου Ερμη και μη ξέροντας γιατί αποφάσισα τώρα.
    Είχα μελετησει και είχα διαβάσει πως αυτή του η κίνηση φέρνει καθυστερήσεις, αναποδιές, ασυννενοησία και διαφορα τέτοια.

Το πρώτο πράγμα που ένιωσα παιδια από τον αναδρομο ήταν μια παρεξήγηση ανευ προηγουμενου και μάλιστα με Ζυγό, με τέτοιο παρασκήνιο και τέτοια λόγια σκληρά που ένιωθα πως ότι και να πω θα είναι κακό. Και όντως έτσι ήταν ότι έλεγα ακόμα και το καλύτερο πράγμα το έπαιρναν στραβα και νευρίαζαν ακόμα περισσότερο...τι ήθελα και το άνοιγα. Καθυστερήσεις να σας πω την αλήθεια δεν ένιωσα δεν είχα αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα και ειδικά με ατομα που συννενοούμαι μια χαρα. Ξαφνικά ξέρετε τι είναι να γυρνάει το μάτι του άλλου και να ψάχνεις να βρεις την αιτία?

Και όντας υπερβολικός και πληθωρικός άνθρωπος από τη φύση μου έδωσα και υπερβολική λύση μπας και δω ασπρη μερα και παλι μπουμερανγκ γύρισε...

Μα είναι καλύτερα να μασαω και να μη μιλάω και να αφήσω μέχρι τις 19 Ιουνίου τα πολλά λόγια? Μα και πάλι φοβάμαι πως εκεί θια έρθουν οι καθυστερήσεις.

Αυτά τα δικά μου βιώματα από τον Αναδρομο κυβερνήτη μου....

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)