- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 21
-
28-05-2008, 11:56 AM #1
Ανάδρομος Ερμής και νέα ξεκινήματα.
καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω αν τωρα που ειναι αναδρομος ο ερμης μπορεις να ξεκινησεις νεα εργασια και να ασχοληθεις με το εμποριο ευχαριστω
-
28-05-2008, 12:17 PM #2
Re: Ανάδρομος Ερμής και νέα ξεκινήματα.
-
28-05-2008, 12:24 PM #3
Καλέ...για τον Ταύρο μόνο ευνοικές, σε σχέση με τα οικονομικά, προβλέψεις δεν είχε :blink:...θα ήταν βέβαια σαφαλέστερο να κοιτάξει το ζώδιο του ωροσκόπου, καλύτερα, γιατί τότε θα είχε ακριβή τομέα δράσης του ανάδρομου καθώς και των υπολοίπων...
:toung::embarrest
...βρέ με την κεκτημένη ταχύτητα...
-
28-05-2008, 12:27 PM #4
Κι εγώ οτι για τον Ταύρο δεν ειναι και πολύ ευνοικα τα πράγματα, είπα!
-
28-05-2008, 12:31 PM #5
-
28-05-2008, 01:19 PM #6
-
28-05-2008, 01:30 PM #7
-
28-05-2008, 04:46 PM #8
-
29-05-2008, 01:16 PM #9
Kάτι που ήθελα να προσθέσω είναι ότι με ανάδρομο ερμή (αλλά κ με κάθε ανάδρομο) βγαίνουν κάποιες φορές στην επιφάνεια πτυχές υποθέσεων που δεν τις είχαμε σκεφτεί ή τις είχαμε αγνοήσει αλλά είναι στην πραγματικότητα πολύ σημαντικές για την εξέλιξη της υπόθεσης που μας ενδιαφέρει. Kαλό θα είανι να χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αφήσουμε τα προβληματικά από τη φύση τους γεγονότα να αναδυθουν από μόνα τους κ να μας δείξουν τις παραλείψεις μας αλλά κ το προς τα που τελικά πρέπει να κινηθούμε.
:weird:may..
-
29-05-2008, 01:30 PM #10
Ανάδρομος Ερμής γενικά
Γεια σας δεν ξέρω καν αν έχω βάλει το θέμα στη σωστή ενότητα.
Θα ήθελα απλά να παραθέσω την δική μου εμπειρία του ανάδρομου Ερμή και να το συζητήσουμε.
Γενικά δεν είχε τύχει να ψάξω τι γίνεται σε περιοδο αναδρομου Ερμη και μη ξέροντας γιατί αποφάσισα τώρα.
Είχα μελετησει και είχα διαβάσει πως αυτή του η κίνηση φέρνει καθυστερήσεις, αναποδιές, ασυννενοησία και διαφορα τέτοια.
Το πρώτο πράγμα που ένιωσα παιδια από τον αναδρομο ήταν μια παρεξήγηση ανευ προηγουμενου και μάλιστα με Ζυγό, με τέτοιο παρασκήνιο και τέτοια λόγια σκληρά που ένιωθα πως ότι και να πω θα είναι κακό. Και όντως έτσι ήταν ότι έλεγα ακόμα και το καλύτερο πράγμα το έπαιρναν στραβα και νευρίαζαν ακόμα περισσότερο...τι ήθελα και το άνοιγα. Καθυστερήσεις να σας πω την αλήθεια δεν ένιωσα δεν είχα αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα και ειδικά με ατομα που συννενοούμαι μια χαρα. Ξαφνικά ξέρετε τι είναι να γυρνάει το μάτι του άλλου και να ψάχνεις να βρεις την αιτία?
Και όντας υπερβολικός και πληθωρικός άνθρωπος από τη φύση μου έδωσα και υπερβολική λύση μπας και δω ασπρη μερα και παλι μπουμερανγκ γύρισε...
Μα είναι καλύτερα να μασαω και να μη μιλάω και να αφήσω μέχρι τις 19 Ιουνίου τα πολλά λόγια? Μα και πάλι φοβάμαι πως εκεί θια έρθουν οι καθυστερήσεις.
Αυτά τα δικά μου βιώματα από τον Αναδρομο κυβερνήτη μου....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.