s
Πλουτωνας κ΄Ηλιος - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 134
    Όνομα:
    Silia

Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Το σκέφτομαι αυτό γιατί ένας δεσποτικός/κυριαρχικός τύπος αν συνδεθεί με έναν πιο ήπιων τόνων θα κινηθεί επεκτατικά και διεκδικητικά απέναντί του (θα έλεγα ότι θα είναι "βούτηρο στο ψωμί του"), ενώ ένας αντίστοιχα δεσποτικός/κυριαρχικός σίγουρα θα αντιδράσει και θα προσπαθήσει να επιβληθεί αυτός, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται...
    Συμφωνώ με αυτό που γράφεις εδώ!! Εχω συναντήσει κ αρκετούς σκορπιούς που λειτουργούν κατ'αυτόν τον τρόπο!
    may..

Καλησπερα ! Αν και αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ η οψη για την οποια θελω να ρωτησω - Ηλιος αντιθεση Πλουτωνας .
    Θελω να ρωτησω με την σειρα μου αν υπαρχει οψη σε ενα γενεθλιο ωροσκοπιο - Ηλιος αντιθεση Πλουτωνας ( Ηλιος στον Κριο και Πλουτωνας στον Σκορπιο ) Επισης εχει και τον Αρη στον Σκορπιο .!
    Θα μπορουσε να θεωρηθει μη ευνοικη αυτη η αντιθεση μεταξυ αυτων των δυο πλανητων ? Με βαση οτι και ο Ηλιος και ο Πλουτωνας ( και ο Αρης του ) ειναι τοποθετημενοι σε ευνοικα για εκεινον ζωδια ! Εννοω οτι ειναι σε κυριαρχια ο Πλουτωνας στον σκορπιο και ο Αρης μια χαρα τοποθετημενος στον σκορπιο, επισης .. Τι μπορει να δειχνει αυτη η οψη ?:unsure:
    Αχ αν μπορειτε να βοηθησετε θα σας ειμαι ευγνομων

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Καλησπερα ! Αν και αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ η οψη για την οποια θελω να ρωτησω - Ηλιος αντιθεση Πλουτωνας .
    Θελω να ρωτησω με την σειρα μου αν υπαρχει οψη σε ενα γενεθλιο ωροσκοπιο - Ηλιος αντιθεση Πλουτωνας ( Ηλιος στον Κριο και Πλουτωνας στον Σκορπιο ) Επισης εχει και τον Αρη στον Σκορπιο .!
    Θα μπορουσε να θεωρηθει μη ευνοικη αυτη η αντιθεση μεταξυ αυτων των δυο πλανητων ? Με βαση οτι και ο Ηλιος και ο Πλουτωνας ( και ο Αρης του ) ειναι τοποθετημενοι σε ευνοικα για εκεινον ζωδια ! Εννοω οτι ειναι σε κυριαρχια ο Πλουτωνας στον σκορπιο και ο Αρης μια χαρα τοποθετημενος στον σκορπιο, επισης .. Τι μπορει να δειχνει αυτη η οψη ?:unsure:
    Αχ αν μπορειτε να βοηθησετε θα σας ειμαι ευγνομων
    Ο κυβερνήτης του Ηλιακού του (ο ¶ρης)είναι ενδυναμωμένος μιας και είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού,και ταυτόχρονα ο Ηλιος του κάνει αντίθεση με Πλούτωνα, ο όποίος είναι σε κυριαρχία.Χωρίς να λαμβάνω υπ'όψη μου άλλες όψεις, θα πω οτι μπορει να βιώνει έντονες αντιπαραθέσεις με άλλα ατομα και καταστάσεις που μπορεί να του αποκαλύπτουν πλευρες του εαυτού του που ήταν θαμμένες βαθειά μέσα του.Όλο αυτό, (αν και μάλλον αντιστέκεται στην όλη διαδικασία) σκοπό εχει να φέρει θετική αλλαγή στην ζωή του.Μπορεί να του βγάζει μια εντονη τάση να θέλει να επιβάλεται στους άλλους και να είναι αυταρχικός ή κάθετος στις απόψεις του.Αυτό συνήθως,φέρνει και τις συγκρούσεις που αναφέρω παραπάνω.
    Οικους όμως δεν ξέρουμε, ουτε τις υπόλοιπες όψεις που μπορεί και να "γλυκαίνουν" την όλη κατάσταση!!!!!

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Ο κυβερνήτης του Ηλιακού του (ο ¶ρης)είναι ενδυναμωμένος μιας και είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού,και ταυτόχρονα ο Ηλιος του κάνει αντίθεση με Πλούτωνα, ο όποίος είναι σε κυριαρχία.Χωρίς να λαμβάνω υπ'όψη μου άλλες όψεις, θα πω οτι μπορει να βιώνει έντονες αντιπαραθέσεις με άλλα ατομα και καταστάσεις που μπορεί να του αποκαλύπτουν πλευρες του εαυτού του που ήταν θαμμένες βαθειά μέσα του.Όλο αυτό, (αν και μάλλον αντιστέκεται στην όλη διαδικασία) σκοπό εχει να φέρει θετική αλλαγή στην ζωή του.Μπορεί να του βγάζει μια εντονη τάση να θέλει να επιβάλεται στους άλλους και να είναι αυταρχικός ή κάθετος στις απόψεις του.Αυτό συνήθως,φέρνει και τις συγκρούσεις που αναφέρω παραπάνω.
    Οικους όμως δεν ξέρουμε, ουτε τις υπόλοιπες όψεις που μπορεί και να "γλυκαίνουν" την όλη κατάσταση!!!!!
    Το οτι θελει να επιβαλεται , ναι ...μπορει να υπαρχει αυτο το στοιχειο .Εχει πολυ δυναμικο χαρακτηρα , φαινεται απο μακρυα δλδ :bigsmile: Δυστυχως ουτε και γω γνωριζω οικους ..γιατι δεν ξερω την ωρα γεννησεως του.:sad2: (Σε περιπτωση που θες να δεις κατι , εχει γεννηθει 19/04/1984 στην Πρεβεζα ) Αν και σιγουρα χωρις ωρα , μονο μια πολυ γενικη εικονα θα μπορουσαμε να δουμε .
    Ευχαριστω για την απαντηση ματια μου ! Να εισαι καλα !

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Το οτι θελει να επιβαλεται , ναι ...μπορει να υπαρχει αυτο το στοιχειο .Εχει πολυ δυναμικο χαρακτηρα , φαινεται απο μακρυα δλδ :bigsmile: Δυστυχως ουτε και γω γνωριζω οικους ..γιατι δεν ξερω την ωρα γεννησεως του.:sad2: (Σε περιπτωση που θες να δεις κατι , εχει γεννηθει 19/04/1984 στην Πρεβεζα ) Αν και σιγουρα χωρις ωρα , μονο μια πολυ γενικη εικονα θα μπορουσαμε να δουμε .
    Ευχαριστω για την απαντηση ματια μου ! Να εισαι καλα !
    Ο Ηλιος είναι σε σύνοδο με Ερμή, αλλα αυτός στον Ταυρο(μια πεισματάρικη νοοτροπια πάντως την δίνει).Το θέμα είναι οτι και αυτός κανει αντίθεση με Πλουτωνα.Και η Αφροδίτη είναι σε αδυναμία στον Κριό-πραγμα που δεν διευκολυνει τις σχέσεις- και κάνει τετράγωνο με Δία και τρίγωνο με Ουρανό.Δεν είναι κατα την γνώμη μου ευκολες όψεις, όσον αφορά τις σχέσεις.Τελικά αυτά μάλλον εντείνουν την αντίθεση Πλουτωνα-Ήλιου.

Σου λέω περισσότερα άλλη φορα, για να μη φύγουμε απ'το θέμα!:bigsmile:

Όνομα:
    Γεωργία

Μήπως κάποιος που έχει έντονο το πλουτώνιο στοιχείο έλκεται και έλκει αντίστοιχα άτομα γιατί τέτοια του ταιριάζουν; Σκέφτομαι ότι αν πχ κάποιος είναι δεσποτικός και θέλει να ελέγχει και να μην ελέγχεται δεν είναι λογικό να αποφεύγεται από άτομα που δεν αποδέχονται αυτήν τη συμπεριφορά; Και δεν είναι επίσης λογικό άτομα που και κατανοούν τη φύση αυτής της συμπεριφοράς αλλά και βγάζοντάς την και αυτά να έχουν τη δυνατότητα είτε να επιβάλλονται στον άλλο που έχει τέτοια στοιχεία ή τουλάχιστον (έστω και με έντονη αντιπαλότητα και διαμάχες) να ισορροπούν την κατάσταση;

Το σκέφτομαι αυτό γιατί ένας δεσποτικός/κυριαρχικός τύπος αν συνδεθεί με έναν πιο ήπιων τόνων θα κινηθεί επεκτατικά και διεκδικητικά απέναντί του (θα έλεγα ότι θα είναι "βούτηρο στο ψωμί του"), ενώ ένας αντίστοιχα δεσποτικός/κυριαρχικός σίγουρα θα αντιδράσει και θα προσπαθήσει να επιβληθεί αυτός, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται...

Γενικα θεωρω τους ανθρώπους με οψεις Ηλιου Πλουτωνα άτομα άλλης κατηγορίας.

εγω θα το παρομοίαζα ως εξης. ενας δυνατος παίχτης μπορει να παιξει ένα αγωνα και με καποιον μικρότερης δυνατότητας. οχι ομως για πολύ. μεσα του θα αποζηταει τον καλύτερο η του ιδιου επιπεδου με το δικό του. αυτο συμβαινει και σε αυτη την περιπτωση. συναντας ανθρωπους τετοιου ειδους -γιατι ΕΣΥ μπορει να τους ξεχωρισεις ευκολα, όπως ευκολα ξεχωρίζει και καποιος τετοιος εσενα- και 2ο τον συναντας γιατι τον αποζητας διαρκως. Δεν αποζητας όμως ακριβως καποιον να σε ελέγχει αλλα ψαχνεις καποιον που να παιζει στη δική σου κατηγορία. αυτος ομως ειναι και αυτος που θα εμφανισει και δεσποτισμο.
    δεν ξερω αν ειμαι κατανοητή.
    μεσα λοιπον απο όλο αυτο το παιχνιδι χωρις αρχη και τελος ζεις μικρες η μεγάλες φρίκες, μικρες η μεγαλες απογοητευσεις αλλα και μικρες ή μεγάλες ηδονες. και αυτη η ηδονή και σε ολοκληρώνει αλλα και σε φθείρει. Δεν μπορει να κανεις πισω ομως ποτέ. Γιατί δυνατα συναισθήματα προκυπτουν απο δυνατα χτυπήματα.
    Μεταξυ των ανθρωπων αυτων υπαρχει ενα δεος ενας αλληλοθαυμασμος και συμφωνω και μια αποστροφη. Το 2ο ομως δεν ακυρωνει το 1ο. Αν λοιπόν το σύνολο του χάρτη εμφανίζει τον ένα εκ των δύο λίγο πιο ανεκτικο θεωρω οτι οι δυο τους μπορουν να καταφερουν πολλα πραγματα μαζι.

Όνομα:
    Βασίλης

Μήπως κάποιος που έχει έντονο το πλουτώνιο στοιχείο έλκεται και έλκει αντίστοιχα άτομα γιατί τέτοια του ταιριάζουν; Σκέφτομαι ότι αν πχ κάποιος είναι δεσποτικός και θέλει να ελέγχει και να μην ελέγχεται δεν είναι λογικό να αποφεύγεται από άτομα που δεν αποδέχονται αυτήν τη συμπεριφορά; Και δεν είναι επίσης λογικό άτομα που και κατανοούν τη φύση αυτής της συμπεριφοράς αλλά και βγάζοντάς την και αυτά να έχουν τη δυνατότητα είτε να επιβάλλονται στον άλλο που έχει τέτοια στοιχεία ή τουλάχιστον (έστω και με έντονη αντιπαλότητα και διαμάχες) να ισορροπούν την κατάσταση;

Συμφωνώ καταρχήν αλλά θα έλεγα κι εγώ ότι είναι λίγο γενικότερο. Κάθε χάρτης έχει issues = θέματα. Συνήθως σχετιζόμαστε με άτομα που έχουν το ίδιο θέμα, γιατί υποσυνείδητα ξέρουμε ότι μας βοηθούν σε αυτό που ξέρουμε ότι πρέπει να μάθουμε. Η επιμέρους θέση που θα πάρει κανείς στο θέμα είναι δευτερεύων στοιχείο. Το αν θα είναι το αφεντικό ή ο ακόλουθος μπορεί μάλιστα και να αλλάξει στην πορεία της σχέσης. Το ζήτημα είναι να έχουμε το ίδιο θέμα, γιατί στην πραγματικότητα όπως λέει και η ψυχολογία δεν ερωτευόμαστε τον άλλο αλλά το κομμάτι του εαυτού μας που προβάλλουμε πάνω στον άλλο. Κι όταν κάποιος έχει ένα "θέμα" στο ωροσκόπιο του και το προβάλλει σε άλλον, πρέπει να βρει έναν που έχει παρόμοιο "θέμα", γιατί μόνο αυτός θα αποδεχτεί την προβολή. Κάποιος άλλος θα την απορρίψει, οπότε δε θα υπάρξει σχέση.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αν και το θέμα που αναφέρεις δεν το εχω ψάξει,εχω ψάξει πάνω στον δικό μου χάρτη και βρηκα μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική ερμηνεία,να ειναι κάποιος απο τους γονείς μας ορφανός.Πράγματι η μητέρα μου εμεινε ορφανη απο πατέρα, κατα την διάρκεια της κύησης της και δεν τον γνώρισε κάν.Επίσης η άλλη ερμηνεία που συνάντησα ήταν οτι μπορεί ο συζυγος να είναι ορφανός.:bigsmile:
    !!!!! Σ εμενα ισχυουν και τα δυο!!!:nuts: ΚΑι ορφανια των γονιων μου σε αρκετα μικρη ηλικια και του πρωην συζυγου μου σε μικρη ηλικια!! :nuts:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by starfish View Post
    !!!!! Σ εμενα ισχυουν και τα δυο!!!:nuts: ΚΑι ορφανια των γονιων μου σε αρκετα μικρη ηλικια και του πρωην συζυγου μου σε μικρη ηλικια!! :nuts:
    Θες να μας πεις κ ποιους οίκους κυβερνούν οι εν λόγω πλανήτες για να πάρουμε μια καλύτερη εικόνα;; :bigsmile:
    may..

Όνομα:
    Κυριακή

Θα ηθελα να εκφερω αποψη μιας και εχω συνοδο Ηλιου Πλουτωνα και Ουρανου, αλλα εμπλεκονται και αλλοι πλανητες και μεταλλασονται οι επιρροες.
    Παντως εχω ενα θεμα με την εξουσια, με την μη εκφραση των δυνατων συναισθηματων, με -οσο κι αν ακουστει υπερβολη- απιστευτη δυναμη ψυχικης αντοχης, με την γοητεια των σκοτεινων καταστασεων, με την αυτοκαταστροφη και την αναγεννηση.
    Επισης με την ικανοτητα να καταργω τις συνηθειες μου με μεγαλη ευκολια.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 4 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)