- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 134
Thread: Πλουτωνας κ΄Ηλιος
-
24-05-2008, 07:55 PM #31
-
25-05-2008, 06:03 PM #32
Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος
Καλησπερα ! Αν και αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ η οψη για την οποια θελω να ρωτησω - Ηλιος αντιθεση Πλουτωνας .
Θελω να ρωτησω με την σειρα μου αν υπαρχει οψη σε ενα γενεθλιο ωροσκοπιο - Ηλιος αντιθεση Πλουτωνας ( Ηλιος στον Κριο και Πλουτωνας στον Σκορπιο ) Επισης εχει και τον Αρη στον Σκορπιο .!
Θα μπορουσε να θεωρηθει μη ευνοικη αυτη η αντιθεση μεταξυ αυτων των δυο πλανητων ? Με βαση οτι και ο Ηλιος και ο Πλουτωνας ( και ο Αρης του ) ειναι τοποθετημενοι σε ευνοικα για εκεινον ζωδια ! Εννοω οτι ειναι σε κυριαρχια ο Πλουτωνας στον σκορπιο και ο Αρης μια χαρα τοποθετημενος στον σκορπιο, επισης .. Τι μπορει να δειχνει αυτη η οψη ?:unsure:
Αχ αν μπορειτε να βοηθησετε θα σας ειμαι ευγνομων
-
25-05-2008, 06:30 PM #33
Ο κυβερνήτης του Ηλιακού του (ο ¶ρης)είναι ενδυναμωμένος μιας και είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού,και ταυτόχρονα ο Ηλιος του κάνει αντίθεση με Πλούτωνα, ο όποίος είναι σε κυριαρχία.Χωρίς να λαμβάνω υπ'όψη μου άλλες όψεις, θα πω οτι μπορει να βιώνει έντονες αντιπαραθέσεις με άλλα ατομα και καταστάσεις που μπορεί να του αποκαλύπτουν πλευρες του εαυτού του που ήταν θαμμένες βαθειά μέσα του.Όλο αυτό, (αν και μάλλον αντιστέκεται στην όλη διαδικασία) σκοπό εχει να φέρει θετική αλλαγή στην ζωή του.Μπορεί να του βγάζει μια εντονη τάση να θέλει να επιβάλεται στους άλλους και να είναι αυταρχικός ή κάθετος στις απόψεις του.Αυτό συνήθως,φέρνει και τις συγκρούσεις που αναφέρω παραπάνω.
Οικους όμως δεν ξέρουμε, ουτε τις υπόλοιπες όψεις που μπορεί και να "γλυκαίνουν" την όλη κατάσταση!!!!!
-
25-05-2008, 06:56 PM #34
Το οτι θελει να επιβαλεται , ναι ...μπορει να υπαρχει αυτο το στοιχειο .Εχει πολυ δυναμικο χαρακτηρα , φαινεται απο μακρυα δλδ :bigsmile: Δυστυχως ουτε και γω γνωριζω οικους ..γιατι δεν ξερω την ωρα γεννησεως του.:sad2: (Σε περιπτωση που θες να δεις κατι , εχει γεννηθει 19/04/1984 στην Πρεβεζα ) Αν και σιγουρα χωρις ωρα , μονο μια πολυ γενικη εικονα θα μπορουσαμε να δουμε .
Ευχαριστω για την απαντηση ματια μου ! Να εισαι καλα !
-
25-05-2008, 07:15 PM #35
Ο Ηλιος είναι σε σύνοδο με Ερμή, αλλα αυτός στον Ταυρο(μια πεισματάρικη νοοτροπια πάντως την δίνει).Το θέμα είναι οτι και αυτός κανει αντίθεση με Πλουτωνα.Και η Αφροδίτη είναι σε αδυναμία στον Κριό-πραγμα που δεν διευκολυνει τις σχέσεις- και κάνει τετράγωνο με Δία και τρίγωνο με Ουρανό.Δεν είναι κατα την γνώμη μου ευκολες όψεις, όσον αφορά τις σχέσεις.Τελικά αυτά μάλλον εντείνουν την αντίθεση Πλουτωνα-Ήλιου.
Σου λέω περισσότερα άλλη φορα, για να μη φύγουμε απ'το θέμα!:bigsmile:
-
26-05-2008, 01:10 AM #36
Γενικα θεωρω τους ανθρώπους με οψεις Ηλιου Πλουτωνα άτομα άλλης κατηγορίας.
εγω θα το παρομοίαζα ως εξης. ενας δυνατος παίχτης μπορει να παιξει ένα αγωνα και με καποιον μικρότερης δυνατότητας. οχι ομως για πολύ. μεσα του θα αποζηταει τον καλύτερο η του ιδιου επιπεδου με το δικό του. αυτο συμβαινει και σε αυτη την περιπτωση. συναντας ανθρωπους τετοιου ειδους -γιατι ΕΣΥ μπορει να τους ξεχωρισεις ευκολα, όπως ευκολα ξεχωρίζει και καποιος τετοιος εσενα- και 2ο τον συναντας γιατι τον αποζητας διαρκως. Δεν αποζητας όμως ακριβως καποιον να σε ελέγχει αλλα ψαχνεις καποιον που να παιζει στη δική σου κατηγορία. αυτος ομως ειναι και αυτος που θα εμφανισει και δεσποτισμο.
δεν ξερω αν ειμαι κατανοητή.
μεσα λοιπον απο όλο αυτο το παιχνιδι χωρις αρχη και τελος ζεις μικρες η μεγάλες φρίκες, μικρες η μεγαλες απογοητευσεις αλλα και μικρες ή μεγάλες ηδονες. και αυτη η ηδονή και σε ολοκληρώνει αλλα και σε φθείρει. Δεν μπορει να κανεις πισω ομως ποτέ. Γιατί δυνατα συναισθήματα προκυπτουν απο δυνατα χτυπήματα.
Μεταξυ των ανθρωπων αυτων υπαρχει ενα δεος ενας αλληλοθαυμασμος και συμφωνω και μια αποστροφη. Το 2ο ομως δεν ακυρωνει το 1ο. Αν λοιπόν το σύνολο του χάρτη εμφανίζει τον ένα εκ των δύο λίγο πιο ανεκτικο θεωρω οτι οι δυο τους μπορουν να καταφερουν πολλα πραγματα μαζι.
-
26-05-2008, 09:30 AM #37
Συμφωνώ καταρχήν αλλά θα έλεγα κι εγώ ότι είναι λίγο γενικότερο. Κάθε χάρτης έχει issues = θέματα. Συνήθως σχετιζόμαστε με άτομα που έχουν το ίδιο θέμα, γιατί υποσυνείδητα ξέρουμε ότι μας βοηθούν σε αυτό που ξέρουμε ότι πρέπει να μάθουμε. Η επιμέρους θέση που θα πάρει κανείς στο θέμα είναι δευτερεύων στοιχείο. Το αν θα είναι το αφεντικό ή ο ακόλουθος μπορεί μάλιστα και να αλλάξει στην πορεία της σχέσης. Το ζήτημα είναι να έχουμε το ίδιο θέμα, γιατί στην πραγματικότητα όπως λέει και η ψυχολογία δεν ερωτευόμαστε τον άλλο αλλά το κομμάτι του εαυτού μας που προβάλλουμε πάνω στον άλλο. Κι όταν κάποιος έχει ένα "θέμα" στο ωροσκόπιο του και το προβάλλει σε άλλον, πρέπει να βρει έναν που έχει παρόμοιο "θέμα", γιατί μόνο αυτός θα αποδεχτεί την προβολή. Κάποιος άλλος θα την απορρίψει, οπότε δε θα υπάρξει σχέση.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
26-05-2008, 12:32 PM #38
-
26-05-2008, 12:48 PM #39
-
26-05-2008, 12:57 PM #40
Θα ηθελα να εκφερω αποψη μιας και εχω συνοδο Ηλιου Πλουτωνα και Ουρανου, αλλα εμπλεκονται και αλλοι πλανητες και μεταλλασονται οι επιρροες.
Παντως εχω ενα θεμα με την εξουσια, με την μη εκφραση των δυνατων συναισθηματων, με -οσο κι αν ακουστει υπερβολη- απιστευτη δυναμη ψυχικης αντοχης, με την γοητεια των σκοτεινων καταστασεων, με την αυτοκαταστροφη και την αναγεννηση.
Επισης με την ικανοτητα να καταργω τις συνηθειες μου με μεγαλη ευκολια.Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.