s
Ο 1ος Οίκος - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 48 of 48

Re: Ο 1ος Οίκος

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Οχι απο μόνος του.Εκτος του οτι ειναι στον 12ο....τριγωνιζει Ηλιο και Ουρανό στον 4ο.Εχω εντονο 4ο και με Πλουτωνα εκει. Σελήνη κυβερνήτη Ωροσκόπου και τοποθετημένη στον Σκορπιό και MC είπαμε στους Ιχθείς.Vx σε anaretic degree-πάλι στον Σκορπιό- σε σύνοδο με Ποσειδώνα.Εχω πλεόνασμα νερου και αέρα,γενικά.Πολλά παιζουν για να δεις τις διαισθητικές ικανότητες και το ενδιαφέρον για τα μεταφυσικά.Όπως και καταστασεις που σου έρχονται για να ανακαλύψεις....πραγματα περαν της λογικής.
    Εχω παρομοιες οψεις,και μενα τριγωνιζει ο κρονος -ηλιο ,πλουτωνα ,αφροδιτη,ουρανο, λιλιθ,αλλα εμενα ολα αυτα ειναι στον πεμπτο ,στον ζυγο.Οταν ημουν μικρη τρομαζα την μητερα μου ,τρεις φορες ειχα περιγραψει με ακριβεια ενα ονειρο και την επομενη μερα συνεβαινε οτι ακριβως ειχα περιγραψει.αυτο ομως γινοτανε πριν κλεισω τα δεκα.Μετα σταματησε.Θυμαμαι ακομα το ενα ονειρο απ αυτα,εβλεπα κατι ταμπλω με φωτογραφιες που τις θυμαμαι ακομα,μετα μπηκαμε με την μητερα μου και τον αδερφο μου σε μια αιθουσα και ξαφνικα εγινε σκοταδι.Το ειπα στους γονεις μου γιατι ειχα τρομαξει.Την επομένη πηγαμε να δουμε στον κινηματογραφο τον τζακ και την φασολια,ειδα ακριβως τις φωτο γραφιες που ειχα δει και στον υπνο μου,και οταν μπηκαμε μεσα,εγινε διακοπη ρευματος και επικρατησε πανικος. Νομιζω εχει σημασια και το οτι η ακμη του δωδεκατου οικου μου ειναι στον κριο,και ο αρης ειναι στον υδροχοο στον ενατο σε συνοδο με μεσουρανημα και β.δεσμο?

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Εχω παρομοιες οψεις,και μενα τριγωνιζει ο κρονος -ηλιο ,πλουτωνα ,αφροδιτη,ουρανο, λιλιθ,αλλα εμενα ολα αυτα ειναι στον πεμπτο ,στον ζυγο.Οταν ημουν μικρη τρομαζα την μητερα μου ,τρεις φορες ειχα περιγραψει με ακριβεια ενα ονειρο και την επομενη μερα συνεβαινε οτι ακριβως ειχα περιγραψει.αυτο ομως γινοτανε πριν κλεισω τα δεκα.Μετα σταματησε.Θυμαμαι ακομα το ενα ονειρο απ αυτα,εβλεπα κατι ταμπλω με φωτογραφιες που τις θυμαμαι ακομα,μετα μπηκαμε με την μητερα μου και τον αδερφο μου σε μια αιθουσα και ξαφνικα εγινε σκοταδι.Το ειπα στους γονεις μου γιατι ειχα τρομαξει.Την επομένη πηγαμε να δουμε στον κινηματογραφο τον τζακ και την φασολια,ειδα ακριβως τις φωτο γραφιες που ειχα δει και στον υπνο μου,και οταν μπηκαμε μεσα,εγινε διακοπη ρευματος και επικρατησε πανικος. Νομιζω εχει σημασια και το οτι η ακμη του δωδεκατου οικου μου ειναι στον κριο,και ο αρης ειναι στον υδροχοο στον ενατο σε συνοδο με μεσουρανημα και β.δεσμο?
    :scared::scared::scared::scared:Σε παρακαλω....μη με δεις στον υπνο σου!!!!

Quote Originally Posted by black moon View Post
    :scared::scared::scared::scared:Σε παρακαλω....μη με δεις στον υπνο σου!!!!
    Χαχα! Αφου σου λεω,τοχω κοψει αυτο το σπορ πια,μου ..σταματησε η ενοραση ,βλεπω πιο αοριστα πραγματα.Βεβαια στους χαλεπους αυτους καιρους που περναει το επαγγελμα,..ιαως αν μου κουνησεις μερικα χαρτονομισματα πανω απ την γυαλα μου για να φυγουν τα συννεφα...ισως να καταφερω να σε πω τη μοιρα σου!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Χαχα! Αφου σου λεω,τοχω κοψει αυτο το σπορ πια,μου ..σταματησε η ενοραση ,βλεπω πιο αοριστα πραγματα.Βεβαια στους χαλεπους αυτους καιρους που περναει το επαγγελμα,..ιαως αν μου κουνησεις μερικα χαρτονομισματα πανω απ την γυαλα μου για να φυγουν τα συννεφα...ισως να καταφερω να σε πω τη μοιρα σου!
    Γι'αυτό σου σταμάτησε.Ειναι πολύ κοντά το χαρτονόμισμα και σου κρύβει το φόντο!!!!!!!!!!!!:toung:

Όνομα:
    Φωτεινή

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα του 1ου οίκου γιατί βγήκαμε off topic:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    cancerian

Eπειδη δεν εισακουστηκα την τελευταια φορα λεω να το ξαναπροσπαθησω .... :toung:

ποσες μοιρες ανοχη δινεται γυρω απο τον ωροσκοπο σε εναν πλανητη για να κανει συνοδο μαζι του ??? απλα εχω ακουσει οτι μπορει να φτασει και τις 10* (αν και το θεωρω υπερβολικο)
    καμμια γνωμη ?

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Eπειδη δεν εισακουστηκα την τελευταια φορα λεω να το ξαναπροσπαθησω .... :toung:

ποσες μοιρες ανοχη δινεται γυρω απο τον ωροσκοπο σε εναν πλανητη για να κανει συνοδο μαζι του ??? απλα εχω ακουσει οτι μπορει να φτασει και τις 10* (αν και το θεωρω υπερβολικο)
    καμμια γνωμη ?
    Νομίζω η δεκάρα ανοχή αφορά μόνο την εμπλοκή των Φώτων σε γωνιακές σχέσεις. Φαντάζομαι πως η μέγιστη ανοχή που μπορεί να δοθεί είναι οι 6-8 μοίρες, αλλά και πάλι σίγουρα η επιρροή της όψης αμβλύνεται.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by cancerian View Post

καμμια γνωμη ?
    Kατά τη γνώμη μου, καλά είναι 10. Aλλά το ανώτατο. Aλλά κ πάλι με εξαιρέσεις. Για μια σελήνη για παράδειγμα οι 10 μοίρες απόσταση από Asc ή MC είναι αρκετούτσικες, αφού είναι γνωστό ότι η ταχύτητά της είναι μεγάλη. Aντίθετα, ένας Kρόνος ή Oυρανός σε 10 μοίρες απόσταση από τα παραπάνω σημεία... ε, τότε νομίζω ότι μπορύμε να το πούμε στενή όψη αν όχι σύνοδο.

:embarrest
    may..

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)