- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 48 of 48
Thread: Ο 1ος Οίκος
-
13-05-2008, 11:11 AM #41
Re: Ο 1ος Οίκος
Εχω παρομοιες οψεις,και μενα τριγωνιζει ο κρονος -ηλιο ,πλουτωνα ,αφροδιτη,ουρανο, λιλιθ,αλλα εμενα ολα αυτα ειναι στον πεμπτο ,στον ζυγο.Οταν ημουν μικρη τρομαζα την μητερα μου ,τρεις φορες ειχα περιγραψει με ακριβεια ενα ονειρο και την επομενη μερα συνεβαινε οτι ακριβως ειχα περιγραψει.αυτο ομως γινοτανε πριν κλεισω τα δεκα.Μετα σταματησε.Θυμαμαι ακομα το ενα ονειρο απ αυτα,εβλεπα κατι ταμπλω με φωτογραφιες που τις θυμαμαι ακομα,μετα μπηκαμε με την μητερα μου και τον αδερφο μου σε μια αιθουσα και ξαφνικα εγινε σκοταδι.Το ειπα στους γονεις μου γιατι ειχα τρομαξει.Την επομένη πηγαμε να δουμε στον κινηματογραφο τον τζακ και την φασολια,ειδα ακριβως τις φωτο γραφιες που ειχα δει και στον υπνο μου,και οταν μπηκαμε μεσα,εγινε διακοπη ρευματος και επικρατησε πανικος. Νομιζω εχει σημασια και το οτι η ακμη του δωδεκατου οικου μου ειναι στον κριο,και ο αρης ειναι στον υδροχοο στον ενατο σε συνοδο με μεσουρανημα και β.δεσμο?
-
13-05-2008, 11:24 AM #42
-
13-05-2008, 11:34 AM #43
Χαχα! Αφου σου λεω,τοχω κοψει αυτο το σπορ πια,μου ..σταματησε η ενοραση ,βλεπω πιο αοριστα πραγματα.Βεβαια στους χαλεπους αυτους καιρους που περναει το επαγγελμα,..ιαως αν μου κουνησεις μερικα χαρτονομισματα πανω απ την γυαλα μου για να φυγουν τα συννεφα...ισως να καταφερω να σε πω τη μοιρα σου!
-
13-05-2008, 11:39 AM #44
-
13-05-2008, 11:43 AM #45
Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα του 1ου οίκου γιατί βγήκαμε off topic:bigsmile:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
13-05-2008, 12:39 PM #46
Eπειδη δεν εισακουστηκα την τελευταια φορα λεω να το ξαναπροσπαθησω .... :toung:
ποσες μοιρες ανοχη δινεται γυρω απο τον ωροσκοπο σε εναν πλανητη για να κανει συνοδο μαζι του ??? απλα εχω ακουσει οτι μπορει να φτασει και τις 10* (αν και το θεωρω υπερβολικο)
καμμια γνωμη ?
-
13-05-2008, 01:03 PM #47
-
13-05-2008, 01:12 PM #48
Kατά τη γνώμη μου, καλά είναι 10. Aλλά το ανώτατο. Aλλά κ πάλι με εξαιρέσεις. Για μια σελήνη για παράδειγμα οι 10 μοίρες απόσταση από Asc ή MC είναι αρκετούτσικες, αφού είναι γνωστό ότι η ταχύτητά της είναι μεγάλη. Aντίθετα, ένας Kρόνος ή Oυρανός σε 10 μοίρες απόσταση από τα παραπάνω σημεία... ε, τότε νομίζω ότι μπορύμε να το πούμε στενή όψη αν όχι σύνοδο.
:embarrestmay..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.