- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Απορία για 10ο οίκο.
-
11-05-2008, 06:54 PM #1
Απορία για 10ο οίκο.
Καλησπέρα,
έχω τον 10ο οίκο στον Κριό στην 22η μοίρα και ο πλανήτης Χείρωνας είναι στον 10ο οίκο μου , αλλά βρίσκεται στον Ταύρο? Αυτό μπορεί να συμβεί? Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
Ευχαριστώ πολύ,
Σαλώμη.
-
11-05-2008, 09:56 PM #2
Re: Απορία για 10ο οίκο.
Αγαπητή Σαλώμη
Μπορεί να συμβεί σε κάθε οίκο αυτό, επειδή οι οίκοι δεν περιέχουν ακριβώς τις μοίρες ενός ζωδίου τις περισσότερες φορές. Είναι σπάνιο να συμβαίνει μάλιστα το τελευταίο.
Θα ερμηνεύσετε τον Χείρωνα σύμφωνα με τα στοιχεία του ως προς τον Ταύρο και τον 10ο οίκο. Απλά η τάση του 10ου έχει στοιχεία του Κριού και κυβερνήτης του οίκου είναι ο ¶ρης.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
12-05-2008, 08:19 PM #3
Ευχαριστώ πολύ για την χρήσιμη πληροφορία.
'Αρα ο κυβερνήτης του 10ου οίκου μου είναι ο ¶ρης ,σωστά? Παίζει ρόλο που ο άρης μου βρίσκεται στο ζυγό και στον 4ο οίκο μου?Επίσης πρέπει να κοιτάξω όλες τις όψεις που κάνει ο άρης για να βγάλω κάποια συμπεράσματα για τον 10ο οίκο, γιατι ο μόνος πλανήτης που βρίσκεται στο 10ο είναι ο Χείρων.Και τι σημαίνει ο Χείρωνας στον 10ο?
Ευχαριστώ και πάλι,
Σαλώμη.
-
13-05-2008, 12:45 AM #4
Αγαπητή Σαλώμη
Ο κυβερνήτης μελετάται σύμφωνα με την ζωδιακή του θέση, τον οίκο που βρίσκεται και τις όψεις. Όλα είναι σύνθεση. Θα προχωρήσετε σταδιακά ή αν θέλετε τη γνώμη φίλων του φόρουμ, να δώσετε λεπτομέρειες και κάποια στοιχεία που σας ενδιαφέρουν στη στήλη "Εραστές της αστρολογίας'
Ο Χείρωνας στον 10ο οίκο έχει σχέση με τους γονείς, την κοινωνική μας εικόνα ως στάτους και πόσο αυτό έχει επηρεάσει τον ψυχισμό μας αλλά και τις τραυματικές παιδικές μας μνήμες γύρω από αυτά τα ζητήματα, πιθανά για λόγους ασφάλειας και ευημερίας. Βέβαια, ο Χείρωνας είναι μεγάλη υπόθεση. Ασχολούμαι πολλά χρόνια και πριν μία δεκαετία και πλέον, έγραψα το πρώτο μου βιβλίο πάνω σ' αυτόν. Μπορείτε να δείτε άρθρα για τον Χείρωνα που υπάρχουν στο σάιτ, όπως και για τους Κενταύρους εν γένει, γιατί δεν περιγράφονται συνοπτικά τα θέματά τους.
Ειδικά ο Χείρωνας λειτουργεί και ως θεραπεία όμως και αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Ήταν Δάσκαλος και θεραπευτής.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.