s
Κοινά στοιχεία ,αρνητικές όψεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Κοινά στοιχεία ,αρνητικές όψεις

Καλημερα σε ολους

με τον καινουριο σας χαρτη ''ερωτικη συναστρια'' μου γεννηθηκε μια ερωτησουλα,
    απλη θεωρω,οσον αφορα τις οψεις...

για παραδειγμα:οταν ενα ζευγαρι ,εχει μια ''αρνητικη''οψη ,οπως π.χ τετραγωνο...
    αλλα σε 2 ζωδια που θεωρητικα θεωρουνται ''ομοια'' ,π.χ : αρης του ενος ατομου
    στους διδυμους σε αντιθεση με την αφροδιτη του αλλου ατομου στο ζυγο...τι ακριβως σημαινει αυτο και δευτερον,αν πραγματικα ειναι ενα αρνητικο στοιχειο
    αυτο (η αρνητικη οψη δηλ) ,''δουλευεται ''?, δηλ.μπορει και να ανατραπει απο τα 2
    αυτα ατομα?

Με εκτιμηση,φιλια και ευχες για καλες γιορτες ,μελος Πριτσσσ

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Κοινά στοιχεία ,αρνητικές όψεις

Καταρχήν και με όλο το θάρρος θα ήθελα να ρωτήσω: Είστε σίγουρη ότι ισχύει η όψη που προτείνατε; Νομίζω ότι οι συγκεκριμένες θέσεις δεν μπορούν να δώσουν αντίθεση.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Καταρχήν και με όλο το θάρρος θα ήθελα να ρωτήσω: Είστε σίγουρη ότι ισχύει η όψη που προτείνατε; Νομίζω ότι οι συγκεκριμένες θέσεις δεν μπορούν να δώσουν αντίθεση.
    Καλημερα σας και ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Η συγκεκριμενη οψη,ναι ισχυει...αρης διδυμος του ενος σε τετραγωνο με αφροδιτη ζυγο του αλλου,για'αυτο κι εμενα μου εκανε εντυπωση,..οπως και
    καποιες αλλες οψεις...ειμαι ομως ''καινουρια'' στον κοσμο της αστρολογιας και
    δεν μπορω να ερμηνευσω πολλα πραγματα ακομα...

Σας ευχαριστω και παλι

Quote Originally Posted by pritsss1 View Post
    Καλημερα σας και ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Η συγκεκριμενη οψη,ναι ισχυει...αρης διδυμος του ενος σε τετραγωνο με αφροδιτη ζυγο του αλλου,για'αυτο κι εμενα μου εκανε εντυπωση,..οπως και
    καποιες αλλες οψεις...ειμαι ομως ''καινουρια'' στον κοσμο της αστρολογιας και
    δεν μπορω να ερμηνευσω πολλα πραγματα ακομα...

Σας ευχαριστω και παλι

Aν εννοεις πως γινεται 2 ζωδια του αερα να κανουν τετράγωνο και οχι τριγωνο,
    μπορει να γινει αν ο αρης στους Διδύμους ειναι στις τελευταιες μοιρες του ζωδιου(και παιρνει απο Καρκίνο) και η Αφροδιτη στον Ζυγο ειναι στις αρχικές μοιρες.
    Ισχυει και αντιστροφα το ιδιο
    και ετσι το υπολογίζουμε σαν τετράγωνο.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by pritsss1 View Post
    αλλα σε 2 ζωδια που θεωρητικα θεωρουνται ''ομοια'' ,π.χ : αρης του ενος ατομου
    στους διδυμους σε αντιθεση με την αφροδιτη
    Αναφερόμουν σε αυτή σας την αναφορά, αλλά με την απάντηση σας με καλύψατε. Μιλάμε για τετράγωνο όχι για αντίθεση..
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)