s
Πως φαίνεται η ορφάνεια - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 11 to 20 of 56
    Όνομα:
    Σόφη

Re: Πως φαίνεται η ορφάνεια

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Αν και βγαινω εκτος θεματος δεν μπορω να μην εκφρασω τα αισθηματα μου για κατι το τοσο στενάχωρο.Τα θερμά μου συλυπητήρια Σόφη!
    Σ΄ευχαριστώ πολύ black moon!

Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε αφορά το συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο.
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

ήλιος σύνοδος πλούτωνας στον 4ο οίκο σε αντίθεση με κρόνο και χείρωνα στο 10ο οίκο, οι σχέσεις με τον πατέρα μου είναι σχεδόν ανύπαρκτες!

ΥΓ. getzaki λυπάμαι πολύ!
    Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς

Όνομα:
    Σέβη

Το βρίσκω το θέμα όντως πολύ στενάχωρο και λεπτό γιατί ίσως με αφορά...
    Anyway στο δικό μου χάρτη ο κυβερνήτης του 10 μου είναι στον 8 και ο ήλιος μου (πατέρας) χτυπιέται με τετράγωνο από τον ουρανό. Θα μπορούσε να πει κάποιος για απώλεια αλλά περισσότερο ήταν απουσία. Μπορεί δηλαδή να εκτονωθεί μία τέτοια όψη κατ'αυτόν τον τρόπο. Όσο για τα προοδευτικά ή για τις ανιούσες που εγώ ασχολούμαι όντως δείχνουν πολλά..

Τα συλλυπητήρια μας Σοφή και το ευχαριστώ μου στην κυρια Σίμου για την απάντηση της. Ναι , θα ήταν ενδιαφέρον να μας δώσεις τα στοιχεια της γέννησης σου για να δει οποιος ενδιαφέρεται τι όψεις κάναν οι πλανήτες τη στιγμή του γεγονότος. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι σίγουρα πρέπει να υπάρχουν κάποιες "στανταρτ" oψεις" που δείχνουν το ένα η το άλλο. Γιατί όσοι ασχολούμαστε με την αστρολογία το κάνουμε γιατί πιστεύουμε όντως ότι είναι μαντική τέχνη. Αλλιώς θα ήταν άσκοπο.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

Επειδή η ερώτηση ήταν περισσότερο για ενημερωτικά στοιχεία, ειπώθηκαν οι διάφορες ιδέες και είχαμε επιβεβαίωση από μέλη που βίωσαν ένα αποχωρισμό φυσικό.

Για να φανεί κάτι ως βιωματική εμπειρία θα είναι σημαντικό να εξεταστούν τα προγνωστικά συστήματα και να συμπίπτουν πολλοί παράγοντες που να την υπογραμμίζουν. Επομένως σε ένα γενέθλιο χάρτη δεν θα συμβεί απαραιτήτως αυτό, αν συνδυάζονται οι παράγοντες.

Λόγω απειρίας πολλοί μελετητές της αστρολογίας μπορεί να δουν τις όψεις της φίλης Ζορζέτας και να φοβηθούν πως θα χάσουν κάποιο γονέα. Ακόμη κι ένα άτομο με τις ίδιες ακριβώς όψεις, μπορεί να βιώσει την απόρριψη του γονέα (συμβολικός θάνατος και πάγωμα) κι όχι τον ουσιαστικό θάνατο. Κάθε ψυχή έχει το δικό της προσωπικό μονοπάτι και θέματα όπως η ασθένεια και ο θάνατος δεν πρέπει να εξετάζονται ως δεδομένα από κανένα.

Εξ άλλου αυτό το τελευταίο είναι και φιλοσοφία του φόρουμ του myhoroscope

Και κάτι τελευταίο: η αστρολογία δεν είναι μαντική τέχνη, δηλώνει τάσεις και τρόπους διεξόδου. Ο άνθρωπος δεν είναι έρμαιο κάποιων κακορίζικων συνθηκών κι ας το πιστεύουν κάποιοι.... Ίσως αυτό τους εξυπηρετεί για να προσδίδουν στην κακή τους την τύχη όλα τα αρνητικά. Φιλόσοφοι και σοφοί, έχουν υποστηρίξει πως "ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ' αυτά". Αλλά ο θάνατος είναι καρμικό στοιχείο που δεν μας επιτρέπεται (η αστρολογία έχει την ηθική της και τα όριά της) να το εξετάζουμε, επειδή αφορά κάτι πολύ ανώτερο από την ανθρώπινη φύση.

Να είστε καλά
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Καλημέρα κι από μένα!!

Τυχαία διάβασα αυτή τη δημοσίευση κι επειδή σήμερα συμπληρώνονται 10 μέρες που έχασα τον πατέρα μου, μπορώ να σας δώσω τα στοιχεία του χάρτη μου (σε όποιον θέλει) για να ψάξει πλανήτες, όψεις, οίκους κλπ που χρειάζονται για την διερεύνηση αυτού του θέματος.

Σόφη
    Σοφη,
    κατ αρχην τα συληπητηρια μου. Εχασα και γω προσφατα τον πατερα μου και μπορω να σε καταλαβω πολυ καλα... σου ευχομαι καλη δυναμη και καλη συνεχεια.

Ενας φιλος μου ασχολειται πολυ με τ αστρα, μου ειπε το εξης:

"Εσύ έχεις γενέθλιο quincunx Ήλιου (πατέρας) με τον Κρόνο στον 4ο οίκο, και μιλάμε για quincunx ακριβείας, πιο ακριβείας δεν γίνεται. 19ο 12΄ο Ήλιος, 19ο 13΄ο Κρόνος... Λοιπόν την ημέρα του θανάτου του ο ¶ρης σε πρόοδο ήταν στις 19ο 11΄του Σκορπιού, ακριβώς δηλαδή επάνω στο γενέθλιο quincunx!"

Αυτη ειναι μια ακομα αποψη, για τους πιο ειδικους

Όνομα:
    Βασίλης

Με την αναφορά της η Κα Σίμου μου δίνει μία ευκαιρία για μία λίγο πιο αιρετική άποψη. Ακούμε και λέμε ότι ορισμένα ζητήματα όπως οι ασθένειες ή ο θάνατος είναι και πρέπει να είναι εκτός της εξέτασης της αστρολογίας. Και βέβαια έχουμε και λόγο που το λέμε για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που είναι στα πρώτα στάδια της μελέτης και μπορούν κάλιστα να παρασυρθούν σε βεβιασμένα συμπεράσματα. Τι γίνεται όμως όταν πραγματικά οι όψεις και οι πρόοδοι δίνουν ισχυρές ενδείξεις κάποιου βιωματικού γεγονότος; Ποια είναι η στάση του αστρολόγου σε αυτή την περίπτωση; Ενημερώνει τον πελάτη του για το διάστημα υψηλού κινδύνου που διανύει ή αποσιωπά το ζήτημα θεωρώντας ότι είναι εκτός της επαγγελματικής του ηθικής;

Αναφέρομαι σε αυτό γιατί φοβάμαι ότι όσο κακό είναι το να ανάγουμε σε βιωματικά γεγονότα όλες τις δύσκολες όψεις άλλο τόσο επικίνδυνο ίσως να είναι να ανάγουμε τα πάντα σε ψυχολογικές προσεγγίσεις. Τελικά ποια είναι η προσέγγιση της αστρολογίας που θα ακολουθήσουμε; Η προβλεπτική ή η ολιστική όπως τα διακρίνει και ο Rudhyar?

Το θέμα που βάζω εδώ βεβαίως είναι πολύ μεγάλο και σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξουμε ούτε τους κανονισμούς του site ούτε τους παραδεκτούς κανόνες ηθικής των σχολών αστρολογίας. Από την άλλη όμως για ένα άνθρωπο που ασχολείται σοβαρά με την αστρολογία και η ζωή του έχει δώσει λόγους να ψάχνει τέτοια πράγματα, η παραπομπή σε ψυχολογική αντιμετώπιση των πραγμάτων δεν είναι πάντα η λύση... Αν ο σοφός κυβερνά τα άστρα του σίγουρα θα θέλει να ξέρει - αν όχι για το θάνατο - αλλά σίγουρα για μία ασθένεια.

Ίσως σ' αυτές τις περιπτώσεις να πρέπει να υπάρχει ένας κύκλος πιο έμπειρων συζητητών που να μπορεί να θέσει το ερώτημα του και να πάρει απαντήσεις, χωρίς να φοβάται ότι θα παρασύρει κάποιο νεοεισερχόμενο στο χώρο σε λάθος κατεύθυνση...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

8. Re: Πως φαίνεται η ορφάνεια

Quote Originally Posted by dream_on View Post
    γενέθλιο quincunx Ήλιου (πατέρας)
    Και η άσχετη να ρωτήσει το εξής: τι είναι ο γενέθλιος quincunx???

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Και η άσχετη να ρωτήσει το εξής: τι είναι ο γενέθλιος quincunx???
    Αλλιώς λέγεται όψη χιαστι 150 μοιρών

[QUOTE=Βασίλης Παπαδολιάς;52793]Με την αναφορά της η Κα Σίμου μου δίνει μία ευκαιρία για μία λίγο πιο αιρετική άποψη. Ακούμε και λέμε ότι ορισμένα ζητήματα όπως οι ασθένειες ή ο θάνατος είναι και πρέπει να είναι εκτός της εξέτασης της αστρολογίας. Και βέβαια έχουμε και λόγο που το λέμε για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που είναι στα πρώτα στάδια της μελέτης και μπορούν κάλιστα να παρασυρθούν σε βεβιασμένα συμπεράσματα. Τι γίνεται όμως όταν πραγματικά οι όψεις και οι πρόοδοι δίνουν ισχυρές ενδείξεις κάποιου βιωματικού γεγονότος; Ποια είναι η στάση του αστρολόγου σε αυτή την περίπτωση; Ενημερώνει τον πελάτη του για το διάστημα υψηλού κινδύνου που διανύει ή αποσιωπά το ζήτημα θεωρώντας ότι είναι εκτός της επαγγελματικής του ηθικής;

Αναφέρομαι σε αυτό γιατί φοβάμαι ότι όσο κακό είναι το να ανάγουμε σε βιωματικά γεγονότα όλες τις δύσκολες όψεις άλλο τόσο επικίνδυνο ίσως να είναι να ανάγουμε τα πάντα σε ψυχολογικές προσεγγίσεις. Τελικά ποια είναι η προσέγγιση της αστρολογίας που θα ακολουθήσουμε; Η προβλεπτική ή η ολιστική όπως τα διακρίνει και ο Rudhyar?

Το θέμα που βάζω εδώ βεβαίως είναι πολύ μεγάλο και σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξουμε ούτε τους κανονισμούς του site ούτε τους παραδεκτούς κανόνες ηθικής των σχολών αστρολογίας. Από την άλλη όμως για ένα άνθρωπο που ασχολείται σοβαρά με την αστρολογία και η ζωή του έχει δώσει λόγους να ψάχνει τέτοια πράγματα, η παραπομπή σε ψυχολογική αντιμετώπιση των πραγμάτων δεν είναι πάντα η λύση... Αν ο σοφός κυβερνά τα άστρα του σίγουρα θα θέλει να ξέρει - αν όχι για το θάνατο - αλλά σίγουρα για μία ασθένεια.

QUOTE]

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.
    Για αυτό και πιστεύω ότι η αστρολογία πρέπει να έχει έναν πολύ πιο ουσιαστικό σκοπό από το να κάνει αναλύσεις χαρακτήρα. Και σαφώς είναι χρέος του μελετητή της αστρολογίας να αναφέρει τυχόν "κινδυνους". Είναι το ίδιο εγκληματικό, όπως το να πηγαίνεις στο γιατρό και αυτός να σου κρύβει τυχόν υποψίες για αρρώστια γιατί δε θέλει να σε πανικοβάλλει.Το θέμα είναι κατά ποσο ο αστρολόγος είναι σε θέση να αναγνωρίσει κάτι τέτοιο. Δυστυχώς οι περισσότεροι αναλώνονται σε ανούσιες αναλύσεις προσωπικότητας.

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)