- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 29
Thread: Δείκτες "επιτυχημένης"συναστρίας
-
17-05-2006, 02:36 PM #11
Re: Δείκτες "επιτυχημένης"συναστρίας
Originally Posted by roadrunner
Ευχαριστώ για την απάντηση .
Ασφαλώς έχεις δίκιο . Φαίνεται οτι είμαι αρχάρια, δεν αναφέρθηκα στις όψεις που κάνουν οι πλανήτες!!! Σόρυ.:blink1:
Λοιπόν θα το ψάξω κ σύντομα θα τις γράψω. Από εκεί και πέρα θα ότι μπορέσετε να ερμηνεύσετε θα είναι καλοδεχούμενο , και αν θελήσω περισσοτερα πραγματα , να μάθω θα πάρω την συμβουλή σου και θα απευθυνθώ σε προιόντα ενημερωτικών αναλύσεων ,που συντάσονται απο επαγγελματιες αστρολόγους.
Ευχαριστω.
Φιλικά
Gesa
-
01-04-2008, 04:48 PM #12
-
01-04-2008, 08:12 PM #13
σε αρνητικες οψεις συναστριας οπως πχ τετραγωνο ή χιαστι, τοτε η μεγαλη ανοχη (πχ πανω απο τρεις μοιρες) λειτουργει θετικα???
-
04-04-2008, 02:12 PM #14
Απ οσο θυμαμαι, στο τετραγωνο η ανοχη ειναι μεχρι 8°. Οποτε οταν η οψη ειναι στις 3° μαλλον δεν θεωρειται μεγαλη. Στο χιαστι παλι, η μεγιστη ανοχη ειναι 2°. [διορθωστε με αν κανω λαθος].
Τελικα αρχιζω να χαρακτηριζω τετοιες οψεις ως δυναμικες και οχι ως αρνητικες. :bigsmile:
Και οσο μεγαλυτερη η ανοχη τοσο πιο αμβλεία η επιδραση!
Ελπιζω να βοβηθησα...:bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
05-04-2008, 04:22 PM #15
Να ρωτήσω εγώ που τις έχω έτοιμες καποιες όψεις να μου πείτε γνώμες...?λοιπόν ξεκινάω!
η σελήνη του(Αιγοκερος) κανει οψη χιαστη με τον ήλιο μου(λέων)
η σελήνη του κανει τρίγωνο με την αφροδίτη μου(παρθένος) και εξάγωνο με την λίλιθ μου(ιχθύς)
η αφροδίτη του (κριός) κανει οψη χιαστή με την αφροδίτη μου και τρίγωνο με τον ωροσκόπο μου (τοξοτης)
ο αρης του(κριός) κάνει όψη χιαστή με την αφροδίτη μου
και τέλος για να μην κουράζω...
ο ωροσκόπος του(παρθένος) κάνει σύνοδο με την αφροδίτη μου και δημιουργεί τετραγωνο με τον ωροσκοπο μου
πάντως πολλές όψεις χιαστή βλέπω και δεν ξέρω τι ακριβώς σημαινουν...!
Ευχαριστω!
-
10-04-2008, 11:13 AM #16
Γεια σας.
Προσπαθώ να ερμηνεύσω μία ερωτική συναστρία που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Χρησιμοποιήσα το εργαλείο που δίνεται από εδώ (ευχαριστούμε, πολύ καλή υπηρεσία) αλλά μου βγάζει μία μεγάλη λίστα. Ποιες από τις όψεις είναι οι πλέον σημαντικές; Η ανοχή που αναφέρεται στο τέλος κάθε όψης τί ρόλο έχει και αν είναι σημαντικός ο ρόλος της, έως ποιου βαθμού ανοχή είναι οι πιο έντονες όψεις;
Ευχαριστώ
-
14-04-2008, 07:33 PM #17
σαν βάση κοιτάμε τους γενέθλιους χάρτες αλλά για την εξέλιξη πρέπει να έχουμε υπόψη και τους προοδευτικούς χάρτες
-
20-05-2008, 07:45 PM #18
Eγω θελω να ρωτησω το εξης:
1) Oταν αναμεσα σε αυτους κυριως τους πλανητες δημιουργουντε δευτερευουσες οψεις δεν τις λαμβανουμε υποψιν??
τι εννοω: Ηλιος - Σεληνη σε οψη 151ο μοιρων επταγωνο
Σελήνη - Αφροδιτη σε οψη περιπου 33ο μοιρες ενδεκάγωνο
Ειναι δηλ μικρης σημασιας??
2) Οταν στους γενεθλιους χαρτες τους, δεν υπαρχει π.χ. σύνοδος Ηλιου - Σελήνης
αλλα η προοδευμένη Σελήνη του ενός ατόμου κανει σύνοδο με τον γενέθλιο Ηλιο του άλλου ατόμου, το ερμηνευουμε πως???
Σας κούρασα.......:unsure::unsure:
Σας Ευχαριστω
-
26-05-2008, 09:38 PM #19
-
27-05-2008, 11:50 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.