s
H πλεκτανη + το πανω χερι , στον γενεθλιο χαρτη - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 62
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: H πλεκτανη + το πανω χερι , στον γενεθλιο χαρτη

Quote Originally Posted by dream_on View Post
    "Τα ατομα αυτά πλαθουν διαρκως ένα διαφορετικο ειδωλο σε σχεση με τον εαυτο τους και ετσι εμφανιζεται ενας φαυλος κυκλος στο τι μεταδιδουν προς τα εξω σε σχεση με τους αλλους και κυριως με τον εαυτο τους"

Εχω διαβασει οτι κατι παρομοιο ισχυει και για τα ατομα που εχουν ωροσκοπο ιχθυ, οτι δηλαδη αφηνουν μια ασαφη εικονα... μαλιστα η υποσημειωση ελεγε οτι αυτο ειναι καλο αν αφορα σε ηθοποιο ή... κατασκοπο !!.
    Μου ακουγεται καπως γενικευμενο, και απο προσωπικη εμπειρια - ξερω καλα εναν υδροχοο με ωροσκοπο ιχθυ, δε μου φαινεται να ισχυει. Τι λετε;
    Οσο για τα θεματα παιδειας, ε νομιζω αυτο εννοειται.
    Θα συμφωνήσω και εγώ με τα θέματα παιδείας που προαναφέρθηκε.Όσο για τον ωροσκόπο ιχθύ με υδροχόο,είναι κάπως περιέργος ο συνδυασμός και ίσως να μην το καταλάβεις.Εγώ με ωροσκόπο ιχθύ μπορώ να σου πώ ότι μερικές φορές νιώθω ότι βγάζω μία ασάφεια...Τώρα για κατασκοπία δεν ξέρω!!!!!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Δηλαδή εγώ που έχω Ποσειδώνα στον 12 σε αντίθεση με σελήνη, είμαι ευκολόπιστο θύμα;

Όνομα:
    Μαρια

Markisia μου
    θεωρω οτι ενας Ποσειδωνας στον 12ο σε κανει ατομο με μεγαλες ευαισθησιες τοσο προς ατομα με ειδικα προβληματα οσο και γενικα προς αδυναμες ομαδες πληθυσμου.Ισως να σε κανει και λιγο μοναχικη...Δεν ξερω ποια ειναι η θεση της σεληνης σου.Παντως δεν ειναι απαραιτητο οπως αναφερθηκε και πιο πανω σε πολλα ποστ οτι ενας Ποσειδωνας σε οψη κανει καποιον ευκολοπιστο..Το να εισαι ευαισθητος και γλυκος και οχι κακοπροαιρετος δεν εχει σχεση με την εξαπατηση και την ευκολοπιστια μην μπερδευομαστε τελειως....
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Εχω διαβασει οτι κατι παρομοιο ισχυει και για τα ατομα που εχουν ωροσκοπο ιχθυ, οτι δηλαδη αφηνουν μια ασαφη εικονα... μαλιστα η υποσημειωση ελεγε οτι αυτο ειναι καλο αν αφορα σε ηθοποιο ή... κατασκοπο !!.

Σχετικα με αυτο...πολυς κοσμος δυστυχως συνδεει την τεχνη της υποκριτικης με την ψευτια ,την πλεκτανη και την υποκρισια,κατι που ειναι εντελως μα εντελως λαθος.Ο ηθοποιος δεν ειναι καποιος που εχει την ταση να ψευδεται ας πουμε,η να εξαπατα τους γυρω του.Αντιθετως ,ειναι αυτος που ψαχνει μανιωδως για καθε τι αληθινο μεσα του,για να μπορεσει να διηγηθει μια απολυτως αληθινη ιστορια,"βουταει" μεσα του χωρις να φοβαται.Και σ ολη αυτη την διαδικασια ειναι απολυτως ειλικρινεις.Ενας ηθοποιος που ψευδεται ή που προσποιειται οτι "νιωθει" κατι ,ειναι απλα ενας κακος ηθοποιος.Ειναι κριμα να συνδεουμε στο μυαλο μας τον ηθοποιο με τον κατασκοπο,πολυ αδικο.

Quote Originally Posted by putamadre View Post

Σχετικα με αυτο...πολυς κοσμος δυστυχως συνδεει την τεχνη της υποκριτικης με την ψευτια ,την πλεκτανη και την υποκρισια,κατι που ειναι εντελως μα εντελως λαθος.Ο ηθοποιος δεν ειναι καποιος που εχει την ταση να ψευδεται ας πουμε,η να εξαπατα τους γυρω του.Αντιθετως ,ειναι αυτος που ψαχνει μανιωδως για καθε τι αληθινο μεσα του,για να μπορεσει να διηγηθει μια απολυτως αληθινη ιστορια,"βουταει" μεσα του χωρις να φοβαται.Και σ ολη αυτη την διαδικασια ειναι απολυτως ειλικρινεις.Ενας ηθοποιος που ψευδεται ή που προσποιειται οτι "νιωθει" κατι ,ειναι απλα ενας κακος ηθοποιος.Ειναι κριμα να συνδεουμε στο μυαλο μας τον ηθοποιο με τον κατασκοπο,πολυ αδικο.
    Συμφωνω...αλλα πιστευω οτι ενας ηθοποιος θα μπορουσε να ειναι πιο "πειστικος"...απο εναν που δεν εχει δουλεψει τις υποκριτικες του ικανοτητες..Με αλλα λογια θα μπορουσε να πλασσαρει μια κατασταση ως αληθινη..πολύ πιο ευκολα απο εμενα ..που θα καρφωθω αμεσως...:bigsmile:

Η υποκριτική ικανότητα όταν διοχετεύεται και αναλώνεται αποκλειστικά στο θέατρο είναι υποκριτική, όταν όμως χρησιμοποιείται σε διαπροσωπικές σχέσεις τότε είναι υποκρισία...

Όνομα:
    Στράτος

Quote Originally Posted by Markisia View Post
    Δηλαδή εγώ που έχω Ποσειδώνα στον 12 σε αντίθεση με σελήνη, είμαι ευκολόπιστο θύμα;
    Κι εγώ έχω Ποσειδώνα στο 12ο αλλά δεν είμαι ευκολόπιστο θύμα, απλώς δεν λειτουργώ με καχυποψία. ¶λλωστε για τον Ποσειδώνα ο 12ος οίκος είναι πολύ καλή θέση. Παίζουν ρόλο οι άλλες όψεις του Ωροσκοπίου.
    Κι επειδή πολλά του καταλογίσαμε, το κύριο χαρακτηριστικό του Ποσειδώνα είναι η φαντασία και χωρίς αυτή το ανθρώπινο είδος θα ήταν ακόμα σε πρωτόγονη μορφή. Από τον Ποσειδώνα πηγάζει κάθε τι το ονειρικό, το μαγικό, το μυστικό αλλά και μυστικιστικό, αλλά και όποια μορφή μεγάλης τέχνης. Όπως πολύ σωστά ανέφερε η putamadre από τον Ποσειδώνα "φαίνεται" το μεγάλο υποκριτικό ταλέντο κι όποιος διαθέτει άφθονο δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά θα προσπαθήσει να εξαπατήσει.
    Ο τρόπος και το πεδίο που κάποιος θα εκφράσει κάποια όψη του είναι θέμα επιλογής και δεν σημαίνει ότι έτσι λειτουργεί σε όλες του τις εκφάνσεις.:bigsmile:

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Συμφωνω...αλλα πιστευω οτι ενας ηθοποιος θα μπορουσε να ειναι πιο "πειστικος"...απο εναν που δεν εχει δουλεψει τις υποκριτικες του ικανοτητες..Με αλλα λογια θα μπορουσε να πλασσαρει μια κατασταση ως αληθινη..πολύ πιο ευκολα απο εμενα ..που θα καρφωθω αμεσως...:bigsmile:
    Ενταξει ναι...Απ την αλλη αυτο ειναι κατι που γενικα ΔΕΝ το κανουν οι ηθοποιοι,γιατι τους χαρακτηιζουν τα πολυ εντονα συναισθηματα (γι αυτο και μπορουν με ευκολια να τα "περασουν" κατω στο κοινο) ,και ειναι πιο δυσκολο γι αυτους να τα ελεγξουν ας πουμε και να τα κρυψουν προκειμενου να δειξουν κατι αντιθετο απ αυτο που αισθανονται.Ενταξει...ειναι θεμα ποιοτητας του καθενα...απλα οταν τ ακους συνεχεια..."α! ηθοποιος!!Δηλαδη καποιος που υποκρινεται!".....γινεται ενοχλητικο...Δεν μιλαω για σας.εννοειται..γενικα το λεω....

Δεν είναι λίγο εκτός θέματος να μιλάμε για την υποκριτική τέχνη όταν κάνεις δεν έχει υποστηρίξει ότι πρόκειται περί ψευτιάς??!! Προσωπικά έχω λίγο μπερδευτεί...:weird:

Όνομα:
    Στράτος

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Δεν είναι λίγο εκτός θέματος να μιλάμε για την υποκριτική τέχνη όταν κάνεις δεν έχει υποστηρίξει ότι πρόκειται περί ψευτιάς??!! Προσωπικά έχω λίγο μπερδευτεί...:weird:
    Έχεις δίκιο....

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)