s
Τέλος σχέσης στη συναστρία - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 61
    Όνομα:
    μαγια

Re: Τέλος σχέσης στη συναστρία

αλλο ζωη, αλλο αστρολογια(για μενα τουλαχιστον).
    παρατηρησεις και αποψεις ανταλλασσουμε.
    χαλαρα, η ζωη ειναι ωραια, χαλαρα,
    κι ας μην εχεις και παρεα, χαλαρα!
    (ωραια μου ειπαν πως δεν χρωσταω και η ψυχη θα ελευθερωθει. να ρωτησω που θα παει;;;;; )

Όνομα:
    Ράνια

Απο κει που ήρθε! :wink2:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    μαγια

:clapping:VerneigungVerneigungVerneigung

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Tις τελευταιες μερες ειμαι πολυ ελαφρα τη καρδια ... Συγνωμη αν στη χαλαω. :toung::toung::toung::toung: Εχω τοποθετηθει προσωπικα στο συνολο της Αστρολογιας και δεν θα τοποθετηθω με δικαιολογηση

φιλικα ,
    cancerian :bigsmile:
    Σε μένα αν τη χαλάτε; Την "πιάτσα" ρωτήστε, αν σηκώνει "ελαφρά τη καρδία", τόσο τις τελευταίες μέρες , όσο και γενικότερα. :bigsmile:

Δεν ζητάω καμία αιτιολόγηση, όσο για την προσωπική σας τοποθέτηση επί του συνόλου της Αστρολογίας, δεν την έχω υπόψη μου, ωστόσο το συγκεκριμένο απόσπασμα ήταν αντιπροσωπευτικό. :bigsmile:
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Εχω μια απορια, μετα απ'όλα αυτα!Ας υποθέσουμε οτι κάποια που χει μια σχέση σχετικά καλή (με τα συνηθισμένα της μικροκαυγαδάκια!), μαθαίνει οτι ο φορτωμένος 12ος του σύνθετου χάρτη τους δεν ενδείκνεται για γάμο!
    Και τώρα εσείς τι πιστεύετε;Οτι όταν έρθει η ώρα της προτασης γάμου, θα πεσει χυλόπιτα;Μην τρελαινόμαστε,λεω γω!
    Αν τώρα ρωτάει γιατι βλέπει οτι κατι δεν πάει καλά...Ε!Δεν θα πάει καλα, γιατί ήταν να μην πάει καλά...Ας μην είμαστε τοσο σφικτ....λοι!!!

Αυτό θα πει να μην είμαστε σφιχτόκωλοι και να έχουμε ελευθερία βούλησης. Το να αποδεχόμαστε ότι κάτι είναι προδιαγεγραμμένο να πάει όπως είναι να πάει!
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Σε μένα αν τη χαλάτε; Την "πιάτσα" ρωτήστε, αν σηκώνει "ελαφρά τη καρδία", τόσο τις τελευταίες μέρες , όσο και γενικότερα. :bigsmile:

Δεν ζητάω καμία αιτιολόγηση, όσο για την προσωπική σας τοποθέτηση επί του συνόλου της Αστρολογίας, δεν την έχω υπόψη μου, ωστόσο το συγκεκριμένο απόσπασμα ήταν αντιπροσωπευτικό. :bigsmile:
    Mπορεις να μου μιλας στον ενικο .... ας εκμηδενισουμε τις αποστασεις !!!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Αυτό θα πει να μην είμαστε σφιχτόκωλοι και να έχουμε ελευθερία βούλησης. Το να αποδεχόμαστε ότι κάτι είναι προδιαγεγραμμένο να πάει όπως είναι να πάει!
    Τις προδιαγραφές τις φτιάχνουμε και με τις κινήσεις μας, γλυκιά μου!Αυτό εννοούσα και νομίζω οτι έγινε αντιληπτό απο όλους!
    Η δε μέθοδος απομόνωσης φράσεων είναι κατι που θα έκανε μονο ενα παιδί του δημοτικού,για την πρόκληση εντυπώσεων.Κάτι που ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει, ρίχνωντας απλά μια ματιά σε όλα τα posts σου.Εκτός του οτι η τοποθετήση σου ειναι μόνο επι των απόψεων των άλλων,κατι άλλο έχεις να μας πείς;Ή aπλά ειναι ένας τρόπος αποφόρτησης για σένα;Λυπάμαι αλλα όπως βλέπεις, δεν έχεις πέσει και στο χαρακτηρηστικό τυπο Ζυγού, που κατα την γνώμη σου, στα δύσκολα τραβάει την ουρά του απ'έξω!

Τις προδιαγραφές τις φτιάχνουμε και με τις κινήσεις μας, γλυκιά μου!Αυτό εννοούσα και νομίζω οτι έγινε αντιληπτό απο όλους!
    Η δε μέθοδος απομόνωσης φράσεων είναι κατι που θα έκανε μονο ενα παιδί του δημοτικού,για την πρόκληση εντυπώσεων.Κάτι που ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει, ρίχνωντας απλά μια ματιά σε όλα τα posts σου.Εκτός του οτι η τοποθετήση σου ειναι μόνο επι των απόψεων των άλλων,κατι άλλο έχεις να μας πείς;Ή aπλά ειναι ένας τρόπος αποφόρτησης για σένα;Λυπάμαι αλλα όπως βλέπεις, δεν έχεις πέσει και στο χαρακτηρηστικό τυπο Ζυγού, που κατα την γνώμη σου, στα δύσκολα τραβάει την ουρά του απ'έξω!
    Πρώτον, για το τι γίνεται αντιληπτό από τις φράσεις και τις εκφράσεις σου, δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς μια μόνο δημοσίευση ή ένα μόνο θέμα. Κοινώς, ο συνδυασμός θεωρήσεων σχετικά με το Κάρμα και την ελεύθερη βούληση, είναι άκρως αποκαλυπτικός ως προς το τί πιστεύεις και τι εννοείς. Και φυσικά, το αντιλαμβάνονται όλοι. ¶λλοι συμφωνούν, άλλοι όχι.

Δεύτερον, και ένα παιδί του δημοτικού ξέρει πως χρησιμοποιούμε στις παραθέσεις ότι είναι σχετικό με αυτό που σχολιάζουμε. Τα άσχετα και άχρηστα τα αφαιρούμε.

Τρίτον,το τι ορίζεται ως πρόκληση εντυπώσεων είναι μεγάλο θέμα, με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Πχ. τα μακροσεκλή άρθρα χωρίς ουσία και χωρίς καμία προσπάθεια επαλήθευσης μπορούν να εννοηθούν ως προσπάθεια προκλησης εντυπώσεων.

Τέταρτον, αν δεν αντιλαμβάνεσαι ως προς ποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά διαφωνεί ο άλλος μαζί σου, τότε στα σίγουρα πρέπει να επανεξετάσεις τα όσα πιστεύεις για τα παιδιά του δημοτικού και ποιοι υιοθετούν τις συμπεριφορές τους. Όσο για μένα προσωπικά, δεν περίμενα εσένα για να γράψω τις απόψεις μου είτε σχετικά με τις ανοησίες ως προς το Κάρμα, είτε τους ανάδρομους, είτε ότι άλλο στο οποίο διαφωνώ. Το έχω κάνει κατ' επαναλήψην εδώ μέσα
    Αντίστοιχα κάνω ως προς ότι επικροτώ, πχ την προσπάθεια συζήτησης για τις όψεις Σελήνης - Ποσειδώνα. Την θεωρώ έξυπνη, εύστοχη και σε ευχαριστώ που μου δίνεις άλλη μια ευκαιρία να το επαναλάβω.

Πέμπτον, δεν με ενδιαφέρει τι τύπος Ζυγού είσαι. Δικό σου θέμα.

¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Ράνια

Φαντάζομαι θα θεωρείς ανόητους και τους Αστρολόγους του site!Aλήθεια τι σ' αρέσει εσενα σ' αυτό;Όσο για το κάρμα ,ναι !Το αποδέχομαι(όχι την μοιρολατρεία),όπως και την Καρμική Αστρολογία!Ως εκεί όμως!
    Η μανία καταδίωξης απο που φαίνεται άραγε, σ' εναν χάρτη;

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)