- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 61
Thread: Τέλος σχέσης στη συναστρία
-
29-03-2008, 12:16 AM #31
Re: Τέλος σχέσης στη συναστρία
αλλο ζωη, αλλο αστρολογια(για μενα τουλαχιστον).
παρατηρησεις και αποψεις ανταλλασσουμε.
χαλαρα, η ζωη ειναι ωραια, χαλαρα,
κι ας μην εχεις και παρεα, χαλαρα!
(ωραια μου ειπαν πως δεν χρωσταω και η ψυχη θα ελευθερωθει. να ρωτησω που θα παει;;;;; )
-
29-03-2008, 12:34 AM #32
Απο κει που ήρθε! :wink2:
-
29-03-2008, 12:42 AM #33
-
29-03-2008, 01:45 PM #34
-
30-03-2008, 10:32 PM #35
Σε μένα αν τη χαλάτε; Την "πιάτσα" ρωτήστε, αν σηκώνει "ελαφρά τη καρδία", τόσο τις τελευταίες μέρες , όσο και γενικότερα. :bigsmile:
Δεν ζητάω καμία αιτιολόγηση, όσο για την προσωπική σας τοποθέτηση επί του συνόλου της Αστρολογίας, δεν την έχω υπόψη μου, ωστόσο το συγκεκριμένο απόσπασμα ήταν αντιπροσωπευτικό. :bigsmile:Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
30-03-2008, 10:34 PM #36
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
30-03-2008, 10:35 PM #37
-
30-03-2008, 11:34 PM #38
Τις προδιαγραφές τις φτιάχνουμε και με τις κινήσεις μας, γλυκιά μου!Αυτό εννοούσα και νομίζω οτι έγινε αντιληπτό απο όλους!
Η δε μέθοδος απομόνωσης φράσεων είναι κατι που θα έκανε μονο ενα παιδί του δημοτικού,για την πρόκληση εντυπώσεων.Κάτι που ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει, ρίχνωντας απλά μια ματιά σε όλα τα posts σου.Εκτός του οτι η τοποθετήση σου ειναι μόνο επι των απόψεων των άλλων,κατι άλλο έχεις να μας πείς;Ή aπλά ειναι ένας τρόπος αποφόρτησης για σένα;Λυπάμαι αλλα όπως βλέπεις, δεν έχεις πέσει και στο χαρακτηρηστικό τυπο Ζυγού, που κατα την γνώμη σου, στα δύσκολα τραβάει την ουρά του απ'έξω!
-
30-03-2008, 11:51 PM #39
Πρώτον, για το τι γίνεται αντιληπτό από τις φράσεις και τις εκφράσεις σου, δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς μια μόνο δημοσίευση ή ένα μόνο θέμα. Κοινώς, ο συνδυασμός θεωρήσεων σχετικά με το Κάρμα και την ελεύθερη βούληση, είναι άκρως αποκαλυπτικός ως προς το τί πιστεύεις και τι εννοείς. Και φυσικά, το αντιλαμβάνονται όλοι. ¶λλοι συμφωνούν, άλλοι όχι.
Δεύτερον, και ένα παιδί του δημοτικού ξέρει πως χρησιμοποιούμε στις παραθέσεις ότι είναι σχετικό με αυτό που σχολιάζουμε. Τα άσχετα και άχρηστα τα αφαιρούμε.
Τρίτον,το τι ορίζεται ως πρόκληση εντυπώσεων είναι μεγάλο θέμα, με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Πχ. τα μακροσεκλή άρθρα χωρίς ουσία και χωρίς καμία προσπάθεια επαλήθευσης μπορούν να εννοηθούν ως προσπάθεια προκλησης εντυπώσεων.
Τέταρτον, αν δεν αντιλαμβάνεσαι ως προς ποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά διαφωνεί ο άλλος μαζί σου, τότε στα σίγουρα πρέπει να επανεξετάσεις τα όσα πιστεύεις για τα παιδιά του δημοτικού και ποιοι υιοθετούν τις συμπεριφορές τους. Όσο για μένα προσωπικά, δεν περίμενα εσένα για να γράψω τις απόψεις μου είτε σχετικά με τις ανοησίες ως προς το Κάρμα, είτε τους ανάδρομους, είτε ότι άλλο στο οποίο διαφωνώ. Το έχω κάνει κατ' επαναλήψην εδώ μέσα
Αντίστοιχα κάνω ως προς ότι επικροτώ, πχ την προσπάθεια συζήτησης για τις όψεις Σελήνης - Ποσειδώνα. Την θεωρώ έξυπνη, εύστοχη και σε ευχαριστώ που μου δίνεις άλλη μια ευκαιρία να το επαναλάβω.
Πέμπτον, δεν με ενδιαφέρει τι τύπος Ζυγού είσαι. Δικό σου θέμα.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
¶ντε γεια σας.
-
31-03-2008, 12:00 AM #40
Φαντάζομαι θα θεωρείς ανόητους και τους Αστρολόγους του site!Aλήθεια τι σ' αρέσει εσενα σ' αυτό;Όσο για το κάρμα ,ναι !Το αποδέχομαι(όχι την μοιρολατρεία),όπως και την Καρμική Αστρολογία!Ως εκεί όμως!
Η μανία καταδίωξης απο που φαίνεται άραγε, σ' εναν χάρτη;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.