- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !!
-
27-03-2008, 07:54 PM #21
Re: Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !!
Τελικά πολύ εποικοδομητική η συζήτηση με βοηθήσατε να βγάλω ένα συμπέρασμα:
Εχω 2Τοξότες ο ένας κυνηγάει μικρές και ό άλλος μεγαλύτερες σε ηλικία
Εντόπισα του δεύτερου Κρόνος στον 7ο με Αφροδίτη στον Ζυγό στον 6ο χωρίς μεταξύ τους όψη ιδιαίτερη. Πάντως με τις προσωπικές σας εμπειρίες αποκτό και'γω γνώσεις:blink:Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
28-03-2008, 04:16 PM #22
Αυτές οι σεξιστικές ερμηνείες στην αστρολογία ομολογώ πως με διασκεδάζουν αρκετά... Αν είσαι άντρας και έχεις σύντροφο 5 ή 6 χρόνια μικρότερή σου, κανείς δεν το αντιμετωπίζει ως διαφορά ηλικίας και δεν ψάχνει αντίστοιχους δείκτες στον χάρτη σου. Αν όμως είσαι γυναίκα και έχεις σύντροφο μικρότερό σου κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ενδείξεις στο χάρτη του που να υποδηλώνουν προτίμηση σε μεγαλύτερες γυναίκες. Πλάκα έχει...
Ανεξαρτήτως φύλου πάντως, έχω δει να επαληθεύεται σε μεγάλο βαθμό αυτό που πολύ σωστά επισημάνθηκε ως προτίμηση σε ώριμα άτομα, η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου και η οικοθεσία του Κρόνου στον 7ο.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
28-03-2008, 10:38 PM #23
Από ότι έχω παρατηρήσει [σε ανδρικά ωροσκόπια] το "φταίξιμο" ανήκει κυρίως στην Σελήνη/Αφροδίτη στον Αιγόκερω ή τεσπά δυνατή Κρόνια επιρροή.
-
29-03-2008, 04:52 AM #24
Λογικά σωστό μου ακούγεται για την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου...Αλλά εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται και από οίκο και ζώδια που πραγματοποιείται η όψη..Εγώ με σύνοδο Κρόνου-Αφροδίτης στο ζώδιο του τοξότη και στον ένατο οίκο,ποτέ δεν κοίταζα τους πολύυυυ μεγάλους άντρες...Γιατί θεωρώ πως ο άντρας που είναι ώριμος δεν θα κοιτάξει μικρότερη (υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά,αλλά για την ηλικία μετα των 28 και όχι στα 20 που είμαι εγώ)....Καλύτερο ως παράδειγμα θα θεωρούσα την παρουσία του Κρόνου στον έβδομο.:embarrest
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
29-03-2008, 03:58 PM #25
-
29-03-2008, 04:18 PM #26
-
29-03-2008, 05:23 PM #27
-
29-03-2008, 07:58 PM #28
Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.