s
Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 28 of 28
    Όνομα:
    Ελένη

Re: Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !!

Τελικά πολύ εποικοδομητική η συζήτηση με βοηθήσατε να βγάλω ένα συμπέρασμα:
    Εχω 2Τοξότες ο ένας κυνηγάει μικρές και ό άλλος μεγαλύτερες σε ηλικία
    Εντόπισα του δεύτερου Κρόνος στον 7ο με Αφροδίτη στον Ζυγό στον 6ο χωρίς μεταξύ τους όψη ιδιαίτερη. Πάντως με τις προσωπικές σας εμπειρίες αποκτό και'γω γνώσεις:blink:
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Αυτές οι σεξιστικές ερμηνείες στην αστρολογία ομολογώ πως με διασκεδάζουν αρκετά... Αν είσαι άντρας και έχεις σύντροφο 5 ή 6 χρόνια μικρότερή σου, κανείς δεν το αντιμετωπίζει ως διαφορά ηλικίας και δεν ψάχνει αντίστοιχους δείκτες στον χάρτη σου. Αν όμως είσαι γυναίκα και έχεις σύντροφο μικρότερό σου κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ενδείξεις στο χάρτη του που να υποδηλώνουν προτίμηση σε μεγαλύτερες γυναίκες. Πλάκα έχει...

Ανεξαρτήτως φύλου πάντως, έχω δει να επαληθεύεται σε μεγάλο βαθμό αυτό που πολύ σωστά επισημάνθηκε ως προτίμηση σε ώριμα άτομα, η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου και η οικοθεσία του Κρόνου στον 7ο.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Από ότι έχω παρατηρήσει [σε ανδρικά ωροσκόπια] το "φταίξιμο" ανήκει κυρίως στην Σελήνη/Αφροδίτη στον Αιγόκερω ή τεσπά δυνατή Κρόνια επιρροή.

Όνομα:
    Γεωργία

Λογικά σωστό μου ακούγεται για την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου...Αλλά εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται και από οίκο και ζώδια που πραγματοποιείται η όψη..Εγώ με σύνοδο Κρόνου-Αφροδίτης στο ζώδιο του τοξότη και στον ένατο οίκο,ποτέ δεν κοίταζα τους πολύυυυ μεγάλους άντρες...Γιατί θεωρώ πως ο άντρας που είναι ώριμος δεν θα κοιτάξει μικρότερη (υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά,αλλά για την ηλικία μετα των 28 και όχι στα 20 που είμαι εγώ)....Καλύτερο ως παράδειγμα θα θεωρούσα την παρουσία του Κρόνου στον έβδομο.:embarrest
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Λογικά σωστό μου ακούγεται για την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου...Αλλά εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται και από οίκο και ζώδια που πραγματοποιείται η όψη..Εγώ με σύνοδο Κρόνου-Αφροδίτης στο ζώδιο του τοξότη και στον ένατο οίκο,ποτέ δεν κοίταζα τους πολύυυυ μεγάλους άντρες...Γιατί θεωρώ πως ο άντρας που είναι ώριμος δεν θα κοιτάξει μικρότερη (υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά,αλλά για την ηλικία μετα των 28 και όχι στα 20 που είμαι εγώ)....Καλύτερο ως παράδειγμα θα θεωρούσα την παρουσία του Κρόνου στον έβδομο.:embarrest
    χμ, εχω Κρονο στον 7 και Ζυγο στο 10 αλλα οι "μεγαλοι" δεν με ελκυουνε...
    προφανως δεν ειναι τοσο απλο να βγει τετοιο συμπερασμα..

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    χμ, εχω Κρονο στον 7 και Ζυγο στο 10 αλλα οι "μεγαλοι" δεν με ελκυουνε...
    προφανως δεν ειναι τοσο απλο να βγει τετοιο συμπερασμα..

Δηλαδη ας πουμε βρε παιδια ..οτι αν σας τυχει ενας τυπου Τζορτζ Κλουνει ή Σαρκοζι (εχω παθει πλακα με τη παρτη του..πρεπει να το κοιταξω αυτο)..εσεις θα λεγατε οχι..???..

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Δηλαδη ας πουμε βρε παιδια ..οτι αν σας τυχει ενας τυπου Τζορτζ Κλουνει ή Σαρκοζι (εχω παθει πλακα με τη παρτη του..πρεπει να το κοιταξω αυτο)..εσεις θα λεγατε οχι..???..
    εμεις μιλαμε για κοινους θνητους, οι θεοι ανηκουν σε αλλη κατηγορια!

Όνομα:
    Ελένη

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    εμεις μιλαμε για κοινους θνητους, οι θεοι ανηκουν σε αλλη κατηγορια!
    Σωστή σε βρίσκω φιλενάδα
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)