s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... LastLast
Results 141 to 150 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Καλησπερα ....... θα ηθελα να μαθω τι σημαινει οταν ο 7ος οικος ειναι κενος .... και στον 10 οικο υπαρχει η σεληνη ....... ειμαι παρθενος με ωροσκοπο τοξοτη! ο 7ος πιανει λιγο δυδιμο και πολυ καρκινο :blink: και ο 10ς στον ζυγο :worried: σημαινουν κατι ολα αυτα ? Αν θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει ..... και να με διαφωτισει .......... Ευχαριστω οπως και να χει !!!!!!!!
    Μην ανησυχεις ιδιαιτερα για τον κενο 7ο οικο! Κι εγω κενο στον εχω και μαλιστα στον καρκινο, και μεχρι στιγμης εχω ...δυο γαμους! χεχεχεχε:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

(Ξερω ξερω,ασχετο!)

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by dominia77 View Post
    Κι εγω μεχρι ωρας,απο τα λιγα που γνωριζω , ο άξονας 4ου/10ου ειναι οικογενεια-καριερα κλπ.
    Θεωρησα λιγο "άκυρο" αυτο που διαβασα και σχεδον εσπευσα να ζητησω τις αποψεις σας. Πάντως, υπαρχει και η περίπτωση να θεωρειται και ο γαμος σε καποιον άνδρα ενα ειδος "κοινωνικής καταξιωσης", σε πολυ ελευθερη μεταφραση? :bigsmile:
    Ίσως!Αλλά και πάλι ο γάμος δεν παύει να θεωρείται συναιταιρική σχέση(για όποιους λόγους έχει γίνει), και ως τέτοια πιστεύω πως πρέπει να υπάγεται στον 7ο.Μήπως δείχνει όμως έναν άντρα που μέσα στον γάμο, θέλει να'χει τον έλεγχο σε όλα,μιας και ο 10ος ειναι αντρικό πρότυπο;Με ψιλοπροβλημάτισες...

Μπορει να ειναι κι ετσι.
    Αλλωστε, το παραδοσιακό καθεστως που ισχυε στην εποχη των μαμαδων μας, ειναι πως ο άνδρας που θελει να καταξιωθει,(αιγόκερως-10ος) πρεπει πρωτα να εχει εξασφαλισει μια υποστήριξη, ένα back up, κάνοντας εναν γαμο, με μια γυναικα που του παρεχει ασφαλεια, γαλήνη και στήριξη, πισω απο την "αυλαία" (καρκίνος-4ος).
    Να σου πω τη αλήθεια, κι εμενα με εβαλε σε σκεψεις, χωρις ομως να μπορω να καταληξω σε ξεκαθαρο συμπερασμα.
    Το βιβλίο που έπεσε στα χερια μου (Εγχειρίδιο Αστρολογιας, ΟΛΓΑΣ ΚΑΣΣΑ, εκδοσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ) ανελυε ως συναστρια "αρμονιας και δημιουργιας", την οψη που εμφανίζει τα φωτα και τον ωροσκοπο της γυναικας, τοποθετημενα στον 10ο οίκο του ανδρα.
    Πάσα αποψη δεκτη προς προβληματισμο και εμβαθυνση..

Το βιβλίο που έπεσε στα χερια μου (Εγχειρίδιο Αστρολογιας, ΟΛΓΑΣ ΚΑΣΣΑ, εκδοσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ) ανελυε ως συναστρια "αρμονιας και δημιουργιας", την οψη που εμφανίζει τα φωτα και τον ωροσκοπο της γυναικας, τοποθετημενα στον 10ο οίκο του ανδρα.
    Πάσα αποψη δεκτη προς προβληματισμο και εμβαθυνση..
    Αγαπητη dominia77, μολις χθες διαβασα καπου και ρωτησα ακριβως ακριβως αυτο που αναφερεις παραπανω!!! και πραγματικα τωρα εχω εκπλαγει με αυτο που γραφεις αφου κατα καποιο τροπο επιβεβαιωνει αυτο που διαβαζα μολις χθες. Διαβασα λοιπον οτι σε μια συναστρια οταν ο ηλιος της γυναικας πεφτει στον 10ο οικο του αντρα τοτε ειναι το πεπρωμενο του. Αναρωτιομουν κατα ποσο ισχυει αυτο...

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by nak View Post
    Αγαπητη dominia77, μολις χθες διαβασα καπου και ρωτησα ακριβως ακριβως αυτο που αναφερεις παραπανω!!! και πραγματικα τωρα εχω εκπλαγει με αυτο που γραφεις αφου κατα καποιο τροπο επιβεβαιωνει αυτο που διαβαζα μολις χθες. Διαβασα λοιπον οτι σε μια συναστρια οταν ο ηλιος της γυναικας πεφτει στον 10ο οικο του αντρα τοτε ειναι το πεπρωμενο του. Αναρωτιομουν κατα ποσο ισχυει αυτο...
    Mήπως ,αφού "φωτίζει" ο Ήλιος της τον 10ο του,τον βοηθάει ν'ανεβάσει τι κοινωνικό του επίπεδο (status) ;

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Mήπως ,αφού "φωτίζει" ο Ήλιος της τον 10ο του,τον βοηθάει ν'ανεβάσει τι κοινωνικό του επίπεδο (status) ;
    Ίσως, τι άλλο να πω κι εγω...
    Μπορει για κάποιους άνδρες που επιθυμουν να ανελιχουν και να βάλουν τον εαυτο τους σε "ακριβή κορνίζα", ενας γαμος πιθανον να τους βοηθα, και να τους "επικυρωνει" κοινωνικα, με τη σφραγιδα του οικογενειάρχη, συζυγου, πατερα κλπ.
    Καπως ετσι, φανταζομαι σε συναστρια τον ηλιο της γυναικας στο 10ο οικο του ανδρα, αλλα σιγουρα σε καμια περιπτωση δεν "βλεπω" γαμο απο αγαπη, οπως θα ηταν τα φωτα, η αφροδίτη, κλπ στον 7ο.

Όνομα:
    Ράνια

Κι εγώ μόνο αυτην την ερμηνεία μπορω να σκεφτώ!

Όνομα:
    Σέβη

Καπως ετσι, φανταζομαι σε συναστρια τον ηλιο της γυναικας στο 10ο οικο του ανδρα, αλλα σιγουρα σε καμια περιπτωση δεν "βλεπω" γαμο απο αγαπη, οπως θα ηταν τα φωτα, η αφροδίτη, κλπ στον 7ο.
    Εγω αυτό το βρίσκω απόλυτο. Και διαφωνώ με τα απόλυτα!!! Δεν αποκλείω το γάμο από αγάπη αλλά κάνω και την σκέψη ότι μπορεί αυτοί οι δύο ΜΑΖΙ να ανέβουν κοινωνικά(ΜΑΖΙ) και όλες τις ερμηνείες του 10ου.

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Εγω αυτό το βρίσκω απόλυτο. Και διαφωνώ με τα απόλυτα!!! Δεν αποκλείω το γάμο από αγάπη αλλά κάνω και την σκέψη ότι μπορεί αυτοί οι δύο ΜΑΖΙ να ανέβουν κοινωνικά(ΜΑΖΙ) και όλες τις ερμηνείες του 10ου.
    Το "βρισκεις" απολυτο σημαινει πως ειναι η ΔΙΚΗ σου άποψη, απο τη δικη σου "σκοπια".
    Σε καμια περιπτωση, δεν απαγορευεται ο καθενας να εκφερει τις ΔΙΚΕΣ του αποψεις.

Η δικη μου "σκοπια" βλεπει καπως ...συνεταιριστικο το γαμο στο 10ο οικο,αποτελεσμα πειρας ή λογικής (επιρροή Κρονου), και ερωτικο-ρομαντικο το γαμο στο 7ο οίκο, (επιρροή Αφροδίτης)
    Αλλωστε, εδω μεσα βρισκομαστε να αλλαζουμε αποψεις και οχι μονο να καταδεικνυουμε ερμηνειες, συμφωνα με προσωπικα κριτήρια ή και βιωματα.

Φαντασου, πως η συγκεκριμενη εκδοχη επεξήγησης της οψης, έπεσε στην αντιληψη μου, με μορφη βιβλιου, μολις πριν 5 μερες, και όπως οι περισσότεροι εδω μεσα, μου προκαλεσε προβληματισμο και μια δευτερη σκεψη-γνωμη-αποψη.

Ό,τι δεν κινείται, είναι νεκρό
    Γηράσκω αεί διδασκόμενος
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)