- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ EXDEK
-
19-03-2008, 08:21 PM #1
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ EXDEK
Καλησπέρα :bigsmile:Διάβασα σε κάποιο άρθρο πως όταν ένας πλανήτης είναι σε θέση exdek συμβαίνουν διάφορα..Η ερώτηση μου είναι πότε είναι σ αυτή τη θέση?
'Οταν ξεπερνάει τις 23.26 του ήλιου βόρεια η νότια του ισημερινού:blink:Δηλαδή αν έχω τη λίλιθ μου στις 24.12 στο ζυγό ας πούμε,στο γενέθλιο,είναι σε θέση exdek??
Συγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή αλλά προσπαθώ,πιστέψτε με!!Ευχαριστώ πολύ
-
21-03-2008, 01:35 AM #2
Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ EXDEK
Καλησπέρα σας.
Το άν είναι hidek ή exdek ένας πλανήτης δεν φαίνεται απο τον απλό χάρτη που βλέπουμε μετα ζώδια όχι δηλαδή απο το χάρτη του μήκους.
Για να μπορέσουμε να καθορίσουμε εάν κάποιος πλανήτης είναι σε τέτοια κατάσταση πρέπει να βρούμε αν είναι βόρεια ή νότια της ελλειπτικής και μία άλλη τεχνική του ισημερινου. Οπότε η θέση που λέτε δεν έχει καμία σχέση με την θέση exdek γιατί αναφέρεστε στο longitude.
Αν θέλετε μπορείτε να μου πείτε τα στοιχεία σας και να σας πώ αν κάποιος πλανήτης σας είναι σε τέτοια θέση.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
21-03-2008, 10:50 PM #3
Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ EXDEK
[QUOTE=Χρήστος ¶ρχος;50864]Καλησπέρα σας.
Το άν είναι hidek ή exdek ένας πλανήτης δεν φαίνεται απο τον απλό χάρτη που βλέπουμε μετα ζώδια όχι δηλαδή απο το χάρτη του μήκους.
Για να μπορέσουμε να καθορίσουμε εάν κάποιος πλανήτης είναι σε τέτοια κατάσταση πρέπει να βρούμε αν είναι βόρεια ή νότια της ελλειπτικής και μία άλλη τεχνική του ισημερινου. Οπότε η θέση που λέτε δεν έχει καμία σχέση με την θέση exdek γιατί αναφέρεστε στο longitude.
Αν θέλετε μπορείτε να μου πείτε τα στοιχεία σας και να σας πώ αν κάποιος πλανήτης σας είναι σε τέτοια θέση
Κατάλαβα κ.¶ρχο είμαι εκτός τόπου και χρόνουΑλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον το θέμα αυτό κ θα ήθελα όποτε μπορέσετε να το κοιτάξετε!Έχω γεννηθεί 10-7-1974,ώρα 06.30 πρωί,Αθήνα.Σας ευχαριστώ πολύ :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.