s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 50 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast
Results 121 to 130 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Ευχαριστώ για τον κόπο σου!
    Μάλιστα! Έχει να κάνει δηλαδή περισσσότερο με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κατα τη γνώμη σου?
    Αν θες ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα του 7ου μου. Σου κάνω ένα copy paste από προηγούμενη σελίδα:

Λοιπόν, ακμή του 7ου μου στον Ταύρο, περιέχει Β. Δεσμό (τελευταία μοίρα του Ταύρου), Σελήνη (Δίδυμοι, 1η μοίρα) και Χείρωνα (Δίδυμοι). Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο στην Παρθένο (10ος), τετράγωνο με Ερμή στην Παρθένο (10ος) Αφροδιτούλα στο Ζυγό, στον 11ο, σε τετράγωνο με Κλήρο Τύχης (Καρκίνος, 9ος) και εξάγωνο με ¶ρη (Τοξότης, 1ος). Ωροσκόπος στις 17,... του Σκορπιού.

Μου απάντησαν ήδη 2 μέλη και τα ευχαριστώ πολύ, απλά συλλέγω απόψεις! Μην εκληφθεί στραβά!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by melit View Post
    Ευχαριστώ για τον κόπο σου!
    Μάλιστα! Έχει να κάνει δηλαδή περισσσότερο με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κατα τη γνώμη σου?
    Αν θες ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα του 7ου μου. Σου κάνω ένα copy paste από προηγούμενη σελίδα:

Λοιπόν, ακμή του 7ου μου στον Ταύρο, περιέχει Β. Δεσμό (τελευταία μοίρα του Ταύρου), Σελήνη (Δίδυμοι, 1η μοίρα) και Χείρωνα (Δίδυμοι). Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο στην Παρθένο (10ος), τετράγωνο με Ερμή στην Παρθένο (10ος) Αφροδιτούλα στο Ζυγό, στον 11ο, σε τετράγωνο με Κλήρο Τύχης (Καρκίνος, 9ος) και εξάγωνο με ¶ρη (Τοξότης, 1ος). Ωροσκόπος στις 17,... του Σκορπιού.

Μου απάντησαν ήδη 2 μέλη και τα ευχαριστώ πολύ, απλά συλλέγω απόψεις! Μην εκληφθεί στραβά!
    Αγαπημενη μου ημουν σαφης στην απαντηση μου ...:embarrest
    θα σου απαντησω ειλικρινα ολοι ψαχνουμε τον προσωπικο μας αναλυτη του χαρτη μας αλλα εσυ εδω εχεις καταστρωσει ολο το γενελθιο ρε αγαπη......:embarrest

Καλα, όλος ο χάρτης δεν είναι, αυτά που αφορούν τον 7ο μόνο... Δεν υπάρχει πρόβλημα, βέβαια! Αλίμονο αν περιμένουμε να έχουν όλοι του πόνου μας το χαβά!
    Ευχαριστώ και γι' αυτά που έγραψες, ήταν βοηθητικά!

Όνομα:
    Δεσποινα

Γάμος και άδειος 7ος οίκος

αν καποιο μελος εχει χρονο και διαθεση θα μπορουσε να μου πει για την κορη μου ;7 0ικος αδειος στους ιχθεις ο κυβερνητης ποσειδωνας της ειναι στον αιγοκερω 5 οικος με βερτεξ παλι στον αιγοκερω παρακαλω θερμα δωστε μου μερικες απαντησεις .

5\6\1987 αθηνα 11.30 πμ

Παρακαλώ αυστηρά, μην μεταφέρετε τα προσωπικά σας μηνύματα στο φόρουμ και μην βγάζετε το θέμα οφ τόπικ!

Όνομα:
    Δεσποινα

ζητω συγνωμη

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ View Post
    αν καποιο μελος εχει χρονο και διαθεση θα μπορουσε να μου πει για την κορη μου ;7 0ικος αδειος στους ιχθεις ο κυβερνητης ποσειδωνας της ειναι στον αιγοκερω 5 οικος με βερτεξ παλι στον αιγοκερω παρακαλω θερμα δωστε μου μερικες απαντησεις .

5\6\1987 αθηνα 11.30 πμ
    Πρωτα απ'όλα δεν είναι άδειος.Εχει την κατ'εξοχήν προστάτιδα του γάμου Ήρα(Ιχθείς) και κάνει απ΄την μία τρίγωνο με Ερμή κι απ' την αλλη με Πλούτωνα.Ανεκτική,ευαίσθητ η,με ταση να ωραιοποιεί και τα χειρότερα στις ερωτικές της σχέσεις και στον γάμο, κατι που φαινεται κι απ΄την οικοθεσία του Ποσειδώνα(άσχετο ζωγραφίζει; )και απο την θέση της Ηρας.Επίσης "παίζει" και το παιχνίδι του "ποιος εχει το πανω χέρι" στις ερωτικές ή νομιμοποιημένες σχέσεις της, μέσω κυρίως ψυχολογικών χειρισμών. Πρέπει να μάθει να διεκδικεί περισσότερα απ' τους άλλους και να προβάλει το εγώ της πιο δυναμικά όπως συνοπτικά προστάζει ο Β.Δ. της.

καλησπέρα! έχω τον 7ο οίκο στουσ ιχθείς και κανέναν πλανήτη σε αυτόν. τι σημαίνει αυτό παρακαλώ? ευχαριστώ!

Quote Originally Posted by ΧΑΜΕΝΗ View Post
    καλησπέρα! έχω τον 7ο οίκο στουσ ιχθείς και κανέναν πλανήτη σε αυτόν. τι σημαίνει αυτό παρακαλώ? ευχαριστώ!
    Από πάρα πολλά και καλά μέχρι πάρα πολλά και κακά :bigsmile:
    Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν διαβάσεις από την αρχή το θέμα, μπορεί να σου δημιουργηθούν πολλές απορίες, αλλά τουλάχιστον θα σου λυθεί αυτή που έχεις τώρα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω και γω μια ερωτηση σχετικα με τον 7ο οικο. Στην περιπτωση μου, ξεκινα απο το λεοντα, περιλαμβανει ολη την παρθενο, τελειωνει στις αρχες του ζυγου και δεν εχει κανενα πλανητη μεσα. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να κοιταξω πού βρισκεται ο ηλιος-ερμης-αφροδιτη που ειναι οι αντιστοιχοι κυβερνητες (σωστα τα λεω για να βγαλω καποιο συμπερασμα; δηλαδη..ποιες οψεις μας ενδιαφερουν; Να σας πω ακομα οτι ειμαι παντρεμενη, οποτε η ερωτηση δεν καταχωρειται στις προσωπικες, σωστα ; :toung:
    merci

Page 13 of 50 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)