s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 50 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast
Results 111 to 120 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Αυτή η Σελήνη μου μ' έχει μπερδέψει πολύ! Αυτόν τον ορισμό που δίνεις τον έχω διαβάσει παντού αλλά για 'μένα δεν ισχύει... Τι να πω! Να φταίει το τρίγωνο με τον Ήλιο μου, το τετράγωνο με τον Ερμή..? Και οι 2 πλανήτες στην Παρθένο. Για να πω την αλήθεια, το προτιμώ που δεν είμαι τόσο φλου!
    Η Αφροδίτη μου (Ζυγός, 11ος) είναι σχετικά ήσυχη. Ένα Εξάγωνο με τον ¶ρη (Τοξότης) στον 1ο (ακμή Σκορπιός) (ήσυχη..!) και ένα Q με Ποσειδώνα (Τοξότης) στο 2ο.
    Σχετικά με τον Ουρανό, υπομονή αρκετή και αντοχές αλλά αν φτάσω στα όρια... δεν υπάρχει γυρισμός! Χμ, τον βλέπω τον 7ο να ταράζεται!

Όνομα:
    Ράνια

Έμένα αυτο που δεν μου φαίνεται ήσυχος είναι ο ¶ρης σου στον 1ο και στον Σκορπιό!Που την είδες την ησυχία σ'αυτο;:nea:Tα χάπια σου κ'ένα ταξί να φύγεις είσαι:toung:

Εμ, γι΄αυτό έχω παρακάτω το "ήσυχη" σε παρένθεση και αποσιωπητικά!! Μια διευκρίνιση... Ο ¶ρης μου είναι στον Τοξότη. Απλά ο 1ος κάνει ακμή στις 17,... του Σκορπιού οπότε και ο ¶ρης στην αρχή του Τοξότη πρόλαβε και χώθηκε στον 1ο! Κατα τ' άλλα, ναι, τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω είμαι! Το πέτυχες!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by melit View Post
    Εμ, γι΄αυτό έχω παρακάτω το "ήσυχη" σε παρένθεση και αποσιωπητικά!! Μια διευκρίνιση... Ο ¶ρης μου είναι στον Τοξότη. Απλά ο 1ος κάνει ακμή στις 17,... του Σκορπιού οπότε και ο ¶ρης στην αρχή του Τοξότη πρόλαβε και χώθηκε στον 1ο! Κατα τ' άλλα, ναι, τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω είμαι! Το πέτυχες!
    Πάλι καλά που δεν είναι και στον Σκορπιό (παραδοσιακός κυβερνήτης ¶ρης).Τι να πει κι η κολητή μου που τον έχει στον Κριό σε σύνοδο με Έριδα αντίθεση Πλούτωνα...εκεί να δείς...

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Και ο Κρονος είπαμε είναι καρμικός στις συναστρίες.Όμως φέρνει εμπόδια,καθυστερήσεις,περι ορισμους.¶ν απλοικά πουμε οτι η Αφροδίτη είναι η αγάπη...θα υπάρχουν ας πούμε καποια εμπόδια!Παίζουν όμως παρα π[λλα άλλα σε μια συναστρία...
    blackmoon σ'ευχαριστω πολυ! θα ηθελα να δω τι αλλες θετικες οψεις μπορω να βρω σε μια συναστρια που θα μπορουσε να διορθωσει τον κρονο που δημιουργει τα εμποδια. Υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο που θα μπορουσατε να μου προτεινετε?

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by nak View Post
    blackmoon σ'ευχαριστω πολυ! θα ηθελα να δω τι αλλες θετικες οψεις μπορω να βρω σε μια συναστρια που θα μπορουσε να διορθωσει τον κρονο που δημιουργει τα εμποδια. Υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο που θα μπορουσατε να μου προτεινετε?
    Διάβασε τις όψεις των πλανητών,τις έννοιες των οίκων,τις ιδιότητες και τους κυβερνήτες των πλανητών...όταν τα εμπεδώσεις όλα αυτά καλά θα δείς οτι θα μπορείς να τα συνδιάσεις.Όπως στον γενέθλιο χάρτη έτσι περίπου και στην συναστρία...Εγώ όχι δεν έχω πέσει σε σχετικό άρθρο αλλά σε αποσπασματικές αναφορές.
    Η επανάληψη βοηθάει την μνήμηleasantry:!

Ξανακοίταγα τον 7ο μου τώρα... Και δεν μπορώ να δώσω μια ερμηνεία στο τετράγωνο της Αφροδίτης μου με τον Κλήρο τύχης μου. Ακμή 7ου στον Ταύρο οπότε κυβερνήτης Αφροδίτη (Ζυγός, 11ος) και Κλήρος Τύχης στον Καρκίνο στον 9ο. Επίσης, ο Κλήρος τύχης κάνει κι ένα εξάγωνο με τον Ήλιο μου στην Παρθένο (10ος)... Any ideas??

Όνομα:
    cancerian

Ξανακοίταγα τον 7ο μου τώρα... Και δεν μπορώ να δώσω μια ερμηνεία στο τετράγωνο της Αφροδίτης μου με τον Κλήρο τύχης μου. Ακμή 7ου στον Ταύρο οπότε κυβερνήτης Αφροδίτη (Ζυγός, 11ος) και Κλήρος Τύχης στον Καρκίνο στον 9ο. Επίσης, ο Κλήρος τύχης κάνει κι ένα εξάγωνο με τον Ήλιο μου στην Παρθένο (10ος)... Any ideas??
    θα σου απαντησω το βραδυ :blink:

Α, ευχαριστώ! Περίεργο σου φαίνεται,ε?? Αναμένω!

Όνομα:
    cancerian

Σε πολυ γενικες γραμμες μπορει να ειναι ενδειξη μη καλης διαχειρησης οικονομικων ή μια ελαφρα δυσκολια να ικανοποιηθεις ερωτικα. Τα πραγματα και οι γνωσεις που αποκτας τα οποια τα θεωρεις πλουτο ισως περιεργως να μην θελεις να τα μεταδωσεις και σε αλλους ....
    Απο την αλλη το εξαγωνο του κληρου με τον ηλιο δειχνει ευνοια στην λεπτη δουλεια που εχεις αναλαβει να κανεις , μπορεις ανετα να την "απλωσεις "

Φιλη ελπιζω να βοηθησα :embarrest

Page 12 of 50 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)