- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
10-03-2008, 02:10 PM #101
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Χμμμ... Ένα άτομο που έχω αυτη τη στιγμή στο μυαλό μου έχει Αφροδίτη (και ¶ρη) σε σύνοδο με τον Ήλιο μου! Και, επίσης, αυτά τα δύο σε τρίγωνο με τη Σελήνη μου...
Τώρα βλέπω και κάτι άλλο που δεν ξέρω κατα πόσο θεωρείται σημαντικό... Ο Β. Δεσμός του ενός τριγωνίζει την Αφροδίτη του άλλου και τούμπαλιν. Τι γνώμη έχετε?
Προσπαθώντας να κατανοήσω το πως λειτουργεί η αστρλογία, πολλές φορές ασχολούμαι με ζευγάρια που ξέρω την κατάληξη μεταξύ τους για να δω αν όντως υπάρχουν οι δείκτες. Σ' ένα ζευγάρι, λοιπόν, ο 7ος του ενός κάνει ακμή στο ζώδιο του Ήλιου του άλλου και τούμπαλιν. Πόσο καλός δείκτης μπορεί να θεωρηθεί αυτό?
-
11-03-2008, 05:03 PM #102
Έχει δηλαδή σύνοδο ¶ρη-Αφρόδίτης στην Παρθένο.Δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον απο μέρους σου και σέ κάνει πιο ευαίσθητη μαζί του αλλά προσπαθείς να του αποδείξεις δυναμισμό.Σου βγάζει την μαχητικότητά σου,μιας και το αγαπημένο του σπόρ ειναι να ασκεί κριτική ιδίως σ'αυτούς που τον ενδιαφέρουν.
Για τον Βόρειο Δεσμό νομίζω οτι θεωρείται καρμική σχέση.Κοίτα και τον Κρόνο σας!
¶ν εννοείς πάνω στο DC του ενός να είναι ο Ήλιος του άλλου,πιστεύω νομίζω οτι αλληλοκαλύπτονται όσον αφορά το πνευμα και το εγώ τους (Ηλιος) μέσα απο την συμβίωση!Αυτό ως μεμονωμένη ερμηνεία...
Κι εγώ προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως να συνδυάζω αυτά που ξέρω ως τώρα...γι'αυτό οι διορθώσεις και τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα:worried:!
-
11-03-2008, 05:26 PM #103
και στην περιπτωση που ο β.δ. του ενος κανει συνοδο με τον ωροσκοπο του αλλου? και αντιστροφα η σεληνη του αλλου κανει συνοδο με τον νδ του αλλου?
επισης οταν αφροδιτη και κρονος κανουν συνοδο σε συναστρια (και απο τις δυο πλευρες) τι σημαινει?
-
11-03-2008, 05:28 PM #104
συγνωμη, ξεφυγα απο το θεμα του 7ου οικου - απλα σταθηκα στην απαντηση της black moon για τον β.δ.
Θα μου απαντησετε ομως παρακαλω??? :embarrest
-
11-03-2008, 08:05 PM #105
Ευχαριστώ για τον κόπο, φίλτατη black moon! Και μην ανησυχείς, οι περισσότεροι στην προσπάθεια είμαστε εδώ!
Και να επιβεβαιώσω κάποια γραφόμενά σου και για τους υπόλοιπους που ασχολούνται με το θέμα και μπορεί να τους ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προσέγγιση...
Ευαίσθητη με κάνει, ναι, και αυτό με νευριάζει γιατί θέλω να κρύψω ευάλωτες πλευρές (ωροσκόπος Σκορπιός, τι να κάνουμε??). Την κριτική του (ναι, σύνοδος Αφρο-¶ρη) θα την εντάξω στις εύστοχες παρατηρήσεις του καθώς ψυχολογεί καλά ο άτιμος (Σκορπιός με τρεις προσωπικούς πλανήτες!! οι οποίοι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου). Δεν είναι δηλαδή κριτική με σκοπό να αποθαρρύνει.
Ο Κρονούλης (τον καλοπιάνω!) μου, λοιπόν, έχει αγκαζάρει σε σύνοδο (στενούτσικη, στη μία μοίρα) τον Ήλιο του και οριακή τη Σελήνη του. Ο δικός του έχει από κοντά τον ωροσκόπο μου αλλά όχι σε σύνοδο και εξαγωνίζει τον Ερμή μου.
Γνωστή αστρολόγος είχε εντάξει και τον Πλούτωνα στους καρμικούς πλανήτες ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με Ήλιο και Αφροδίτη. Διάβασα και τα άρθρα εδώ σχετικά. Ποια είναι η γνώμη σας?
¶ν εννοείς πάνω στο DC του ενός να είναι ο Ήλιος του άλλου
-
11-03-2008, 09:14 PM #106
Φίλη Melit η καλοπροαιρετη κριτική ειναι επειδή εχει Αφροδίτη στην Παρθένο(πτώση).Εκεί την έχω και εγώ δυστυχώς.Φέρνει και ανασφάλειες γιατί άλλη τοση κριτικά κανεις και στον εαυτό σου,και δυσκολευεσαι να βρείς τους λόγους που σ'αγαπάνε οι άλλοι.Και πιστεψέ με,δυσκολα πείθεσαι.Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ¶ρη θεωρέιται θετική όψη.Ευχαριστώ που μου απάντησες!
-
11-03-2008, 09:30 PM #107
Θα σου πώ έναν κανόνα.Εκεί που είναι ο Ν.Δ. μας νιώθουμε οικιότητα,ζεστασιά...αλλα δεν εξελισσόμεθα...μένουμε στα ίδια.Αρα με τον AC θα πρέπει να νιώσατε απ'την πρώτη στιγμή σαν να γνωριζόσασταν χρονια.Κι η εξωτερική εμφάνιση,αλλα και αυτό που βγαζετε προς τα έξω( σαν πρώτη εντύπωση) πρέπει να είναι σαν καθρέφτης ο ένας του άλλου.
Και ο Κρονος είπαμε είναι καρμικός στις συναστρίες.Όμως φέρνει εμπόδια,καθυστερήσεις,περι ορισμους.¶ν απλοικά πουμε οτι η Αφροδίτη είναι η αγάπη...θα υπάρχουν ας πούμε καποια εμπόδια!Παίζουν όμως παρα π[λλα άλλα σε μια συναστρία...
-
11-03-2008, 09:37 PM #108
12 points! Ανασφάλεια κάργα! Μερικοί άνθρωποι βέβαια το καλύπτουν επιδέξια και βγάζουν προς τα έξω ότι απλά αδιαφορούν. Έτσι είσαι κι εσύ? Αν δε μπαίνω σε προσωπικά χωράφια βέβαια...
Επανερχόμενη στο θέμα του 7ου οίκου, να υποθέσω ότι κάποιο ρόλο παίζει και ο απέναντι οίκος. Εγώ π.χ. που έχω Σελήνη (Δίδυμοι) στον 7ο (ακμή στον Ταύρο) και κάνει μια ωραιότατη αντίθεση με τον Ουρανό (Τοξότης) στον 1ο (ακμή στο Σκορπιό), τι να περιμένω???
-
11-03-2008, 10:14 PM #109
Έτσι είναι συνήθως κάποιος απέναντι σε όποιον του τονίζει τις ήδη υπάρχουσες ανασφάλειες.Ίδίως όταν δεν εχει ακόμα παραδεχθεί στον εαυτό του οτι τις έχει.Έτσι ήμουνα παλιά και όχι με όλους!
Όταν δυο πλανήτες κάνουν όψη σαφώς και οι οίκοι τους μπαίνουν στο παιχνίδι.¶ν θυμάμαι καλά η Σελήνη στους Διδυμους σε κάνει κάπως άστατη και ευμετάβλητη.Ο 7ος στον Ταυρο(κυβερνήτης Αφρ.και σταθερό)είναι καλό για τα θέματα του 7ου.Κοίτα όμως και τις γωνίες που κάνει η Αφροδίτη σου.Ο Ουρανός "χρωματίζει" έντονα την εξωτερική σου εικόνα(σ'αρέσουν και σ'ενα τα παρδαλά χρώματα και οι περίεργοι συνδιασμοικαι την πρώτη εντύπωση που βγάζεις προς τα έξω.Σε κανει και ηλεκτρικά ελκυστική.
Όσον αφορα την αντίθεση:ο:noworry: ηλεκρισμός,τα ξαφνικά ξεσπάσματα,οι απότομες στροφές θα "χρωματίζουν" θεματα του 7ου.Πρέπει όταν νομίζεις οτι μια κατάσταση δεν "παει" άλλο να ηρεμείς και να ξαναβλέπεις το θέμα απο όλες τις οπτικές γωνίες.Κι ας έχεις κανει πολύ,πολυυύ υπομονή πριν το μεγάλο μπάμ!
-
11-03-2008, 10:17 PM #110
Αυτό ήταν ( ερωτηματικό.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.