s
Η Θεοδώρα Ντάκου.... στο myhoroscope - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20

Re: Η Θεοδώρα Ντάκου.... στο myhoroscope

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Πέρα από τα συγχαρητήρια εμένα μου έκανε εντύπωση η "μαγκιά" της Κας Ντάκου. Δεν την ξέρω προσωπικά και τα βιβλία της δεν αποπνέουν τέτοια προσωπικότητα. Πιθανόν το δημοσιογραφικό παρελθόν, πιθανόν μία στάση ζωής κάπως "γκουρτζιεφική" - εμένα τουλάχιστον - με έκανε να παραλάβω ένα ενδιαφέρον και μία πρόκληση.
    Εχεις δικιο..αυτη η μαγκια μου εκανε εντυπωση και ειπα οτι μου λειπει η βιογραφια της. Τα βιβλια της προφανως να ειναι αψογα οσον αφορα την ερευνα αστρολογιας, αλλα αυτη η μαγκια που λες δεν θα φαινεται εκει, αλλα σε ενα βιβλιο γραμμενο για τη ζωη της:bigsmile:

Όνομα:
    Κυριακή

ΚΑι πολυ πιο χαρακτηριστικο ηταν το αποσπασμα απο την εκπομπη του Θεοδωρακη!! Διοτι την ιδια μαγκια τολμησε να επιδειξει δημοσια μεσα απ το "γυαλι". Αλλο να δινεις συνεντευξη που θα δημοσιευτει κι αλλο να εκτιθεσαι στην τηλεοραση...
    Πραγματικα λυπαμαι που την εχασα!:unsure:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Δεν μπόρεσα να βρω ολόκληρη τη συνέντευξη, αλλά ένα μικρό απόσπασμα για να πάρουμε μια ιδέα για το ύφος της καθώς και για να έχουμε τον «ήχο» της φωνής της μπορούμε να δούμε εδώ

YouTube - Protagonistes 2007-2008 Astrologia

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Δεν μπόρεσα να βρω ολόκληρη τη συνέντευξη, αλλά ένα μικρό απόσπασμα για να πάρουμε μια ιδέα για το ύφος της καθώς και για να έχουμε τον «ήχο» της φωνής της μπορούμε να δούμε εδώ

YouTube - Protagonistes 2007-2008 Astrologia
    Ναι, αν θυμάμαι καλά το είχε ποστάρει εδώ η DrMaroulita πριν κάποιες μέρες. Μικρό απόσπασμα, αλλά κατι είναι και αυτό!

Ευχαριστουμε Dr. Maroulita και Δειμων για το αποσπασμα της συνεντευξης.

Αν και συντομο, επαληθευεται ο,τι λεμε για το χαρακτηρα της κα Ντακου.

Όνομα:
    Βασίλης

Υπάρχουν στοιχεία γέννησης της Κας Ντάκου;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Πολύ αμφιβάλλω γι' αυτό... Εδώ βγαίνει μία στο τόσο να δώσει μία συνέντεξη.... Θα δημοσιοποιούσε τα στοιχεία γέννησής της;

Υπάρχει ένα "μάλλον αυτοβιογραφικό" της βιβλίο με τίτλο "Ορατών τε και Αοράτων" (Εκδόσεις Νόηση)...αλλά για να περιγράφεται στις περιλήψεις ώς "μάλλον αυτοβιογραφικό"..."μάλλον" δεν περιέχει ημερομηνία γέννησης!! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο!!:nuts:

Όνομα:
    Αντωνία

Ναι, στο τελευταίο βιβλίο της αναφέρει με ακρίβεια λεπτου την ώρα γεννήσεώς της.
    Αν και νομίζω πως έπρεπε να διαβάσω και ένα άλλο βιβλίο της γιατί δεν ήταν ολοκληρωμένα τα στοιχεία στο ένα.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Αγαπητό μέλος SAGIMOON,
    Έχω ηχογραφημένη (όχι εικόνα - μόνο φωνή) όλη την συνέντευξη της κας Θεοδώρας στην τηλεόραση και ελπίζω να καταφέρω να την άνεβάσω στο site μας. Εκεί διακρύνονται πολλά από τα προσωπικά χαρακτηριστικά της που αν διαλογιστούμε πάνω σ' αυτά, ίσως μας βοηθήσουν να "καταστρώσουμε" (και με λίγη τύχη) ένα γεννέθλιο χάρτη που θα έχει κάποια ομοιότητα με τον πραγματικό της. Έξ άλλου δεν νομίζω ότι έχουμε να χάσουμε τίποτε. Μιά κουβέντα θα κάνουμε και, όπως στις περισσότερες κουβέντες που ακούμε στις μέρες μας, ας έχει και μερικές ή περισσότερες notrusts (όπως λέτε και εσείς οι νεότεροι στα Ελληνικά)!
    Περιμένω ν' ακούσω γνώμες.
    Εν τω μεταξύ, Δώσε μας κι' εσύ την ημερομηνία που
    έχεις από το βιβλίο, να δούμε αν "ταιριάζει" ή όχι.-
    Ευχαριστώ!
    Με εκτίμηση
    VAMAKHEPA
    Όταν οι άνθρωποι προγραμματίζουν, οι Άγγελοι...γελούν!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)