- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 20
-
18-02-2008, 10:07 AM #1
Η Θεοδώρα Ντάκου.... στο myhoroscope
Τα συγχαρητήριά μου στο myhoroscope και τους συνεργάτες του που προέβαλαν αυτή την σημαντική συνομιλία, με την κα Ντάκου! Αξίζει όλοι μας να προσέξουμε τις λεπτομέρειες του λόγου της που δίδεται με τόση σαφήνεια.
Πιστεύω πως με λίγα λόγια γεμάτα ουσία τα λέει όλα και θέτει την αστρολογική γνώση στο επίπεδο που της αρμόζει. Εξ άλλου είναι η μόνη και θα είναι η μόνη που την αντιμετώπισε με τόση υπευθυνότητα και σοβαρότητα!
Προς την κα Θεοδώρα Ντάκου, ένα μεγάλο "ευχαριστώ"...
με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου
-
18-02-2008, 10:44 AM #2
Re: Η Θεοδώρα Ντάκου.... στο myhoroscope
Καλημερα,
Και απο μενα ενα ευχαριστω για την πολυ καλη και σπανια συνεντευξη.
Η κα Ντακου ειναι για μενα ενας Μυθος στα αστρολογικα δρωμενα και ολοι λιγο πολυ ξερουμε γιαυτην. Ισως ομως δεν γνωριζουμε πολλους σημαντικους σταθμους της ζωης της που συνετρεξαν στο να δημιουργηθει αυτος ο Μυθος. Θα ηταν ευκολο για το φορουμ να παρουσιασει ενα αναλυτικο βιογραφικο της? Ελπιζω να συμμεριζονται και αλλα μελη την προταση μου. ..
Να ειστε καλα
-
20-02-2008, 04:36 PM #3
Αντί για βιογραφίες (που πάντα έχουν κι ένα στοιχείο υποκειμενικότητας), γιατί δεν ανοίγετε όσοι από σας επιθυμούν τα βιβλία της ;
Αξιόλογα κι οικονομικά !!!
φιλικά πάνταΑυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
20-02-2008, 11:57 PM #4
Σωστα, αυτα που λες, αν και οι καλες βιογραφιες ειναι παντα αντικειμενικες, αλλιως ειναι για τους καδους των αχρηστων..
Επισης, αυτο το προτεινα, γιατι δεν μου ειναι ευκολο να πεταχτω στο βιβλιοπωλειο απο δω... για να αγορασω βιβλια της..Θα περιμενω λοιπον μεχρι το καλοκαιρακι!
Συγχαρητηρια και παλι για την συνεντευξη!
-
21-02-2008, 03:24 AM #5
Κα Σίμου,
Με ίδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα τη συνέντευξη της κας Θεοδώρας την οποία από χρόνια ¨γνώριζα¨από τα βιβλία της!
Χαρά δε και συγκίνηση με κατέλαβαν όταν είδα ότι είναι και μέλος του my horoscope από το 2005. Νομίζω δε ότι απεκαλήφθη και το κενό από όνομα πλαίσιο, στη σελίδα ¨ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ my horoscope.
Σας ευχαριστούμε κα Σίμου!
Ο Θεός μεθ΄υμών και ημών κα Θεοδώρα!
Με εκτίμηση,
VAMAKHEPAΌταν οι άνθρωποι προγραμματίζουν, οι Άγγελοι...γελούν!
-
21-02-2008, 03:38 AM #6
Για να μη περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι, επισκεφθείτε την διεύθυνση Εκδόσεις Νόηση, Κατάλογος - 39k και θα τα βρέίτε όλα!
Ευχαριστώ!
Με εκτίμηση,
VAMAKHEPAΌταν οι άνθρωποι προγραμματίζουν, οι Άγγελοι...γελούν!
-
21-02-2008, 06:05 AM #7
Συγχαρητήρια και απο μένα για την πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία της Θεοδώρας Φασιανού-Ντάκου με τους συνεργάτες του σάιτ. Είναι πολύ σημαντικό για μας τους νεότερους να διαπιστώνουμε -με συνομιλίες σαν κι αυτή- οτι υπάρχουν άξιες ερευνήτριες, όπως η κυρία Φασιανού-Ντάκου ,που με γεναιότητα ψυχής όχι μόνο κληροδοτούν στους μεταγενέστερους όσα παρέλαβαν -μετέλαβαν απο τους προγενέστερους αλλά προσθέτουν και το δικό τους λιθάρι στον ατέλειωτο δρόμο που τελικό προορισμό έχει την αυτογνωσία. Ιδιαιτέρως όμως θα ήθελα να συγχαρώ τους δύο συνεργάτες του MyHoroscope που έδειξαν με το δικό τους εμπνευσμένο λόγο πως όταν αγαπάς κάτι δεν σταματάς να το ερευνάς και πως ,τελικά , η αστρολογία δεν είναι κάτι στατικό αλλά μια μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα που μας φέρνουν οι καιροί.
-
21-02-2008, 10:04 AM #8
Πέρα από τα συγχαρητήρια εμένα μου έκανε εντύπωση η "μαγκιά" της Κας Ντάκου. Δεν την ξέρω προσωπικά και τα βιβλία της δεν αποπνέουν τέτοια προσωπικότητα. Πιθανόν το δημοσιογραφικό παρελθόν, πιθανόν μία στάση ζωής κάπως "γκουρτζιεφική" - εμένα τουλάχιστον - με έκανε να παραλάβω ένα ενδιαφέρον και μία πρόκληση.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-02-2008, 12:15 PM #9
Τα συγχαρητήριά μου στις συνεντεύκτριες, Αντωνία και Φυλλένια, καθώς επίσης και στη Μαίρη (friary) που απομαγνητοφώνησε ολόκληρη τη συνέντευξη, προκειμένου να την μοιραστούμε όλοι μας!
Εχοντας ήδη δει τη συνέντευξη της Ντάκου στον Σταύρο θεοδωράκη, νομίζω πως, διαβάζοντας αυτή τη συζήτηση, μπόρεσα να σχηματίσω μία συγκεκριμένη εικόνα για τη Ντάκου, ως άνθρωπο-αστρολόγο, που έχει τη μαγκιά της, δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω και ΚΥΡΙΩΣ έχει άποψη. Δεν την εκθέτει όμως για να δειχθεί εκείνη, να φανεί δηλαδή ότι "Ξέρεις, εγώ ξέρω. Σώπα εσύ". Συζητά. Και δεν είναι πολλοί αυτοί που συζητούν...
Ηταν μία διαφορετική συνέντευξη γιατί δεν έμεινε στα γνωστά, δεν ήταν δηλαδή αμιγώς και θεωρητικά αστρολογική συζήτηση. Ωστόσο, μπορεί κάποιος να αποκομίσει πολλά ακόμα και γι' αυτό το ζήτημα.
-
21-02-2008, 08:24 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.