- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
-
04-10-2006, 11:19 AM #11
Re: Αστρολογία και τα τέσσερα στάδια της αγάπης
Ευτυχώς για μένα είναι στον Κριό, σε απόλυτη σύνοδο με Αφροδίτη και Σελήνη στον 9ο κ σε αντίθεση με Πλούτωνα.
Το "δυστυχώς" της υπόθεσης είναι οι ημικρανίες!!
Συμφωνώ και για τους άλλους παράγοντες που λες. Πιστεύω όμως ότι κ η αστρολογία βοηθάει πάρα πολύ να καταλάβουμε ποιον έχουμε απένατί μας τελικά!! Βέβαια, αυτό προϋποθέτει, όπως πολύ σωστά αναφέρεις, ισχυρότατη και βαθιά γνώση της Αστρολογίας, έτσι πιστεύω και εγώ.
may..
-
04-10-2006, 12:21 PM #12
Re: Αστρολογία και τα τέσσερα στάδια της αγάπης
ε.... οι ημικρανίες είναι γιατί είναι κάπως οι θέσεις των πλανητών σου και οι μεταξύ τους σχέσεις, γωνίες, αντιθέσεις, σύνοδοι, συναστρίες, κλπ, ή γιατί προσπαθείς να να μελετήσεις, να κατανοήσεις και να ερμηνεύσεις τι σημαίνουν όλ' αυτά;
Anyway, σου στέλνω 2 φωτό του Κριού για να απολαύσεις!
Φιλικά,
erastros"Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
Πλάτων.
-
02-02-2008, 07:57 PM #13
Re: Συζήτηση-άρθρο "Τα 4 στάδια της αγάπης"
πολυ ωραιο το αρθρο. εγω που εχω αφροδιτη στον αιγοκερω δεν με αντιπροσωπευει καθολου η ερμηνεια αυτη η οποια ειναι πολυ σωστη πιστευω. απλα η αφροδιτη στους διδυμους νοιωθω οτι με αντιπροσωπευει καλυτερα... μηπως συμβαινει αυτο γιατι η αφροδιτη μου ειναι σε συνοδο με τον ερμη.... η μηρως παιζει ρολο και η σεληνη μου που ειναι στους διδυμους και ο αρης στον υδροχοο......
-
02-02-2008, 08:35 PM #14
Re: Συζήτηση-άρθρο "Τα 4 στάδια της αγάπης"
Καλησπέρα σας,
καταρχάς συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν είχα δει ποτέ την έναρξη αυτου του θέματος
Οι διαφορές ενός άνδρα και μίας γυναίκας ως προς αστρολογικό χάρτη δεν είναι τόσο μεγάλες όσο φανταζόμαστε. Οι διαφορές προέρχονται πολλές φορές είτε απο τα κοινωνικά δεδομένα κάθε χώρας και πολιτισμού είτε απο τις βιολογικές διαφορές. Στην πραγματικότητα οι αξίες και οι ανάγκες της Αφροδίτης δεν αλλάζουν σε κάθε χάρτη απλά προσαρμόζονται στην κουλτούρα του ως ένα βαθμό και στο φύλο του.
Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω ότι καθώς περνούν τα χρόνια αλλάζουμε και χαρακτήρα. Για παράδειγμα μία Αφροδίτη στην Παρθένο που έχει περάσει απο μία διέλευση του Πλούτωνα δεν θα είναι η ίδια με πριν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και οι Δίδυμοι - Τοξότες οι οποίοι έχουν αλλάξει ριζικά ύστερα απο την διέλευση του Πλούτωνα στον Τοξότη. Βέβαια η γενέθλια θέση παραμένει να είναι το θεμέλιο του χαρακτήρα μας.
Τέλος θα ήθελα να συμπληρώσω ότι και βέβαια μία ζωδιακή θέση στο γενέθλιο δεν είναι το παν μιας και για παράδειγμα αν μία Αφροδίτη στο Κριό είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο απο τον Καρκίνο σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετική ως προς την έκφραση της.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.