s
Ερωτισμός - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 66

Re: Ερωτισμός

Ας γράψω κι εγώ!
    Με τα λίγα που ξέρω, έντονο ερωτισμό, με την έννοια του μαγνητισμού, έχω δει κατα κόρον σε "Σκορπίσια" άτομα και δεν εννοώ απαραίτητα Σκορπιοί μόνο ως προς τον Ήλιο. Με πάνω από 2 προσωπικούς πλανήτες σ΄αυτό το ζώδιο νομίζω το ζώδιο, νομίζω το άτομο γίνεται τούρμπο! Επίσης, από προσωπική εμπειρία να πω για την έντονη επιρροή του ωροσκόπου (Σκορπιός πάλι) ειδικά όταν είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα!! Verneigung
    Γενικά, ο Σκορπιός σ' αυτά τα θέματα, παλιά του τέχνη κόσκινο!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ σε σύνοδο (έντονη σεξουαλική ζωή που δεν την παίρνει στα σοβαρά)
    Θα συμφωνήσω μ' αυτό αλλά τι γίνεται όταν η σύνοδος αυτή γίνεται σ' ένα μετριοπαθές ζώδιο π.χ. Παρθένος??

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by melit View Post
    Ας γράψω κι εγώ!
    Με τα λίγα που ξέρω, έντονο ερωτισμό, με την έννοια του μαγνητισμού, έχω δει κατα κόρον σε "Σκορπίσια" άτομα και δεν εννοώ απαραίτητα Σκορπιοί μόνο ως προς τον Ήλιο. Με πάνω από 2 προσωπικούς πλανήτες σ΄αυτό το ζώδιο νομίζω το ζώδιο, νομίζω το άτομο γίνεται τούρμπο! Επίσης, από προσωπική εμπειρία να πω για την έντονη επιρροή του ωροσκόπου (Σκορπιός πάλι) ειδικά όταν είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα!! Verneigung
    Γενικά, ο Σκορπιός σ' αυτά τα θέματα, παλιά του τέχνη κόσκινο!!

Θα συμφωνήσω μ' αυτό αλλά τι γίνεται όταν η σύνοδος αυτή γίνεται σ' ένα μετριοπαθές ζώδιο π.χ. Παρθένος??
    Oι σκορπιοί διαθέτουν μία μυστηριώδη ομορφιά αν και έχω παρατητήσει ότι συνήθως δεν είναι άτομα εξωστρεφή αλλά το αντίθετο και έτσι μπορεί να θεωρηθούν και απόμακροι..Βέβαια τους σώνει ο ερωτισμός που βγάζουν λόγω Πλούτωνα αλλά και πάλι πιστεύω ότι είναι σύνθετο το θέμα του ερωτισμού.
    Τώρα για σύνοδο Αφροδίτης-¶ρη στην Παρθένο, μονο και απλά από την σύνοδο, ίσως το άτομο "παλεύει" για να αποκτήσει ερωτισμό, αλλά δεν παύει να είναι σύνοδος του "αρσενικού πρότυπου" με το ¨θηλυκό πρότυπο"! Που σημαίνει ότι σίγουρα κάποια έλξη από το αντίθετο φύλο θα υπάρχει.Είτε για καλό είτε για κακό! Πιστεύω ότι ανάλογα με τις όψεις αλλάζει και η εκαστοτε ερμηνεία των πλανητών στα ζώδια.Οι όψεις αυξάνουν ή μειώνουν την ποιότητα τους.

(Σε περίπτωση λάθους,διορθώσεις δεκτές!)
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Μυστηριο και μαγνητισμο και σεξουαλικοτητα μπορει ναι... ειτε για καλο ειτε για κακο χιχιχι....

Να ρωτησω κι εγω ενας ποσειδωνας πανω στον ωροσκοπο? σε συνοδο ή και απλα στον πρωτο οικο θα μπορουσε να προσδωσει ερωτικη απηχηση ή κατι αλλο?
    Θα συμφωνησω με οτι εχει ειπωθει απο τους περισσοτερους και ειδικα για τον παραγοντα συναστρια. Συγκεκριμενα ομως για τον Ποσειδωνα, εχω συγκεκριμενο παραδειγμα.
    Ποσειδωνας σε ακμη με ωροσκοπο στις τελευταιες μοιρες του 12ου και τελευταια μοιρα του Ζυγου / ή πρωτες 2 το πολυ μοιρες του ωροσκοπου, αν βαλουμε μια διαφορα μισαωρου στην ωρα γεννησης που ειναι γνωστη αλλα οχι ακριβης. Πρωτος οικος και μαλλον ωροσκοπος στον Σκορπιο, "γεματος". Αντρικο ωροσκοπιο. Απο τους ανθρωπους που το βλεμμα γυρναει πανω τους χωρις αυτο να σημαινει πως εχει κλασικη ομορφια [και δεν ειναι και νεος!] Εχει ομως κατι "τραβηχτικο" και ειχα παρατηρησει πως δεν υπηρχε περιπτωση να μιλησει με γυναικα οποιασδηποτε ηλικιας, και αυτη να μην νιωσει τουλαχιστον γοητευμενη! Πολυ γοητευτικη συμπεριφορα... και αυτο ηταν που "εξαπατουσε" / ξεγελουσε, οχι γιατι ηταν ψευτικη, αλλα γιατι εδινε την εντυπωση [χωρις φυσικα να ισχυει] οτι ηταν "ερωτευμενος" με καθε γυναικα που απλως μιλουσε μαζι της! Σπανια εχω ξαναδει κατι τετοιο!!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα ποστ! Ευχαριστώ!
    Δεν έχει αναφερθεί τίποτα για τη λίλιθ. Πιστεύω αν είναι στον σκορπιό ή στον 8ο δίνει τα ρέστα της.. Επίσης σε σύνοδο με ωροσκόπο προσδίδει μαγνητισμό.

Να διευκρινίσω λίγο ότι η απορία μου είχε κυρίως να κάνει με την παρένθεση "έντονη σεξουαλική ζωή που δεν την παίρνει στα σοβαρά". Δηλαδή, ναι μεν αυτό ισχύει όταν έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτη-¶ρη αλλά μήπως σε ένα μετριοπαθές ζώδιο όπως η Παρθένος, κατευνάζεται αυτό το "δεν την παίρνει στα σοβαρά"? Ή η ίδια σύνοδος στον Αιγόκερω, ας πούμε?? Αναφέρω αυτά ως, κατα τη γνώμη μου, πιο down on earth (!) ζώδια και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από εκπροσώπους άλλων ζωδίων! Προσπαθώ απλά να γίνω λίγο πιο κατανοητή!

Όνομα:
    Φωτεινή

Να διευκρινίσω λίγο ότι η απορία μου είχε κυρίως να κάνει με την παρένθεση "έντονη σεξουαλική ζωή που δεν την παίρνει στα σοβαρά". Δηλαδή, ναι μεν αυτό ισχύει όταν έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτη-¶ρη αλλά μήπως σε ένα μετριοπαθές ζώδιο όπως η Παρθένος, κατευνάζεται αυτό το "δεν την παίρνει στα σοβαρά"? Ή η ίδια σύνοδος στον Αιγόκερω, ας πούμε?? Αναφέρω αυτά ως, κατα τη γνώμη μου, πιο down on earth (!) ζώδια και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από εκπροσώπους άλλων ζωδίων! Προσπαθώ απλά να γίνω λίγο πιο κατανοητή!
    Η γνώμη μου είναι οτι το ζώδιο απλά θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα εκδηλωνεται το άτομο ερωτικά.

Με λιγα λόγια στην Παρθένο το ατομο θα ειναι συγκρατημένο και μετριοπαθές, θα αποφευγει να "διαφημίζεται" στους τρίτους και θα εκδηλωνει λογικά την όψη μονο με το ταίρι του ή στον ανθρωπο που το ενδιαφέρει -φανταζομαι καπως ετσι και για τα αλλα δυο ζωδια της γής.
    Σε ενα ζώδιο της φωτιας το ατομο θα ήταν λογικά πιο εκδηλωτικό θα ηθελε να τραβά τα βλέμματα και άρα θα φαινόταν πιο φλογερό το ατομο κτλ.

Εγω απλά θα ηθελα να προσθέσω να μην μπερδευουμε το αν καποιος ειναι ερωτικός αναλογα με αυτό που δειχνει.Ειναι δυο τελειως διαφορετικά πράγματα που εχουν να κανουν με την προβολή του εαυτού μας.Καλλιστα ανθρωποι που φαίνονται "μαζεμενοι" μπορεί να διαθέτουν περισσοτερο ερωτισμό απο άλλους που έτσι προβάλλονται.
    :bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Εγω απλά θα ηθελα να προσθέσω να μην μπερδευουμε το αν καποιος ειναι ερωτικός αναλογα με αυτό που δειχνει.Ειναι δυο τελειως διαφορετικά πράγματα που εχουν να κανουν με την προβολή του εαυτού μας.Καλλιστα ανθρωποι που φαίνονται "μαζεμενοι" μπορεί να διαθέτουν περισσοτερο ερωτισμό απο άλλους που έτσι προβάλλονται
    .

Μεγάλη αλήθεια!

Συμφωνώ κι εγώ μέχρι κεραίας! Κι αυτό που αναφέρθηκε από τη roadrunner για σύνοδο Αφροδίτης-¶ρη σε ζώδια της γης το έχω διαπιστώσει προσωπικά!

Τελικά το αρχικό ερώτημα που τέθηκε ήταν για τον ερωτισμό που φαίνεται να εκπέμπει κάποιος ή για τον ερωτισμό που τελικά εκδηλώνεται σε πιο προσωπικές στιγμές?

Όνομα:
    Κυριακή

Συμφωνώ κι εγώ μέχρι κεραίας! Κι αυτό που αναφέρθηκε από τη roadrunner για σύνοδο Αφροδίτης-¶ρη σε ζώδια της γης το έχω διαπιστώσει προσωπικά!

Τελικά το αρχικό ερώτημα που τέθηκε ήταν για τον ερωτισμό που φαίνεται να εκπέμπει κάποιος ή για τον ερωτισμό που τελικά εκδηλώνεται σε πιο προσωπικές στιγμές?
    Θα το εθετα λιγο διαφορετικα: η διαφορα αναμεσα σ αυτον που προβαλλει και σ αυτον που εκπεμπει. Στην πρωτη περιπτωση ειναι κατι που επιδιωκει να δειξει καποιος χωρις να σημαινει οτι το διαθετει. Το να εκπεμπεις ερωτισμο σημαινει οτι ειναι κτημα σου, ειναι στη φυση σου. Το πως τον εκδηλωνεις ειναι συμφωνο με το "εδαφος που πατας"!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Θα συμφωνήσω! Κι εγώ γενικά στη ζωή μου είμαι φίλα προσκείμενη στο "εκπέμπει" (με τον ορισμό που δώθηκε από τη starfish) και όχι στο "προβάλλει" σε όλα τα θέματα, όχι μόνο σ' ότι έχει να κάνει με τον ερωτισμό.

Τι έχετε να πείτε για τις άλλες ευνοϊκές όψεις Αφροδίτης-¶ρη (εξάγωνο, τρίγωνο)?? Ειδικά όταν ένας από τους δύο πλανήτες είναι σε ζώδιο το οποίο κυβερνά?? Π.χ. Αφροδίτη σε Ταύρο ή Ζυγό?

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)