- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 47
-
21-01-2008, 12:28 PM #21
Re: Αστρολογία και Παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες
Εμένα μου κάνει εντύπωση η ειλικρίνεια των μητέρων στο thread αυτό που δεν το περίμενα. Πιστεύω ότι μπροστά σε μία τέτοια ειλικρίνεια περιττεύουν κι οι λέξεις...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-01-2008, 09:29 PM #22
Τα δυσλεκτικά παιδιά, από τα λίγα που γνωρίζω, όχι μόνο δεν έχουν νοητική στέρηση, αλλά είναι πανέξυπνα (από τον μέσο όρο και πάνω).
Και να είστε σίγουρη ότι θα σας κάνει πολύ περήφανη. Πολλά δυσλεκτικά παιδιά σπουδάζουν, παίρνουν πτυχία και προχωρούν στη ζωή τους. Οφείλετε να έχετε υπομονή και να του παρέχετε ένα ασφαλές συναισθηματικό περιβάλλον ώστε να αισθάνεται πόσο σπουδαίο παιδί και ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Γιατί μπορεί. Απλώς, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για κάποια πράγματα.
Και εγώ αδέξια ήμουν, ως "ζερβοκουτάλα". Δεν με άφηναν ούτε ψωμί να κόψω για να μην σφαχτώ. Μεγαλώνοντας έγινα επιδέξια γιατί άρχισε να αλλάζει ο κόσμος. Πλέον υπάρχουν κουτάλες, μπρίκια, σίδερα σιδερώματος κλπ για αριστερόχειρες, όταν πριν από 50 χρόνια έσπαγαν τα χέρια των παιδιών που έγραφαν με το αριστερό γιατί δεν ήταν το χέρι του "θεού" και τα ανάγκαζαν να χρησιμοποιούν το δεξί, αγνοώντας ότι ο εγκέφαλος μας καθορίζει ποιό είναι το δυνατό μας χέρι.
Σαφώς και τα δύο αυτά ... προβλήματα δεν συγκρίνονται. Σας αναφέρω όμως την περίπτωση της "ζερβοκουτάλας" ως παράδειγμα ότι ο κόσμος, η κοινωνία αλλάζει. Εγώ βέβαια δεν χρειάστηκε να περιμένω να αλλάξει ο κόσμος γιατί είχα την υπόστήριξη των γονιών μου που δεν με αποθάρρυναν, δεν με ανάγκασαν να αλλάξω "χέρι". Και όπως μου έλεγαν: ΄"Ολα τα μεγάλα μυαλά, όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες ζερβοκουτάλες ήταν. Έτσι και εσύ"
Καλή δύναμη.
-
22-01-2008, 10:26 AM #23
Νομίζω είναι σωστές οι παρατηρήσεις της προλαλήσασας. ¶λλωστε και η ψυχολογία έχει θεωρίες πλέον - τις λεγόμενες συστημικές - που καθορίζουν ότι η ασθένεια είναι κάτι σχετικό και έχει σχέση με το τη στάση του συστήματος που ζούμε και τι ορίζει αυτό ως υγιές και τι ως απόκλιση.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
23-01-2008, 10:27 AM #24
και ο Αϊστάιν δυσλεκτικός ήταν
-
23-01-2008, 11:26 AM #25
-
23-01-2008, 11:50 AM #26
-
23-01-2008, 12:35 PM #27
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να δούμε ωροσκόπια τέτοιων περιπτώσεων για να δούμε αν υπάρχουν αστρολογικές ενδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση.
-
23-01-2008, 01:19 PM #28
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
23-01-2008, 01:42 PM #29
Τέτοια ζητήματα ωστόσο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη λεπτότητα, διότι, μπορεί να μην άπτονται αμιγώς της ιατρικής επιστήμης, πρόκειται όμως για θέματα που εμπεριέχουν πολλές προκαταλήψεις και στερεότυπα. Και βλέπετε πόσο εύκολα προσωποποιούμε όψεις και άλλα στοιχεία από ωροσκόπια...
-
23-01-2008, 02:03 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.