- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
-
16-01-2008, 02:21 AM #1
Σύνοδοι Κρόνου-Ουρανού.Όψεις καρμικές;
Καλημέρα σε όλους σας!:bigsmile:
Επειδή έχω σύνοδο Κρόνου και Ουρανού στον χάρτη μου με την Αφροδίτη , όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές, είχε τύχει κάποιο μέλος να μου πεί ότι η Αφροδίτη μου είναι καρμική και ότι ο Κρόνος και ο Ουρανός όταν κάνουν συνόδους σχετίζονται με κάρμα και προηγούμένες ζωές.Ισχύει κάτι τέτοιο;;Γιατί πέρα από κάποια άλλα στοιχεία που όλοι ξέρουμε όπως βόρειος-νότιος δεσμός,vertex κλπ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο να ειπώνεται μέσα στο site!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!:bigsmile:I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
16-01-2008, 04:45 AM #2
Re: Σύνοδοι Κρόνου-Ουρανού.Όψεις καρμικές;
Αγαπητή Ζέτα. Απο την άποψη της Καρμικής αστρολογίας δηλώνουν ότι πρόκειται για ένα καρμικό γεγονός το οποίο και θα πρέπει να το ελέγξουμε με την μέθοδο Υ έτσι ώστε να βρούμε αν πρέπει το άτομο να συνεχίσει καρμικά να ζεί με βάση την παλιά γνώση του (Κρόνος) είτε με το να ακολουθήσει μία νέα πορεία όπου είναι ο Ουρανός. Το τί ακριβώς θα πρέπει να ακολουθήσει είναι καθαρά ζήτημα των Sabian symbols στο οποίο βρίσκονται αυτοί οι πλανήτες εκτός και αν δεν μιλάμε για ουσιαστική σύνοδο μίας μοίρας αλλά μεγαλύτερης ανοχής οπότε και θα πρέπει να κοιτάξετε τα Sabian symbols και για τις δύο μοίρες.
Ο Τρόπος Υ είναι μία μέθοδος ανάλυσης καρμικού χάρτη που μας βοηθά να καταλάβουμε τι κατάλοιπα έχουμε απο τις προηγούμενες ζωές.
Τα sabian symbols είναι ουσιαστικά κείμενα που χαρακτηρίζουν μία εικόνα και έχουν μία χαρακτηριστική λέξη και κείμενο για κάθε μοίρα με θετικό και αρνητικό αντίκτυπο. Τα sabian symbols είναι απο τον Marc Edmunt Jones όμως θα πρέπει να πούμε ότι και άλλοι αστρολόγοι έχουν μιλήσει για το νόημα και την αντιστοιχία που έχουν στο ανθρώπινο βασίλειο οι μοίρες του ζωδιακού. Αν θές να διαβάσεις περισσότερα μπορείς να αγοράσεις το βιβλίο του Marc Edmunt Jones απο τις εκδόσεις Aurora με τον τίτλο: The sabian symbols.
Κάθε πλανήτης σύμφωνα με την Καρμική αστρολογία έχει ένα καρμικό νόημα και μην ξεχνάμε ότι Δεσμούς δεν έχει μόνο η Σελήνη αλλά και όλα τα πλανητικά σώματα στο ηλιακό μας σύστημα. Επίσης καρμικό νόημα έχει πάντα η Σελήνη μιας και η ίδια η εσωτερική φιλόσοφος Αλίκη Μπείλυ στο βιβλίο της "Εσωτερική Αστρολογία" μιλάει ξεκάθαρα ότι η Σελήνη έχει να κάνει με κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν.... Υπάρχουν πολλές νύξεις για την καρμικότητα της Σελήνης στο χάρτη αλλά δεν είναι επι του παρόντος να τις αναλύσουμε.
Όμως πρωτού πάμε στις λύσεις της καρμικής αστρολογίας καλό είναι να προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις που μας αφορούν μέσα απο το παρόν απο την τωρινή μας δηλαδή ζωή. Μία σύνοδος του Κρόνου και του Ουρανού αν μη τι άλλο έχει να κάνει με μία τάση που έχει το άτομο είτε να είναι σε μία μόνιμη σύγκρουση η ζωή του ανάμεσα σε πιστεύω που προέρχονται απο το οικογενειακό του περιβάλλον και την συντηριτική μας κοινωνία και σε νέους τρόπου σκέψεις που θα μπορούσαν να μας κάνουν να ζήσουμε μία πιο πρωτότυπη αλλά και ριψοκίνδυνη ζωή. Απο την άλλη μπορεί να μην σημαίνει σύγκρουση (αν είναι ή όχι θα φανεί απο το ζώδιο που βρίσκονται και απο τους οίκους που κυβερνούν αυτοί οι δύο πλανήτες) αλλά τη δυνατότητα του ατόμου να μπορεί να φέρνει σε αρμονία τα αντιθετικά στοιχεία αυτού του κόσμου μας. Πολύ σημαντικό όσοι έχουν αυτή τη σύνοδο να δούν σε ποιόν οίκο βρίσκεται επίσης αυτή η σύνοδος οπότε και θα μπορέσουν να ανακαλύψουν περισσότερα γύρω απο τις δυνατότητες τους αλλά και τις αδυναμίες τους.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
16-01-2008, 07:13 PM #3
Σας ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ για την απάντηση σας η οποία μου άνοιξε πάρα πολλούς δρόμους!Για εμένα ήταν σαν ένα μίνι μάθημα αστρολογίας γιατί δεν ήξερα ότι και οι άλλοι πλανήτες έχούν δεσμούς όπως η σελήνη..:nuts:Θα με ενδιέφερε κάποια στιγμή να το ψάξω,και μάλλον θα το αγοράσω το βιβλίο που μου προτείνατε και θα ξεκινήσω την έρευνα!:idea:Επίσης σας ευχαριστώ απεριόριστα για τον χρόνο που διαθέσατε για να μου απαντήσετε τόσο τεκμηριωμένα!:bigsmile:
Με σεβασμό,
Γεωργία.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
09-05-2009, 05:17 PM #4
Καλησπερα!μια συνοδος κρονου ουρανου στο σκορπιο σε ερωτικη συναστρια θα σημαινε με βαση τα οσα διαβασα παραπανω διαρκεις συγκρουσεισ μεσα στο ζευγαρι?Και οσον αφορα τουσ οικους θα πρεπει να ελεγξω και στα 2 ωροσκοπια σε ποιους οικουσ γινετε??
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.