- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: Black Tribe
-
15-01-2008, 06:46 PM #1
Black Tribe
Ξεφυλλίζοντας τη βιβλιοθήκη του MyHoroscope συνάντησα ένα άρθρο που υποσχόταν πολλά στο παρακάτω link
Δυστυχώς όμως από ό,τι έψαξα στο site δεν έχουν δημοσιευτεί συνέχειες από αυτή την προσπάθεια πλην ενός άρθρου νομίζω για τον Μπαφομέτ.
Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει τελικά η δημοσίευση των άρθρων που αναφέρονταν ως αναμενόμενα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
16-01-2008, 04:27 AM #2
Re: Black Tribe
Καλησπέρα σας. Δυστυχώς ήταν μία προσπάθεια η οποία και τελικά ναυάγησε μιας και ενώ στην αρχή οι υπεύθυνοι είχαν δώσει την θετική απάντηση τους τελικά και ενώ είχαν δημοσιευτεί δύο άρθρα ( μαζί με τον Μπαφομέτ και οι Ανάδρομοι Πλανήτες στο Κάρμα) άλλαξε η άποψη των υπευθύνων οπότε και τελικά το σχέδιο δεν καρποφόρησε. Αν θα συνέχιζα να μεταφράζω άρθρα θα έπρεπε αποκλειστικά να μεταφράζω άρθρα στα οποία έχω γράψει εγώ ο ίδιος. Αυτό το ενδεχόμενο βέβαια δεν μου άρεσε καθόλου απο τη μία γιατί δεν θα ήταν το Black Tribe παρά μόνο ότι έχει γράψει ο Χρήστος ¶ρχος σε αυτό. Επίσης θα το θεωρούσα ανήθικο απο μεριάς μου να φανεί τελικά ότι είναι μία προσπάθεια δική μου να προβληθώ κάτι που αποφεύγω να το κάνω συστηματικά πάνω στις πλάτες και στο όνομα και κυρίως στην προσπάθεια που είχαμε δώσει οι συνεργάτες πάνω σε αυτό το πρόγραμμα το οποίο μόνο θετικές μνήμες μου έχει αφήσει.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.