s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 50 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Ο Πλούτωνας στον Ζυγό φανερώνει άτομο που θέλει να έχει αληθινές σχέσεις και θα ξεριζώσει κάθε τι που κατά τη γνώμη του το απομακρύνει από αυτή του την επιδίωξη, όσο επώδυνο και αν είναι αυτό.
    Εγω εχω τον Πλουτονα στο Ζυγο αλλα στον 6-ο οικο,Ουρανος και Βεστα στον 7-ο οικο και τα 2 στον Ζυγο.Τι σημενει αυτο?Ευχαρηστω κα. KiaRRa.Χρωνια πολλα και καλη χρωνια.

Καλησπερα αν και δεν ενδιαφερομαι για το αν θα παντρευτω η οχι(προς το παρων):bigsmile:παρολα αυτα θα ηθελα να ρωτησω κατι.Εγω που δεν εχω κανενα πλανητη στον 7ο οικο τι σημαινει?οτι δεν θα παντρευτω?Και ποιους αλλους πλανητες η οικους ψαχνουμε για να δουμε αν τελικα υπαρχει γαμος?στο πολυ πολυ πολυ μελλον παντα

Σας παρακαλώ πολύ να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση καθώς υπάρχουν παρόμοια θέματα. Επίσης, καλό είναι να διαβάζετε τα θέματα από την πρώτη σελίδα τους. Στο συγκεκριμένο, αναφέρεται από την αρχή αυτό που ζητάτε καθώς ο τίτλος του είναι Γάμος και άδειος 7ος οίκος.

εμένα ο 7ος είναι άδειος και βρίσκεται στον ταύρο.μπόρει κάποιος να που πει τι σημαίνει?

Θα πρέπει για αρχή να εξετάσεις την Αφροδίτη σου καθώς είναι κυβερνήτης του Ταύρου (δηλ. της ακμής του 7ου οίκου σου), που βρίσκεται (οίκο και ζώδιο) και τις όψεις που κάνει.:bigsmile:

Συγγνομη.Εχετε δικιο,απλα επιδει γραψανε και αλοι που εχουν 2 πλανητες στον 7 ο οικο και ο τιτλος λεει και για γαμο,και εχω ενα γαμο με ενα ζυγο,και ειναι απιστευτο τελικα,που εχω τον Ουρανο στο Ζυγο δλδ στον 7ο οικο :nuts:..Ευχαρηστω,θα κοιταξω σε αλοι ενοτιτα τοτε.

Kαλή Χρονιά σε όλους !
    Συγχαρητήρια σ όλους όσους συμμετέχουν στα forums και μας δίνουν την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα πράγματα σχετικά με την αστρολογία !
    Πριν από χρόνια κάποια "ερευνήτρια αστρολογίας" αβίαστα μου είχε πει ότι δε θα βρω ποτέ τον κατάλληλο σύντροφο!
    Παραθέτω τα στοιχεία και για τη δική σας άποψη:
    Η ακμή του 7ου οίκου μου βρίσκεται στις 12,08 του Καρκίνου και περιέχει Ήλιο στις 14,30 του Καρκίνου, Vesta στις 25 του Καρκίνου, Αφροδίτη στις 7,46 του Λέοντα κι Ερμή στις 3,21 του Λέοντα.
    Παραθέτω και τα στοιχεία του 9ου οίκου μου μιας και έχω ήδη ένα γάμο (ξαφνικό, γρήγορο με άτομο από το εξωτερικό) ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο .

Η ακμή του 9ου οίκου βρίσκεται στις 3,09 του Ζυγού και περιέχει Σελήνη στις 7,18 του Ζυγού , Ουρανό στις 18,59 του Ζυγού και Pallas στις 27,01 του Ζυγού . Επίσης ο Πλούτωνας βρίσκεται στις 1,51 του Ζυγού στο τέλος του 8ου. Η Σελήνη κάνει τετράγωνο με Ηλιο και Β.Δ., εξάγωνο με Ερμή, Αφροδίτη και Ποσειδώνα, αντίθεση με ¶ρη , τρίγωνο με Δία, συζυγία με Ουρανό και Πλούτωνα.
    Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
    Με εκτίμηση
    Summerwhisper

Quote Originally Posted by ramonaki View Post
    Γεια σας.Θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι.Εχω ακμη 7ου στον Σκορπιο οπου βρισκεται και η Σεληνη μου.Ο Πλουτωνας βς κυβερνητης του 7ου κανει μονο μια οψη με τον Δια (τριγωνο) ο οποιος (Διας) βρισκεταο στις 0 μοιρες του Υδροχοου.Η Σεληνη κανει τετραγωνο με Αφροδιτη και εξαγωνο με Μεσουρανημα.Μια μικρη επεξηγηση αν μπορειτε.
    Μια υπενθυμιση απλα.

Quote Originally Posted by ramonaki View Post
    Μια υπενθυμιση απλα.
    Λοιπόν ας προσπαθήσω λίγο...
    :embarrest
    Ο Σκορπιός στον 7ο οίκο δείχνει ότι το άτομο φαινομενικά δεν θέλει να ζήσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Θεωρεί σημαντικό το ζήτημα του γάμου και αναζητά έναν σύντροφο δυναμικό και με κοινωνική επιρροή στον περίγυρο του. Η σχέση θα είναι μια αέναη μάχη διεκδίκησης εξουσίας ανάμεσα στους συντρόφους. Αυτή η διαρκής δραστηριότητα θα είναι που θα κρατά ζωντανή τη φλόγα της σχέσης. Σε ένα τέτοιο άτομο δεν ταιριάζει η ηρεμία!

Η Σελήνη, όμως, στον 7ο δείχνει πως το άτομο κατά βάθος αναζητά την ασφάλεια και την συναισθηματική σταθερότητα. Πως η συνεχής δυναμικότητα του Σκορπιού στον 7ο είναι περισσότερο ένα προσωπείο που προστατεύει συναισθηματικά το άτομο από εμπλοκές με λάθος συντρόφους. Μην ξεχνάμε πως ο έβδομος οίκος είναι και το σπίτι του Ζυγού και της αρμονίας. Επιπλέον, την αυτο-προστατευτικότητα του ατόμου φανερώνει και η Σελήνη στον Σκορπιό που καθιστά το άτομο μυστικοπαθές και με έντονα πάθη. Έχει την τάση να κρύβει τα συναισθήματα του, όσο έντονα κι αν είναι αυτά. ¶λλωστε και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τη Σελήνη δείχνει πως το άτομο δύσκολα θα εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του. Είναι κλειστός χαρακτήρας με αποτέλεσμα να μην αφήνει τους άλλους να το πλησιάσουν.

Σχετικά με το τετράγωνο της Σελήνης με το Mc διακινδυνεύω να πω ότι το άτομο μπορεί μέσα από συναισθηματικές επιδράσεις να αλλάξει είτε την πορεία της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας είτε το υπάρχον στάτους στην οικογένεια του. Αλλά δεν ξέρω πολλά να πω για αυτή την όψη!

Ο Πλούτωνας, από την άλλη, κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Ο Δίας αυτός είναι αλτρουιστής. Θέτει ανώτερους στόχους σε πανανθρώπινο επίπεδο, και αν και πολλές φορές παρεξηγείται ως εκκεντρικός, είναι ένας αυθεντικός και απελευθερωμένος οραματιστής! (Το ότι είναι ο Δίας στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου δείχνει και κάποια επίδραση από τον Αιγόκερω: φιλοδοξία στην καριέρα, αίσθηση καθήκοντος.) Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όμως, μπορεί να υποδηλώσει κάποιο υποβόσκον σύμπλεγμα κατωτερότητας του ατόμου με αποτέλεσμα ο Πλούτωνας να το ωθήσει σε ένα διαρκές κυνήγι εξουσίας. Μπορεί μέχρι και να φανατιστεί.

Εγώ έχω τον ήλιο μου και την ακμή του 7ου στον αιγόκερω . Επίσης τον άρη μου στον 10ο. Δεν είναι τυχαίο ότι μου αρέσουν πολύ οι άντρες αιγόκεροι!!

Ο ήλιος στον 7ο (στον αιγόκερω) τί μπορεί να σημαίνει?

Επίσης έχω διαβάσει ότι όταν ο κυβερνήτης του 7ου βρίσκεται στον 6ο, μπορεί να υπάρξει γάμος με υφιστάμενο. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Τέλος, ο ήλιος μου (που βρίσκεται μέσα στον 7ο) είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να μας δείξει σύντροφο με καλλιτεχνικές ανησυχίες? ή μήπως και έναν σύντροφο που ''δεν θα τον καταλαβαίνω, θα τον βλέπω θολά''

Page 6 of 50 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)