- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
03-01-2008, 01:24 AM #41
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Καλησπέρα σε όλους σας κ καλή χρονιά!
Μιας κ κάποιοι έχετε καλή διάθεση κ απαντάτε ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε κ εμένα κάποια πράγματα..
Εγώ έχω 7ο στον υδροχόο κ έχω τη σελήνη στον 7ο αλλά στους ιχθεις, η οποία κάνει τρίγωνο με την αφροδίτη, τετράγωνο με άρη, αντίθεση με κρόνο, τρίγωνο με ουρανό(ανάδρομος),αντίθεση με Β. Δεσμό κ εξάγωνο με Χείρωνα κ με μεσουράνημα..
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει..?when there is a will..there is a way...
-
03-01-2008, 02:35 AM #42
Γεια σας.Θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι.Εχω ακμη 7ου στον Σκορπιο οπου βρισκεται και η Σεληνη μου.Ο Πλουτωνας βς κυβερνητης του 7ου κανει μονο μια οψη με τον Δια (τριγωνο) ο οποιος (Διας) βρισκεταο στις 0 μοιρες του Υδροχοου.Η Σεληνη κανει τετραγωνο με Αφροδιτη και εξαγωνο με Μεσουρανημα.Μια μικρη επεξηγηση αν μπορειτε.
-
03-01-2008, 05:01 PM #43
Καλησπέρα και απο εμένα και καλή χρονιά. Εγώ έχω τον Ήλιο μου στον Κριό και τον 7ο οίκο στους Ιχθείς. Τι σημαίνει αυτό για το θέμα "γάμος";
-
03-01-2008, 08:09 PM #44
Κάνω μια προσπάθεια
Βάσει των απόψεων των περισσοτέρων αστρολόγων ένας 7ος οίκος στον Υδροχόο υποδηλώνει πολλές φορές ότι το άτομο έχει μια δυσκολία να δεθεί με έναν σύντροφο, καθώς φοβάται τις δεσμεύσεις και δύσκολα εγκαταλείπει το ελεύθερο πνεύμα και την ανάγκη ανεξαρτησίας που νιώθει.
Οι Ιχθείς στον 7ο οίκο δείχνει πως το άτομο αναζητά ως σύντροφο άτομα που είναι συμπονετικά και θα κατευνάσουν την συναισθηματική τους αναστάτωση. Τότε, είναι ικανό το άτομο να κάνει τις μεγαλύτερες θυσίες για τον σύντροφο του, αλλά αν νιώσει ότι δεν βρίσκει αυτό που επιθυμεί είναι πιθανόν να εξαπατήσει τους άλλους σχετικά με πτυχές της προσωπικότητας του. Πρόκειται για άτομα διαισθητικά που πολλές φορές προσκολλώνται συναισθηματικά στο ταίρι τους.
Η Σελήνη στους Ιχθείς φανερώνει ένα άτομο ευαίσθητο αλλά και ευάλωτο και συμπονετικό απέναντι στους συνανθρώπους του. Μια προσωπικότητα με μεγάλη φαντασία που διακατέχεται από τάσεις φυγής. Ταυτόχρονα, ούσα η Σελήνη στον 7ο οίκο φαίνεται να αναζητά σχέσεις με άτομα που ανταποκρίνονται στο μητρικό πρότυπο που έλαβε από την οικογένεια της. Τ ο τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φανερώνει ένα άτομο ευχάριστο και στοργικό, τρυφερό. Πρόκειται για ένα άτομο που αγαπά τις τέχνες εξίσου όμως και την οικογένεια.
Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ¶ρη δείχνει ότι το άτομο αυτό είναι ταυτόχρονα και κυκλοθυμικό. Δείχνει τάσεις εριστικότητας και έχει συχνούς καβγάδες με τους γονείς του, δεν είναι καθόλου ανεκτικό απέναντι στους δικούς του. Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο, δείχνει πως πρόκειται για ένα άτομο με έλλειψη αυτοπεποίθησης που δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του. Έχει ένα αρκετά ισχυρό μητρικό αρχέτυπο και είναι πιθανόν να είναι απομακρυσμένο ψυχικά από τη μητέρα του, προκειμένου υποσυνείδητα να ξεφύγει από τη σφαίρα επιρροής της. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό υποδηλώνει μαι ψυχρότητα η οποία μπορεί να εξωτερικεύεται από το άτομο κατά καιρούς, καθώς επιζητά την ανεξαρτησία και την ελευθερία του αλλά δυσκολεύεται να την επιτύχει. Είναι σχετικά ασταθές συναισθηματικά.
Η αντίθεση της Σελήνης με το Β. Δεσμό δείχνει πως το άτομο προκειμένου να εξελιχθεί ψυχικά θα πρέπει να αποκολληθεί από το παρελθόν του και να προχωρήσει δυναμικά. Έτσι, και με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα εκμεταλλεύεται τη δύναμη του να βοηθά τους άλλους και να θεραπεύει και τα δικά του τραύματα, οδηγούμενο στην προσωπική του ολοκλήρωση.
Τέλος, το εξάγωνο της Σελήνης με το Μεσουράνημα (Mc) του ατόμου φανερώνει την επιτυχία του ατόμου στους επαγγελματικούς του στόχους και την ανάδειξη των ικανοτήτων του.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως:embarrest
-
03-01-2008, 11:08 PM #45
-
03-01-2008, 11:37 PM #46
O 7ος οίκος είναι ο οίκος των συνεργασιών και του γάμου. Σχετίζεται με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει το άτομο στο ταίρι του και στην ουσία που τον έλκει. Επίσης, δείχνει και το πόσο εύκολα συνάπτει σχέσεις το άτομο και τι δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσει. Δηλαδή, δοκιμάζει το άτομο, έτσι ώστε να προσαρμοσθεί στις συνθήκες εκείνες, ώστε να έρθει κοντά με το ταίρι του.
Στην ουσία, αν έχεις ακμή 7ου πχ στον Κριό, σε έλκουν και αναζητάς άτομα που έχουν Κριαρίσια χαρακτηριστικά κλπ. Συνήθως, αυτό που ψάχνουμε, είναι κάτι που λείπει από εμάς. Εκτός από την ακμή, πρέπει να κοιτάξουμε και ποιοι πλανήτες εμπεριέχονται στον 7ο. Για παράδειγμα, ένας ¶ρης στον 7ο κάνει το άτομο να αναζητά έναν δυναμικό σύντροφο, ένας Ήλιος στον 7ο κάνει το άτομο να αναζητά έναν σύντροφο-πρότυπο του πατέρα, μια Σελήνη στο 7ο δείχνει ότι το άτομο αναζητά το πρότυπο της μητέρας στον σύντροφό του.
-
03-01-2008, 11:39 PM #47
when there is a will..there is a way...
-
04-01-2008, 03:50 AM #48
mariamilo η ακμή του 7ου στον υδροχόο δείχνει μια έντονη επιθυμία ανεξαρτησίας εκ μέρος του ατόμου. Επιθυμεί να πετύχει πρώτα στην ανάγκη του να εξερευνά οτιδήποτε μυστήριο. Είναι λοιπόν ,πρώτη προτεραιότητα του ατόμου η κατάκτηση της ελευθερίας και όχι ο γάμος. Μπορεί κατά συνέπεια να γίνει μετά τα 30-32.
alice7 κατά κάποιους αστρολόγους το ζώδιο στην ακμή του 7ου οίκου θα μας δώσει κάποια στοιχεία αναφορικά με τον τύπο του συντρόφου που αναζητούμε και μας ταιριάζει. Οι εμπεριεχώμενοι πλανήτες δείχνουν τι περιμένουμε από τις σχέσεις μας και πώς αντιλαμβανόμαστε τον έρωτα.(πολύ γενικά):embarrest
-
06-01-2008, 12:40 AM #49
-
06-01-2008, 03:39 AM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.