s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 50 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Και εγω (ρουμανα) εχω Κρόνος:00° 57' στον Καρκίνο , Ουρανός:27° 10' στον Ζυγό , Πλούτωνας:06° 45' στον Ζυγό,Αφροδίτη:10° 43' στον Υδροχόο ,Αρης:01° 20' στον Ταύρο και ο αντρας μου ειναι ελλεινας Ζυγος,εχει τον Ουρανο στον Λεοντα,Κρονος στον Τοξοτη, και ο 7-ος οικος στους Διδυμους,την Αφροδιτη στο Τοξοτη και Αρη στο Ζυγο,πος βλεπεται τη σχεσει μας η τι μπορειτε να μου πειτε περιπου για μας με λιγα λογια,δεν θελω να σας κουραζω.Ευχαρηστω

Καλημέρα σας!

Εγω πάλι έχω Ερμή ,Κρόνο, Vertex και Vesta στον 7ο όλα στον Λέοντα .
    Τι πληροφορίες μπορούμε να πάρουμε απο αυτα τα στοιχεία ?
    Σας ευχαριστώ :bigsmile:

Kali xronia se oloys.Signomi poy grafo etsi alla kati egine kai den mporo na valo ellinika.
    Kiria Simoy eyxaristo gia tis plirofories, iste katatopistiki opos panta.

me ektimisi
    zour
    ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ

Quote Originally Posted by alice7 View Post
    Καλημέρα σας!

Εγω πάλι έχω Ερμή ,Κρόνο, Vertex και Vesta στον 7ο όλα στον Λέοντα .
    Τι πληροφορίες μπορούμε να πάρουμε απο αυτα τα στοιχεία ?
    Σας ευχαριστώ :bigsmile:
    Ένας Ερμής στον Λέοντα αναδεικνύει τη δημιουργικότητα του ατόμου στην επικοινωνία. Φανερώνει μια προσωπικότητα με δυνατό πνεύμα που αναγνωρίζει τις δυνατότητες της και έχει αυτοπεποίθηση. Ξέρει τι θέλει και μένει σταθερό στις απόψεις του, ενώ ο Λέων προσδίδει και τάση επίδειξης του ατόμου. Όντας στον 7ο οίκο δείχνει ότι σαν προσωπικότητα δίνετε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία μέσα στη σχέση, ενώ σας ενοχλεί έντονα η απάθεια και η αδιαφορία. Ένα άτομο με Ερμή στον 7ο οίκο προσελκύεται από άτομα χαρισματικά ως προς την επικοινωνία τους και με δυνατό λέγειν.

Ο Κρόνος στον Λέοντα θέτει περιορισμούς και κανόνες στην δημιουργική αυτοέκφραση του ατόμου. Οι κανόνες αυτοί είναι συνήθως σκληροί για το άτομο μιας και εφαρμόζονται προκειμένου να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του. Δείχνει μέσα από τον 7ο οίκο ότι πρόκειται για άτομο που ενδιαφέρεται για την ποιότητα όσων είναι κοντά του και εκπέμπει κύρος στις συναναστροφές του. Είναι άτομο προσεκτικό, ίσως και λίγο καχύποπτο που δεν του αρέσουν οι ραγδαίες αλλαγές στις σχέσεις του.

Η Κορυφή στον Λέοντα δείχνει ότι επιθυμείτε να έχετε το πάνω χέρι στις καταστάσεις και τα γεγονότα γύρω σας. Η δημιουργικότητα σας είναι έκδηλη σε κάθε έκφανση της ζωής σας και θέλετε να κερδίζετε την προσοχή των άλλων. Επειδή βρίσκεται στον 7ο οίκο φαίνεται ότι δεν σας αρέσει να μένετε μόνοι σας και επιθυμείτε να δημιουργείτε σχέσεις για να αποφύγετε την μοναξιά. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι είστε διπλωματικοί και συγκρατημένοι με αποτέλεσμα να μην έχετε ξαφνικές εξάρσεις συναισθημάτων.

Για τη Vesta ας βοηθήσει κάποιος γιατί εγώ δεν...
    :embarrest

Όνομα:
    Αντζελα

Αγαπητη Alice7,
    Σχτικα με το Vertex ειχε ενα πολυ ωραιο αρθρο το τελευταιο τευχος του "Ζωη & Ζωδια".Αφου ξερεις που βρισκεται το Vertex σου καλο θα ηταν να το αγορασεις, εχει λεπτομερη αναλυση και προς το ζωδιο και προς τον οικο

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ένας Ερμής στον Λέοντα αναδεικνύει τη δημιουργικότητα του ατόμου στην επικοινωνία. Φανερώνει μια προσωπικότητα με δυνατό πνεύμα που αναγνωρίζει τις δυνατότητες της και έχει αυτοπεποίθηση. Ξέρει τι θέλει και μένει σταθερό στις απόψεις του, ενώ ο Λέων προσδίδει και τάση επίδειξης του ατόμου. Όντας στον 7ο οίκο δείχνει ότι σαν προσωπικότητα δίνετε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία μέσα στη σχέση, ενώ σας ενοχλεί έντονα η απάθεια και η αδιαφορία. Ένα άτομο με Ερμή στον 7ο οίκο προσελκύεται από άτομα χαρισματικά ως προς την επικοινωνία τους και με δυνατό λέγειν.

Ο Κρόνος στον Λέοντα θέτει περιορισμούς και κανόνες στην δημιουργική αυτοέκφραση του ατόμου. Οι κανόνες αυτοί είναι συνήθως σκληροί για το άτομο μιας και εφαρμόζονται προκειμένου να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του. Δείχνει μέσα από τον 7ο οίκο ότι πρόκειται για άτομο που ενδιαφέρεται για την ποιότητα όσων είναι κοντά του και εκπέμπει κύρος στις συναναστροφές του. Είναι άτομο προσεκτικό, ίσως και λίγο καχύποπτο που δεν του αρέσουν οι ραγδαίες αλλαγές στις σχέσεις του.

Η Κορυφή στον Λέοντα δείχνει ότι επιθυμείτε να έχετε το πάνω χέρι στις καταστάσεις και τα γεγονότα γύρω σας. Η δημιουργικότητα σας είναι έκδηλη σε κάθε έκφανση της ζωής σας και θέλετε να κερδίζετε την προσοχή των άλλων. Επειδή βρίσκεται στον 7ο οίκο φαίνεται ότι δεν σας αρέσει να μένετε μόνοι σας και επιθυμείτε να δημιουργείτε σχέσεις για να αποφύγετε την μοναξιά. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι είστε διπλωματικοί και συγκρατημένοι με αποτέλεσμα να μην έχετε ξαφνικές εξάρσεις συναισθημάτων.

Για τη Vesta ας βοηθήσει κάποιος γιατί εγώ δεν...
    :embarrest

Kiarra, πολύ καλή η ανάλυσή σου!!:bigsmile: θα μπορούσε να βοηθήσει και μένα κάποιος κυρίως ως προς την ανάλυση κάποιων όψεων? Να μπω λίγο στο κλίμα και το σκεπτικό του πώς ερμηνεύονται κάποιες όψεις αν δεν είναι κουραστικό?

Η ακμή του 7ου είναι στην Παρθένο και ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ωροσκόπο. Τι δείχνει αυτό?

Απ' την άλλη όμως ο Ερμής κάνει και μια σύνοδο με ήλιο και αντίθεση με Δία - Πλούτωνα. Αυτό θεωρητικά θα μπορούσε να είναι εγωιστικός ή καυστικός τρόπος ομιλίας?

Τέλος και για να μην πολυλογώ άλλο και σας κουράζω στον 7ο οίκο μου βρίσκουμε επίσης τον Κρόνο και τον ¶ρη. Παρόλο που ο Κρόνος κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη με προβληματίζει η σύνοδός του με τον Πλούτωνα, το ημιτετράγωνό του με τον Ουρανό καθώς και το τετράγωνο του άρη με τον ποσειδώνα παρόλο που ο κυνερνήτης του 7ου κάνει τρίγωνο με Ποσειδώνα. Δεν είναι λίγο μπερδευτικό αυτό?

Αυτά , ελπίζω να μην έγινα ανιαρή και ευχαριστώ όποιον θα ήθελε να ''δώσει μια χείρα βοηθείας!'' Καλή χρονιά σε όλους!

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by GEN Y View Post
    Kiarra, πολύ καλή η ανάλυσή σου!!:bigsmile: θα μπορούσε να βοηθήσει και μένα κάποιος κυρίως ως προς την ανάλυση κάποιων όψεων? Να μπω λίγο στο κλίμα και το σκεπτικό του πώς ερμηνεύονται κάποιες όψεις αν δεν είναι κουραστικό?

Η ακμή του 7ου είναι στην Παρθένο και ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ωροσκόπο. Τι δείχνει αυτό?

Απ' την άλλη όμως ο Ερμής κάνει και μια σύνοδο με ήλιο και αντίθεση με Δία - Πλούτωνα. Αυτό θεωρητικά θα μπορούσε να είναι εγωιστικός ή καυστικός τρόπος ομιλίας?

Τέλος και για να μην πολυλογώ άλλο και σας κουράζω στον 7ο οίκο μου βρίσκουμε επίσης τον Κρόνο και τον ¶ρη. Παρόλο που ο Κρόνος κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη με προβληματίζει η σύνοδός του με τον Πλούτωνα, το ημιτετράγωνό του με τον Ουρανό καθώς και το τετράγωνο του άρη με τον ποσειδώνα παρόλο που ο κυνερνήτης του 7ου κάνει τρίγωνο με Ποσειδώνα. Δεν είναι λίγο μπερδευτικό αυτό?

Αυτά , ελπίζω να μην έγινα ανιαρή και ευχαριστώ όποιον θα ήθελε να ''δώσει μια χείρα βοηθείας!'' Καλή χρονιά σε όλους!

Μας ψιλομπέρδεψες λιγουλάκι

Λοιπόν, ο 7ος οίκος είναι ο οίκος των συνεργασιών και του γάμου και η ακμή του είναι στην Παρθένο. ¶ρα, αναζητάς σύντροφο με παρθενίσια χαρακτηριστικά. (Δες και την ακμή του 5ου οίκου). Στον ίδιο οίκο βρίσκουμε Κρόνο και ¶ρη. Ο Κρόνος είναι συμβατός με το ζώδιο της Παρθένου ενώ ο ¶ρης όχι και τόσο πολύ.
    Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις αλλά ένας Κρόνος στον 7ο, προδιαθέτει γάμο αλλά πάνω από τα30, που θα είμαστε ώριμοι και θα ξέρουμε τι θέλουμε.
    Ο Ερμής, που βρίσκεται, σε ποιο ζώδιο και ποιόν οίκο? και σε ποιό ο Ποσειδώνας?

Πολλές φορές θεωρούν τον 7ο οίκο ως αυτό που θέλουμε να φανεί προς τους άλλους. Δλδ, η εικόνα μας προς τα έξω. Απο τη μια θες να δείχνεις σοβαρή και σταθερή (Κρόνος), ενώ από την άλλη παρορμητική, μοντέρνα κλπ.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Επίσης, πολύ σημαντικός είναι και ο Ποσειδώνας που είναι κυβερνήτης του ηλιακού ζωδίου.
    Του Ηλιακού ζωδίου της GEN Y φαντάζομαι εννοείς; Γιατί το Ηλιακό της είναι Κριός.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kia View Post
    Του Ηλιακού ζωδίου της GEN Y φαντάζομαι εννοείς; Γιατί το Ηλιακό της είναι Κριός.
    Ευχαριστώ:bigsmile: Το διόρθωσα!!!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον! Να στε καλά!

Λοιπόν είμαι Κριός με ωροσκόπο Ιχθύ. Ακμή του 7ου όπως σωστά προείπες Panther είναι στην Παρθένο. Ο Ερμής είναι στον Ταύρο και το 2ο οίκο. Ο Ποσειδώνας είναι στον Τοξότη και τον 10ο οίκο.

Έχω ανάδρομο άρη και Κρόνο σε Ζυγό και 7ο. Ο μεν άρης κάνει τετράγωνο με ποσειδώνα , ο δε Κρόνος τρίγωνο με σελήνη (σε Υδροχόο και 12ο οίκο) και τις άλλες όψεις που προανέφερα σε προηγούμενο post.

Βγαίνει καλύτερα νόημα τώρα? έχετε κουράγιο να μου πείτε το σκεπτικό λίγο? Σας υπερευχαριστώ και πάλι!

Page 4 of 50 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)