- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Ερώτηση για οικοθεσία
-
30-12-2007, 01:07 AM #1
Ερώτηση για οικοθεσία
Διαβάζοντας τους όρους παραπάνω δεν είδα κάποιον περιορισμό ως προς τα μηνύματα που πρέπει να έχουμε δημοσιεύσει για να συμμετέχουμε εδώ οπότε ελπίζω να μην κάνω λάθος που γράφω...
Έχω το εξής θεματάκι: Η ακμή του 5ου οίκου μου βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Αν υπάρχει μια μικρή απόκλιση 2-3 λεπτών στην ώρα γέννησης τότε η ακμή του 5ου μου περνάει στον Κριό, άλλος κυβερνήτης δηλαδή. Πως θα μπορούσα να δω με τις ελλιπείς γνώσεις μου τι από τα δύο τελικά ισχύει? Τι προσωπικά γεγονότα θα μπορούσα να εξετάσω χρονικά και είναι καλύετρα να δω διελεύσεις ή προόδους? 16/9/1984, 11:40 πμ, Αθήνα.
-
30-12-2007, 12:52 PM #2
Re: Ερώτηση για οικοθεσία
Αγαπητή φίλη
Αν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία και σωστή γνώση στην αστρολογία δεν μπορείτε να κάνετε διόρθωση. Στη διόρθωση χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν προγνωστικά συστήματα, προοδευτικά και ηλιακές επιστροφές, πάνω σε γεγονότα ζωής (γάμο, διαζύγιο, παιδιά, σοβαρά προβλήματα κλπ) και ΄παράλληλα να πάρετε πληροφορίες από θέματα φυσιογνωμικής και ζωδίου. Είναι δύσκολη εργασία και μόνη σας αν είστε άπειρη, δεν θα βγάλετε αποτέλεσμα.
Όπως και να έχει, ο Κριός ισχύει σαν δεύτερο μέρος της προσωτικότητας, αν είναι τόσο μεγάλη η έκτασή του μέσα στον 1ο οίκο
Χρόνια πολλά και καλά
Λίλιαν Σίμου
-
30-12-2007, 02:05 PM #3
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Μάλιστα, κατάλαβα... Δύσκολο εγχείρημα, δηλαδή! Πόσο μάλλον όταν δεν έχω στη ζωή μου τόσο τρανταχτά γεγονότα όπως γάμος, παιδιά, διαζύγιο... Παρόλα αυτά, ένας αστρολόγος θα μπορέσει να με βοηθήσει σημαντικά, δεδομένης της έλλειψης τόσο σημαντικών γεγονότων, πιστεύετε?
Όπως και να έχει, ο Κριός ισχύει σαν δεύτερο μέρος της προσωτικότητας, αν είναι τόσο μεγάλη η έκτασή του μέσα στον 1ο οίκο
-
30-12-2007, 02:16 PM #4
Αγαπητή φίλη
Η προσωπική επαφή με ένα αστρολόγο της επιλογής σας θα βοηθήσει να κατανοήσει ο ίδιος με διάφορες ερωτήσεις και προσεγγίσεις ποιο από τα δύο σας ταιριάζει. Κάποια γεγονότα επίσης που θα κρίνει ότι παίζουν ρόλο στη πορεία, έστω κι αν δεν είναι τόσο τρανταχτά, μπορεί να βοηθήσουν. Όλα εξαρτώνται και από τη συνολική μελέτη ενός χάρτη, με λεπτομέρειες που ο έμπειρος αστρολόγος θα εντοπίσει προφανώς.
Χρόνια σας πολλά και καλά
Λίλιαν Σίμου
-
30-12-2007, 09:53 PM #5
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Καλές γιορτές και σε 'σας!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.