- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: βόρειος και νότιος δεσμός
-
24-12-2007, 12:12 AM #1
βόρειος και νότιος δεσμός
Τι μπορούσε να σημαίνει μια διέλευση βόρειου / νότιου δεσμού πάνω στο γενέθλιο;:bigsmile:
-
24-12-2007, 02:28 PM #2
Re: βόρειος και νότιος δεσμός
Αγαπητή μας φίλη
Αυτό συμβαίνει σε όλους μας κάθε 19 χρόνια, συνεπώς δεν είναι κάτι μοναδικό, αλλά μας φέρνει αντιμέτωπους με την καρμική μας αποστολή.
Χρόνια σας Πολλά
Με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου
-
25-12-2007, 12:04 AM #3
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι εκτός απο την άποψη της Καρμικής αστρολογίας που έχει να κάνει με το ότι οι δεσμοί φέρνουν γεγονότα σχετικά με την καρμική μας αποστολή.
Υπάρχει η άποψη ότι ο Βόρειος Δεσμός συμβολίζει του γονείς μας και γενικότερα τις σχέσεις μας με αυτούς. Επίσης ακριβώς επειδή ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα σημείο "γάμου" μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης στην πραγματικότητα μπορούμε να πούμε ότι θέματα που αφορούν τον Ήλιο και τη Σελήνη μας θα μας απασχολήσουν ( εδώ προσέχουμε ιδιαίτερα τις κυβερνήσεις που έχουν στο χάρτη μας αυτοί οι πλανήτες.).
Επίσης ο Βόρειος δεσμός είναι ένα ακόμη σύμβολο που δείχνει τι έχουμε πια επεξεργαστεί και τι πετάμε στο παρελθόν καθώς και το τί έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν κατάσταση στο μέλλον οπότε ότι ακουμπά ο διέλαύνων αυτός δεσμος θα φέρει και σημαντικές αλλαγές πάνω σε αυτό το κομμάτι που κάνει όψη.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
25-12-2007, 09:48 PM #4
Χρόνια καλά σε όλους και φτου ξελευθερία στα λάθη μας, στα πάθη μας και στα όνειρά μας αρκεί να είναι δικά μας! Ευχαριστώ Κα Σίμου και Κε Αρχο. Επειδή βιώνω μια κατάσταση ολοκληρωτικής εκκαθάρισης κυρίως σε θέματα οικογενειακής φύσεως, διερωτήθηκα για τους δεσμούς οι οπόιοι περνούν πάνω από τους γενέθλιους και πάνω στον πρώτο και τον έβδομό μου οίκο καθώς και πάνω από τον άρη μου, την αφροδίτη και τον ήλιο μου. Ε ρχομαι αντιμέτωπη με το βαθύτερό μου τραύμα και θεώρησα "υπεύθυνους" τους δεσμούς. Ευχαριστώ και πάλι
-
27-12-2007, 05:07 PM #5
Ακριβώς αγαπητή φίλη. Αυτό που αισθάνεστε συμβαίνει σε όλους κάθε 19 χρόνια, είναι περίοδος συνειδητοποίησης της καρμικής μας διαδρομής, με έμφαση στον λόγο για τον οποίο κατεβήκαμε στη γη. Είναι καλό όταν συμβαίνει να αναθεωρούμε τις θέσεις μας και τους στόχους μας στον τομέα και στο ζώδιο που περιγράφουν την καρμική μας διαδρομή.
Πολλές ευχές
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.