s
Για τον 5ο και 7ο οίκο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 22 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 215

Για τον 5ο και 7ο οίκο

Γεια σας κ. Σίμου. Λέγομαι Μαρία και έχω κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο. Είναι ο οίκος του γάμου; Εγώ εκεί δεν έχω κανέναν πλανήτη (ούτε στον 5ο οίκο -ο οίκος της σχέσης;-). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ; Ή ότι όποια σχέση και αν προσπαθήσω να ξεκινήσω θα τερματίζεται γρήγορα; Είχα διαβάσει σε κάποιο αστρολογικό site ότι αν κάποιος δεν έχει πλανήτη στον 7ο οίκο δεν θα παντρευτεί ποτέ (και για τον 5ο δεν θα κάνει σχέσεις, θα είναι μόνος).
    Εγώ δεν έχω σχέση είμαι συνέχεια μόνη. Όποτε γνωρίσω κάποιο άτομο που μου προκαλέσει ενδιαφέρον, φλερτάρω αλλά τελικά δεν έχω την τύχη να κάνω σχέση μαζί του και σταματά στο φλέρτ. 'Εχω γενέθλια 8 Αυγούστου 1973 και σας δίνω τα στοιχεία μου για να τα κοιτάξετε και να βεβαιωθείτε για ό,τι σας λέω (ότι σας λέω αλήθεια), όχι για να κάνετε πρόβλεψη. Σας παρακαλώ λύστε μου την απορία γιατί πραγματικά είμαι πάντα μόνη και έχω την αίσθηση ότι πάντα έτσι θα γίνεται.
    Ευχαριστώ,
    Καλά Χριστούγενα και Καλή Χρονιά να έχετε
    Μαρία

Όνομα:
    Αντζελα

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Αγαπητη Μαρία, χρονια πολλα.
    Αν και το ερωτημα σου απευθύνεται προσωπικα στην κα Σιμου θα ηθελα να σου πω οτι βλεπεις πολυ απαισιοδοξα την Αστρολογια. Ο 7ος οικος εχει να κανει με συνεργασιες και τον γαμο. Η ακμη του,μας δειχνει τα χαρακτηριστικα του ατομου που πιθανως θα παντρευτουμε οπως και επισης χαρακτηριστικα της σχεσης αυτης ( οπως ισως και τον χωρο γνωριμιας ). Σε ποιο ζωδιο ειναι η ακμη; που βρισκεται ο κυβερνητης του; οσο για τον 5ο οικο που εχει να κανει με τα φλερτ και τις πιο "ελαφρες" μας σχεσεις, προσωπικα στον χαρτη μου ειναι αδειος αλλα δοξα τω Θεο ποτε δεν ειχα προβλημα. Η ακμη του βρισκεται στον Υδροχοο και οντως ολες αυτες οι σχεσεις ηταν ανεπτυγμενες φιλιες και χωρις σεξ. Περαιτερω αναλυση θα πρεπει να σου κανει μαλλον καποιος πιο εμπειρος.
    Αυτα απο εμενα λοιπον
    Καλες γιορτες

Αγαπητή Aries & Libra. Κατ' αρχάς θα ήθελα να σου ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχεις με υγεία (πάνω απ' όλα) τύχη και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Ίσως να είμαι απαισιόδοξη (αλλά έκρινα από τα όσα έχω περάσει τα τελευταία χρόνια), δεν ξέρω να βρίσκω την ακμή και τον κυβερνήτη σε έναν πλανήτη. Δυστυχώς ξέρω μονάχα τα χαρακτηριστικά για όλα τα ζώδια περισσότερο επειδή ψυχολογώ τα άτομα που γνωρίζω (φίλοι, συγγενείς, κάποιο άτομο που μπορεί να με ενδιαφέρει κ.λ.π) παρά γιατί έχω μελετήσει τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Η αλήθεια είναι ότι μου έδωσες κουράγιο με όσα μου έγραψες αγαπητή φίλη. Μπορούμε να τα λέμε από το φόρουμ κατά καιρούς. Θα χαρώ να έχουμε επικοινωνία.
    Σε ευχαριστώ,

Μαρία

Βρε παιδια...!Μη με τρομαζετε...!και εγω δεν εχω κανεναν πλανητη στον 5 και 7 οικο.
    Αυτον τον καιρο βεβαια εχω καποια σχεση αλλα ποτε δε με χαρακτηριζα ιδιαιτερα τυχερη στα αισθηματικα μου.Οφειλω να ομολησω βεβαια οτι ειμαι και γω αρκετα δυσκολη...
    Εμενα η ακμή του 7ου ειναι στους διδυμους (μαλιστα το προγραμμα αστρολογιας που εχω στον υπολογιστη γραφει "κατερχομενο" και οχι "ακμη οικου" οπως στα υπολοιπα..-τι σημαινει αραγε αυτο?) και ο Ερμης ειναι στην Παρθενο αναδρομος...αουτσ!
    Για τον 5ο η ακμη του οικου ειναι στον Ταυρο και η Αφροδιτη ειναι στην Παρθενο και αυτη...!Αυτο και αν ειναι ασχημο εεε?
    Ας μου πει καποιος..ειναι δυσκολη η περιπτωση μου???

Quote Originally Posted by maroulaki23 View Post
    Εμενα η ακμή του 7ου ειναι στους διδυμους (μαλιστα το προγραμμα αστρολογιας που εχω στον υπολογιστη γραφει "κατερχομενο" και οχι "ακμη οικου" οπως στα υπολοιπα..-τι σημαινει αραγε αυτο?) ...
    Για το συγεκριμένο που ρωτάς... η ακμή του 7ου λέγεται Κατερχόμενο ή αλλιώς Des από το Descendant. Είναι το σημείο που δύει ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο που είναι το σημείο όπου ο Ήλιος ανατέλλει.

Επίσης, η ακμή του 4ου λέγεται Ναδίρ ή Imum Coeli, η ακμή του 1ου λέγεται Asc από το Ascendant και η ακμή του 10ου λέγεται Μεσουράνημα ή MC από το Medium Coeli.

Ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση σου...!Μπορει η ερωτηση να φανηκε ανοητη αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι προς το παρον ασχετη με την αστρολογια αν και με ενδιαφερει πολυ...Παρολα αυτα "οσο ζω μαθαινω"!

Οι περισσότεροι, όταν ξεκινάμε να μαθαίνουμε ένα αντικείμενο, δεν τα ξέρουμε όλα! Οπότε δεν υπάρχει θέμα. Κρατώ την τελευταία σου φράση, καθώς όντως, όσο ζούμε, μαθαίνουμε!

Όνομα:
    Αντζελα

Αγαπητη maroulaki23,
    με Αφροδιτη στην Παρθενο δεν νομιζω οτι βιαζεσαι να παντρευτεις. Μαλλον πρωτα πρεπει να εξασφαλισεις τα πρακτικα θεματα και μετα βλεπουμε... Με τον Ερμη στο ιδιο ζωδιο κολλας πολυ στις λεπτομερειες και κρινεις, πολυ κρινεις!!! Με αναδρομο κιολας δυσκολευονται να σε καταλαβουν. Αρα η λογικη σου ειναι πολυ εντονη. Οπως πολυ σωστα εθεσες, εσυ εισαι η δυσκολη, και δεν ειναι απαραιτητα κακο.
    Με την ακμη του 7ου στους Διδυμους η επικοινωνια παιζει μεγαλο ρολο για σενα λιγο επιφανειακα ομως. Επισης διακρινω μια νεανικοτητα..
    Οσο για τον 5ο, μην ξεχνατε οτι δειχνει και τα παιδια μας.
    Αυτα παιδια
    καλα να περνατε...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by SusanaGonsalez1973 View Post
    Γεια σας κ. Σίμου. Λέγομαι Μαρία και έχω κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο. Είναι ο οίκος του γάμου; Εγώ εκεί δεν έχω κανέναν πλανήτη (ούτε στον 5ο οίκο -ο οίκος της σχέσης;-). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ; Ή ότι όποια σχέση και αν προσπαθήσω να ξεκινήσω θα τερματίζεται γρήγορα; Είχα διαβάσει σε κάποιο αστρολογικό site ότι αν κάποιος δεν έχει πλανήτη στον 7ο οίκο δεν θα παντρευτεί ποτέ (και για τον 5ο δεν θα κάνει σχέσεις, θα είναι μόνος).
    Εγώ δεν έχω σχέση είμαι συνέχεια μόνη. Όποτε γνωρίσω κάποιο άτομο που μου προκαλέσει ενδιαφέρον, φλερτάρω αλλά τελικά δεν έχω την τύχη να κάνω σχέση μαζί του και σταματά στο φλέρτ. 'Εχω γενέθλια 8 Αυγούστου 1973 και σας δίνω τα στοιχεία μου για να τα κοιτάξετε και να βεβαιωθείτε για ό,τι σας λέω (ότι σας λέω αλήθεια), όχι για να κάνετε πρόβλεψη. Σας παρακαλώ λύστε μου την απορία γιατί πραγματικά είμαι πάντα μόνη και έχω την αίσθηση ότι πάντα έτσι θα γίνεται.
    Ευχαριστώ,
    Καλά Χριστούγενα και Καλή Χρονιά να έχετε
    Μαρία
    Ο 7ος οπως σωστά σου ανέφερε κάποιο άλλο μέλος είναι ο οίκος των συνεργασιών και του γάμου. Το ότι είναι κενός δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Φυσικά, και δεν ισχύει το ότι όποιος έχει τον 7ο ή τον 5ο οίκο κενό, θα μείνει μόνος.
    Συνήθως, η ακμή του 7ου και του 5ου μας δείχνει τους τύπους ατόμων που προτιμάμαι. Μήπως διαλέγεις λάθος άτομα?

Υ.Γ. Τα στοιχεία της ημερ. γέννησης που μας έδωσες είναι ελλειπή. :bigsmile:

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Καλησπέρα σας!
    Πάντα είχα κι εγω απορίες για τον 7ο και 5ο οίκο. επειδή γνωρίζω ελάχιστα για τις όψεις και τις ακμές :embarrest , θα θελα κι εγώ να καταλαβω τι γίνεται που έχω τον Κριό στον 7ο και τον Δια στον 7ο, ενώ στον 5ο μόνο την λιλιθ.

ευχαριστώ προκαταβολικά
    christie

Page 1 of 22 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)