s
Απορία για συμβατότητα ¶ρη-Αφροδίτης σε συναστρία.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8
  1. Απορία για συμβατότητα ¶ρη-Αφροδίτης σε συναστρία.

παιδιά ερώτηση...Έχω ¶ρη στον Σκορπιό (είναι όπως περιγράφονται οι ορέξεις μου)και Αφροδίτη στον Κριό...Ο καλός μου έχει ¶ρη στον Κριό...είναι καλό αυτό?
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Re: Απορία για συμβατότητα ¶ρη-Αφροδίτης σε συναστρία.

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    παιδιά ερώτηση...Έχω ¶ρη στον Σκορπιό (είναι όπως περιγράφονται οι ορέξεις μου)και Αφροδίτη στον Κριό...Ο καλός μου έχει ¶ρη στον Κριό...είναι καλό αυτό?
    Ναι αν το αντέχετε και οι δυο
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

3. Re: Απορία για συμβατότητα ¶ρη-Αφροδίτης σε συναστρία.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ναι αν το αντέχετε και οι δυο
    :nuts:πως το εννοείς αυτό δηλαδή?είμαι λίγο άσχετη...:unsure:
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

Όνομα:
    Αντζελα

Μαλλον εννοει αν δεν βγαζετε νοκ αουτ ο ενας τον αλλον.
    Παρεπιπτοντως ο γιος μου που ειναι 9 χρονων εχει Αρη στον Σκορπιο και εχω διαβασει οτι δειχνει παθος, εντασεις, ζηλιες... Ηδη φαινεται πολυ σεξουλιαρης και τα φιλακια του ειναι παθιαρικα. Αν κρινεις απ τον εαυτο σου, ετσι εισαστε;

5. Re: Απορία για συμβατότητα ¶ρη-Αφροδίτης σε συναστρία.

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Μαλλον εννοει αν δεν βγαζετε νοκ αουτ ο ενας τον αλλον.
    Παρεπιπτοντως ο γιος μου που ειναι 9 χρονων εχει Αρη στον Σκορπιο και εχω διαβασει οτι δειχνει παθος, εντασεις, ζηλιες... Ηδη φαινεται πολυ σεξουλιαρης και τα φιλακια του ειναι παθιαρικα. Αν κρινεις απ τον εαυτο σου, ετσι εισαστε;
    είμαστε αισθησιακοί και πάντα έτοιμοι...!τη ζήλια δεν την εμφανίζουμε εύκολα,αν και υπάρχει...αυτό που στην πορεία της ζωής μου είδα πάντα να συμβαίνει είναι πως είναι καλύτερα να εξαφανιστείς αν μας αδικήσεις σε βαθμό κακουργήματος...!είμαστε υπομονετικοί αλλά και πολύ αποτελεσματικοί επίσης....είμαστε από τους καλύτερους μαχητές...μην τον καταπιέσεις και μην τον αδικήσεις...να το χαίρεσαι το αγοράκι σου και την οικογένειά σου!!!χρόνια πολλά και καλά!!!Υγεία,αγάπη,δύναμη,ευ γένεια ψυχής....
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

Όνομα:
    Μαρία

Αν κάνουν σύνοδο η αφροδίτη σου με τον ¶ρη του,θεωρείται πως είναι δείκτης ισχυρής σεξουαλικής έλξης και δραστηριότητας στο ζευγάρι.Δεν δίνει απαραίτητα διάρκεια αλλά σημαίνει μάλλον πάθος.Τώρα που σε σας μπλέκονται και τα κριάρια το πάθος είναι μάλλον αναπόφευκτο:toung:
    Επίσης ο άρης και των δύο βρίσκεται σε παραδοσιακά δραστήρια σεξουαλικά ζώδιο.Δεν έχω δει τους χάρτες σας,αλλά σαν πρώτη ένδειξη μας λέει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα περνάτε καλά:toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

7. Re: Απορία για συμβατότητα ¶ρη-Αφροδίτης σε συναστρία.

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Αν κάνουν σύνοδο η αφροδίτη σου με τον ¶ρη του,θεωρείται πως είναι δείκτης ισχυρής σεξουαλικής έλξης και δραστηριότητας στο ζευγάρι.Δεν δίνει απαραίτητα διάρκεια αλλά σημαίνει μάλλον πάθος.Τώρα που σε σας μπλέκονται και τα κριάρια το πάθος είναι μάλλον αναπόφευκτο:toung:
    Επίσης ο άρης και των δύο βρίσκεται σε παραδοσιακά δραστήρια σεξουαλικά ζώδιο.Δεν έχω δει τους χάρτες σας,αλλά σαν πρώτη ένδειξη μας λέει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα περνάτε καλά:toung:
    Σ΄ευχαριστώ πολύ!σου εύχομαι το καλύτερο απ΄αυτά που λαχταράει το 'είναι' σου!μα πριν απ΄αυτό Υγεία!!!
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

Όνομα:
    Μαρία

Να σαι καλά Και σε σένα εύχομαι το ίδιο

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)