- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: Ατυχείς συναντησείς;
-
20-12-2007, 05:00 AM #1
Ατυχείς συναντησείς;
¶νθρωποι που εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή μου (με τις καλύτερες προϋποθέσεις) την ανακατεύουν και εξαφανίζονται.:σφύριγμα
Τί λέτε; Γιατί μαζεμένες οι περιπτώσεις στη σειρά;(Λέτε να με έβαλαν τα άστρα στο μάτι; )
Θα εκτιμούσα βαθύτατα αν έχει κάποιος τη διάθεση να πει κάποια γνώμη..!
Αν χρειάζεστε κάποιο άλλο στοιχείο εδώ είμαι..
-
20-12-2007, 09:47 PM #2
Re: Ατυχείς συναντησείς;
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
21-12-2007, 01:34 AM #3
Οκ συμφωνώ μ'αυτό που λες..βέβαια και μόνη μου μια χαρά μπορώ να ανακατέψω το μυαλό μου κ τη ζωή μου και να τα φέρω όλα άνω-κάτω..αλλά ένιγουεϊ:noworry:
Τί θα πρέπει όμως να κοιτάξω στο χάρτη για να δω αν και η τελευταία γνωριμία μου ήταν μια από τα ίδια;Να δω τον 5ο οίκο;κάποιες διελεύσεις;Και ποιον χάρτη; τον δικό μου, τον δικό του ή της συναστρίας;
-
21-12-2007, 02:15 PM #4
Ολα!! :bigsmile:
Ωστοσο απο τον χαρτη που επισυναπτεις μου δινεται η εντυπωση οτι σε ελκυουν ανδρες των οποιων η εικονα δεν ειναι ευκρινης. Κι ετσι την "ζωγραφιζεις" εσυ οπως επιθυμεις,... μαλλον με ζωηρα χρωματα. [Αρης στους Ιχθεις στον δωδεκατο, που κυβερναται απο τον Ποσειδωνα στον Τοξοτη] Πραγμα που σημαινει οτι "οι καλυτερες των προυποθεσεων" ειναι περισσοτερο προσωποποιηση των επιθυμιων σου, παρα πραγματικοτητα!
Αυτα, αν δεχτουμε 1ον. Πως ειδα σωστα το χαρτη σου χωρις τα γυαλια μου!
2ον οτι δεν κανω λαθος στην ερμηνεια...:bigsmile::bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
21-12-2007, 07:59 PM #5
Η αλήθεια είναι πως με αυτόν τον ¶ρη ούτως ή άλλως πάω γυρεύοντας με τις περιπτώσεις που με έλκουν.Ειλικρινά όμως δεν έψαξα ποτέ καμιά τους,έρχονται από μόνες ουρανοκατέβατες,εγώ απλά τις συνεχίζω:bigsmile:Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός προσπαθώ όλο και περισσότερο να μην εξιδανικεύω τους ανθρώπους (πράγμα που με δυσκολεύει γιατί είναι στη φύση μου να θεωρώ όλο το σύμπαν καλοπροαίρετο..).Βάζει και το χεράκι του εκείνο το yod μεταξύ αφροδίτης-ποσειδώνα-σελήνης ..
Όλα να τα κοιτάξω.Αλλά τι ακριβώς;Καμιά οδηγία;;
Ο χάρτης φαίνεται λίγο χάλια το ξέρω..Μάλλον πρέπει να επισυνάψω κάποιον που να μπορεί να λέγεται χάρτης
-
21-12-2007, 11:06 PM #6
Αγαπητή φίλη
Εκτός από τον ¶ρη στους Ιχθύς, θα ήταν καλό να δείτε και τον Ουρανό με τον Ήλιο (έχω τη γνώμη πως κάνει σύνοδο και πιθανώς τα τετράγωνα προς τον Κρόνο και τον Πλούτωνα). Σίγουρα έχουν κι αυτά συμμετοχή, αν βλέπω καλά τον χάρτη.
Τουλάχιστον το απρόοπτο που αναφέρετε είναι του Ουρανού, όπως και η αναστάτωση.
Καλές γιορτές
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
21-12-2007, 11:45 PM #7
Δεν φαινόταν στο χάρτη..Ο ήλιος κάνει σύνοδο με την ήρα.Όμως ο ουρανός σε σύνοδο με τον Δία από τον 8ο τετραγωνίζουν τον ¶ρη :weird: Όμως δεν είναι αυτός ο πλανήτης κυβερνήτης του 5ου, είναι του 1ου ή αυτό δεν έχει σημασία;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.