s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 50 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Eυτυχώς που είμαι συγκρατημένος άνθρωπος!! Σας ευχαριστώ πολύ..

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by vanhalia View Post
    έχω 7ο οίκο στο κριό, σελήνη στον τοξότη. ας με διαφωτίσει κάποιος σχετικα με το θέμα.
    Αγαπητή φίλη

Αν και για να έχετε μία πλήρη εικόνα χρειάζεστε την ανάλυση όλου του χάρτη σας, θα έλεγα πως μέσα από τη σχέση της οικογένειας και του γάμου, αναζητάτε φλόγα και έμπνευση που θα προκύπτει από ενθουσιασμό. Πρέπει να βρεθεί το άτομο που θα σας ωθεί σε μία ανάλογη κατάσταση. Φυσικά πολλοί ακόμη παράγοντες θα έχουν τον λόγο, αλλά η πρώτη αίσθηση είναι αυτή.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Καλησπέρα σας,

σύμφωνα με το χάρτη μου, ο Βόρειος Δεσμός (στον Καρκίνο) βρίσκεται στον 7ο οίκο μου και η ακμή του οίκου είναι στο Δίδυμο.
    Ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω, το ίδιο και ο Ερμής, ο οποίος σχηματίζει τετράγωνα με Κρόνο και Πλούτωνα και εξάγωνο με το Δία.
    θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποια ερμηνεία των παραπάνω? :unsure:
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Όνομα:
    Αντζελα

Η ακμή του 7ου οικου μου ειναι στις 3 τελευταιες μοιρες του Κριου και ο Ταυρος ειναι εμπεριεχόμενος οπου βρισκονται με σειρα Κρονος, Ερμης, Αφροδίτη σε συζυγια και μετα Αρης. Ο πρωτος γαμος μου ηταν με ατομο που μολις ειχε ανεξαρτητοποιηθει (ειχε ερθει απο αλλη πολη), γνωριστηκαμε στο ξεκινημα της ζωης μας (μολις ξεκινησαμε το κολεγιο) μαζι ξεκινησαμε δουλεια ηταν και ειναι δραστηριος,αθλητικος,πρωτο πορος κτλ - ολα τα παραπανω ειναι κριαρισια. Το φοβερο ειναι , και αν ισχυει -ο 9ος μου οικος που αντιστοιχει στον δευτερο γαμο - η ακμη του βρισκεται στους Διδυμους. Ο αντρας μου ειναι 1,5 χρονο νεωτερος(Διδυμοι), δουλευει -οπου και γνωριστηκαμε- στα μεταφορικα μεσα (Διδυμοι), και ειναι γεννημενος τελευταια μερα της Παρθενου (Ερμης). Ειναι τυχαια ολα αυτά; δεν το νομιζω...

Αχ μπερδεύτηκα, δεν τα γνωρίζω καθόλου αυτά. Αν καταλαβαίνω λοιπόν καλά από το ωροσκόπιο μου ούτε και εγώ έχω κανέναν πλανήτη στον έβδομο οίκο, ενώ αυτός βρίσκεται στον αιγόκερω. Σωστά τα λέω; Τι σημαίνει αυτό πάλι;

Όνομα:
    ....

με τον 7ο οικο στον κρονο στο ζωδιο του σκορπιου και τον πλουτωνα στο ζωδιο του ζυγου στον 7ο οικο δεν ειναι δυσκολο να πραγματοποιηθει γαμος;

Ο Κρόνος στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει άτομο εκρηκτικό που προσπαθεί να αποτινάξει όποιες ευθύνες έχει στη ζωή του, αλλά όντας ταυτόχρονα στον 7ο οίκο ο Κρόνος υποδηλώνει ότι το άτομο αυτό φέρεται φαινομενικά αρνητικά ως προς το θέμα του γάμου γιατί το θεωρεί εξαιρετικά σημαντική υπόθεση που χρήζει μεγάλης προσοχής και περίσκεψης.

Ο Πλούτωνας στον Ζυγό φανερώνει άτομο που θέλει να έχει αληθινές σχέσεις και θα ξεριζώσει κάθε τι που κατά τη γνώμη του το απομακρύνει από αυτή του την επιδίωξη, όσο επώδυνο και αν είναι αυτό. Όντας ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο δείχνει άτομο που μπορεί να αργήσει να πάρει απόφαση να παντρευτεί μέχρι να βεβαιωθεί για την αλήθεια και ειλικρίνεια τόσο των δικών του συναισθημάτων όσο και του συντρόφου του.

Και οι δύο πλανήτες στον 7ο οίκο μας δίνουν μια προσωπικότητα επιφυλακτική απέναντι στο θέμα του γάμου επειδή το άτομο έχει βαθιές αξίες στηριγμένες στην ειλικρίνεια και τη σύνεση.

Όνομα:
    ....

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου KIARRA!! ειναι καταπληκτικο! οντως ετσι αισθανομαι!

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by PISCES76 View Post
    Αχ μπερδεύτηκα, δεν τα γνωρίζω καθόλου αυτά. Αν καταλαβαίνω λοιπόν καλά από το ωροσκόπιο μου ούτε και εγώ έχω κανέναν πλανήτη στον έβδομο οίκο, ενώ αυτός βρίσκεται στον αιγόκερω. Σωστά τα λέω; Τι σημαίνει αυτό πάλι;

Αγαπητή φίλη

Θα κοιτάξετε τον Κρόνο, πού βρίσκεται, τι όψεις κάνει και από εκεί θα πάρετε τις πληροφορίες για την γενική εικόνα του γάμου σας

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Ειναι τυχαια ολα αυτά; δεν το νομιζω...
    Φυσικά όχι! Η εικόνα περιέχει στοιχεία των δύο συντρόφων σας και όντως η ανάλυση που κάνετε δίνει ένα ωραίο παράδειγμα για όλα τα μέλη που αναζητούν τις λεπτομέρειες στον δικό τους χάρτη.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 3 of 50 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)