s
Απορία για συναστρία.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

Απορία για συναστρία.

ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς ως τοξότης με τραβάνε τα ψαράκια;;;;πάντως η αλήθεια να λέγεται μαζί δεν μπορούμε να κάνουμε χωριό!!!!θέλω τη βοήθειά σας. θα σας δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία και τα δικά του μήπως και μου εξηγήσεται αυτήν την περιέργη μίξη (μπάχαλο γίνεται κάθε φορά που βρισκόμαστε, μόνο ξύλο που δεν πέφτει....:blink::nuts::nuts::bigsmile::blin k

τα δικά μου:

• ήλιος τοξότης (12ος οίκος)
    • σελήνη σκορπιός (10ος)
    • ωροσκόπος αιγόκερως
    • ερμής τοξότης (12ος)
    • αφροδίτη υδροχόος (1ος)
    • άρης υδροχόος (2ος)

τα δικά του

• ήλιος ιχθύς (8ος οίκος)
    • σελήνη διδύμους (10ος
    • ωροσκόπος λέων
    • ερμής κριός (9ος)
    • αφροδίτη κριός (9ος)
    • άρης καρκίνος (12ος)

θα πιαστούμε τελικά μαλλί με μαλλί ή θα τη βγάλουμε καθαρή;;;;;;;

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Απορία για συναστρία.

Quote Originally Posted by christina20 View Post
    ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς ως τοξότης με τραβάνε τα ψαράκια;;;;πάντως η αλήθεια να λέγεται μαζί δεν μπορούμε να κάνουμε χωριό!!!!θέλω τη βοήθειά σας. θα σας δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία και τα δικά του μήπως και μου εξηγήσεται αυτήν την περιέργη μίξη (μπάχαλο γίνεται κάθε φορά που βρισκόμαστε, μόνο ξύλο που δεν πέφτει....:blink::nuts::nuts::bigsmile::blin k

τα δικά μου:

• ήλιος τοξότης (12ος οίκος)
    • σελήνη σκορπιός (10ος)
    • ωροσκόπος αιγόκερως
    • ερμής τοξότης (12ος)
    • αφροδίτη υδροχόος (1ος)
    • άρης υδροχόος (2ος)

τα δικά του

• ήλιος ιχθύς (8ος οίκος)
    • σελήνη διδύμους (10ος
    • ωροσκόπος λέων
    • ερμής κριός (9ος)
    • αφροδίτη κριός (9ος)
    • άρης καρκίνος (12ος)

θα πιαστούμε τελικά μαλλί με μαλλί ή θα τη βγάλουμε καθαρή;;;;;;;
    Μήπως έχει να κάνει με άλλα στοιχεία του χάρτη σου; Με το Σκορπιό ή τον Αιγόκερω; Κι ο σύντροφος σου από την άλλη έχει Διδύμους και Λέοντα στο ωροσκόπιο του. Μήπως αυτά τα στοιχεία ελκύονται από το ζώδιο σου; Η συναστρία δεν είναι τόσο εύκολη. Πρέπει να βλέπει κανείς όλο το χάρτη.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή christina20

Σίγουρα στοιχεία έλξης και έντασης παράλληλα, είναι το τετράγωνο του Ήλιου σας με τον Ήλιο του συντρόφους σας μέσα σε οίκους που έχουν να κάνουν με τον ψυχισμό και με υποσυνείδητες καταστάσεις. Επίσης αλληλοσυμπληρώνεστε μέσα από κρίσεις, με τον Τοξότη (Ήλιο σας) και τους Διδύμους (Σελήνη του). Αυτά έρχονται να προκαλέσουν την κατάσταση που βιώνετε με στόχο να γίνετε πιο ώριμοι ώστε να βγείτε και οι δύο κερδισμένοι. Λόγω του μεταβλητού των στοιχείων όμως, δεν έχετε σταθερή συμπεριφορά και προκαλούνται διαφωνίες.
    Έχοντας και οι δύο ένα ωροσκόπο που δεν κάνει πίσω, δυσκολεύετε τα πράγματα. Με καλή προσπάθεια όλα βελτιώνονται γιατί και οι δύο θα κερδίσετε.

Βέβαια, όπως είπε κι ο κ. Παπαδολιάς, χρειάζεται να δει κάποιος όλο τον χάρτη, επειδή υπάρχουν πολλές παράμετροι.

Ελπίζω να έχετε ήδη μία εικόνα.
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    ....

χριστινα μου νομιζω οτι μαζι δεν κανετε και χωρια δεν μπορειτε.μεχρι να βρητε τισ ισορροπιες.μαλλον ειναι η σεληνη σου που σε κανει να ελκεσαι απο τους ιχθυσς....εγω παλι εχω μια αλλη απορια.. γιατι τυχαινει σε ολες μου τις σχεσεις εκει που εχω εγω την σεληνη μου να εχει το αγορι μου την αφροδιτη του.και σαν αιγοκερως που ειμαι γιατι ελκω τους λεοντες;

Quote Originally Posted by avrilllll View Post
    και σαν αιγοκερως που ειμαι γιατι ελκω τους λεοντες;
    Που έχεις τον ¶ρη σου;

Όνομα:
    ....

:unsure:εχω αρη στον υδροχοο σεληνη στους διδυμους αφροδιτη κ ερμη στον αιγοκερω... και ακομη κατι...ακομη πολυ που ερωτευομαι εχουν αφροδιτη στους διδυμους...

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by avrilllll View Post
    :unsure:εχω αρη στον υδροχοο σεληνη στους διδυμους αφροδιτη κ ερμη στον αιγοκερω... και ακομη κατι...ακομη πολυ που ερωτευομαι εχουν αφροδιτη στους διδυμους...
    ¶ντρες Λέοντες έλκεις,ίσως γιατί έχεις τον ¶ρη στο ακριβώς απέναντι τους ζώδιο:τον Υδροχόο,και άτομα με Αφροδίτη στους Διδύμους γιατί έχεις σελήνη στους διδύμους. Ο τρόπος που φέρονται στα ερωτικά τους ίσως σε αγγίζει συναισθηματικά.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    ....

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    ¶ντρες Λέοντες έλκεις,ίσως γιατί έχεις τον ¶ρη στο ακριβώς απέναντι τους ζώδιο:τον Υδροχόο,και άτομα με Αφροδίτη στους Διδύμους γιατί έχεις σελήνη στους διδύμους. Ο τρόπος που φέρονται στα ερωτικά τους ίσως σε αγγίζει συναισθηματικά.
    σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου, τωρα καταλαβαινω γιατι τοσες πολλες συμπτωσεις!:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)