s
Απορία για συμβατότητα Σελήνης & Αφροδίτης σε συναστρία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Απορία για συμβατότητα Σελήνης & Αφροδίτης σε συναστρία

Μου έδωσες κάποια στοιχεία αλλά δεν είναι αρκετά.Αν θέλεις,γράψε τις ημερομηνίες ώρες κτλ για να σου γράψω κάποια πρώτα βήματα κατάστρωσης κι αν έχει να κάνει και κάποιος άλλος κάποια παρατήρηση.

Ο συλλογισμός που ακολουθείς πάντως δεν είναι λαθεμένος,απ την άποψη ότι πρώτα πρέπει να κοιτάμε τα γενέθλια ωροσκόπια και μετά τη συναστρία(πχ εσύ έχεις τετράγωνο ήλιου Δία,κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι σε τραβάνε άτομα όπως οι Τοξότες ανεξαρτήτως αν ταιριάζεις μαζί τους).Ωστόσο δε φτάνει:bigsmile:

Από και και πέρα,το πως ακριβώς θα ερμηνευτούν οι όψεις είναι λίγο και στο χέρι του καθένα.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Εγώ: 30/11/74, ώρα 20.20, Αθήνα
    Αυτός: 8/12/71, ώρα άγνωστη, Αθήνα (βάζω κατά προσέγγιση 18.45 γιατί μάλλον είναι απογευματινή αλλά και πάλι δεν ξέρω και ίσως κάνω λάθος...)

Καταλαβαίνω ότι κοιτάζοντας τις θέσεις του καθενός μας χωριστά, βγάζω μία άκρη σχετικά με το τι θέλει ο καθένας μας, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η συναστρία...

Συγνώμη και πάλι που σε παιδεύω... Απλά δείξε μου το δρόμο και θα το παλέψω μόνη μου μετά...

Όνομα:
    Μαρία

Ωραία.
    Επειδή το πρόγραμμά μου δεν είναι πολύ ακριβές,ίσως έχουν μια μικρή διαφορά οι μοίρες αλλά η δουλειά μας αυτή τη στιγμή βγαίνει

Έχουμε και λέμε λοιπόν:bigsmile:

Εσύ έχεις :

Ωροσκόπο στις 23 κ 49 του καρκίνου

Ήλιο στις 8 μοίρες κ 10 λεπτά του Τοξότη (5ος)
    Σελήνη στις 22 και 53 των διδύμων (12ος)
    Ερμή στις 27 και 40 του σκορπιού (5ος)
    Αφροδίτη στις 14 κ 10 του Τοξότη (5ος)
    ¶ρη στις 22 κ 54 του σκορπιού (5ος)
    Δία στις 9 και 13 των ιχύων (9ος)
    Κρόνο στις 18 κ 4 του Καρκίνου (12ος)
    Ουρανό στις 0 και 31 του σκορπιού (4ος)
    Ποσειδώνα στις 9 και 18 του τοξότη (5ος) και
    Πλούτωνα στις 8 κ 44 του ζυγού (4ος)

Ο σύντροφός σου έχει:

Ήλιο στις 15 κ 57 του τοξότη
    Σελήνη στις 5 και 9 της παρθένου
    Ερμή στις 25 κ 23 του τοξότη
    Αφροδίτη στις 11 κ 56 του αιγόκερου
    ¶ρη στις 18 κ 37 των ιχύων ( :scared: )
    Δία στις 17 κ 6 του τοξότη
    Κρόνο στη 1 και 59 των διδύμων
    Ουρανό στις 17 κ 23 του ζυγού
    Ποσειδώνα στις 3 κ 17 του τοξότη και
    Πλούτωνα στη 1 και 50 του ζυγού.

Τώρα πιάνεις με τη σειρά τους πλανήτες και κοιτάς τι όψεις κάνουν οι δικοί σου με του συντρόφου σου.

Ο ήλιος σου:
    κάνει σύνοδο με τον ήλιο του συντρόφου σου,
    τετράγωνο με τη σελήνη του ,
    αντίθεση με τον κρόνο του ,
    σύνοδο με τον ποσειδώνα του
    και αν πάρουμε μεγάλη ανοχή στις μοίρες,κάνει επίσης
    εξάγωνο με τον πλούτωνα και τον ουρανό του συντρόφου σου.

Η σελήνη σου:
    κάνει αντίθεση με τον ερμή του,
    τετράγωνο με τον άρη του ,
    αντίθεση με τον δία του και
    τρίγωνο με τον ουρανό του.

Επειδή πρέπει να φύγω ,θα επανέλθω αργότερα.Την ίδια διαδικασία την ακολουθείς για τους υπόλοιπους πλανήτες σου και κοιτάς τι όψεις κάνουν με αυτούς του συντρόφου σου.Όσο περισσότερες όψεις μεταξύ των χαρών σας,τόσο καλύτερα.Αυτές οι όψεις δεν αφορούν γενέθλιο χάρτη αλλά όψεις συναστρίας και αυτό που μας δείχνουν είναι πως πιθανά επηρεάζετε ο ένας τον άλλον σε διάφορους τομείς

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως.Υπάρχουν αρκετά άλλα πράγματα στα οποία θα επανέλθω.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Απίστευτη! Οντως έκανες πολλή δουλειά!

Ξέρεις όμως κάτι; Δεν μου είπες το πιο βασικό... Πως στο καλό μετράς και βρίσκεις τις όψεις των πλανητών μεταξύ τους;;;;

Μάλλον αυτό θα πρέπει να μου πεις αρχικά... Είπαμε, είμαι πρωτάρα!!!!!!!

Πάντως, παρόλ' αυτά, ειλικρινά σ' ευχαριστώ για τη σημαντική βοήθεια σου!

:bigsmile::bigsmile:

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Απίστευτη! Οντως έκανες πολλή δουλειά!

Ξέρεις όμως κάτι; Δεν μου είπες το πιο βασικό... Πως στο καλό μετράς και βρίσκεις τις όψεις των πλανητών μεταξύ τους;;;;

Μάλλον αυτό θα πρέπει να μου πεις αρχικά... Είπαμε, είμαι πρωτάρα!!!!!!!

Πάντως, παρόλ' αυτά, ειλικρινά σ' ευχαριστώ για τη σημαντική βοήθεια σου!

:bigsmile::bigsmile:
    Μπορεις να μπεις στο astro.com καπου εκει εχει μια λειτουργια οπου βαζεις τα στοιχεια σου και τα στοιχεια του ατομου που θελεις και πατας τη συναστρια και σου βγαινει ο χαρτης επισης οι οψεις σε pdf, εχει κι αλλες επιλογες, γενικα κι εγω που δεν εχω αστρολογικο προγραμμα οτι θελω να δω το βλεπω εκει.
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαρία

Μα δεν έκανα και τίποτα,απλώς αντέγραφα:toung:

Σου έγραψα δύο πινακάκια.Το ένα έχει τις θέσεις των πλανητών στον χάρτη το δικό σου και το άλλο τις θέσεις των πλανητών στο χάρτη του συντρόφου σου.

Εσύ πιάνεις πχ τον χάρτη τον δικό σου.Και αναρωτιέσαι,τι όψεις κάνει ο ήλιος σου με τους πλανήτες του συντρόφου σου.Κοιτάς λοιπόν στο δεύτερο πινακάκι που αντιστοιχεί στον σύντροφό σου,αν υπάρχει κάποιος πλανήτης που να βρίσκεται σε τέτοιο ζώδιο ώστε να κάνει όψη με τις 8 μοίρες του τοξότη στις οποίες έχεις εσύ τον ήλιο σου.Αφού βρεις αυτές τις όψεις,συνεχίζεις με τους αλλους πλανήτες στο χάρτη σου.Πιάνεις δηλαδή μια μια τις σειρές απ τον πρώτο πίνακα και καθεμία τη συγκρίνεις με όλες απ τον δεύτερο.Σου έχω γράψει δύο παραδείγματα,ένα για τον ήλιο σου και ένα για τη σελήνη σου.

Επειδή είμαι υδροχόος κι έχω μια τάση να τα λέω ακαταλαβίστκα(καθώς αυτό που ξέρω ΕΓΩ είστε υποχρεωμένοι να το ξέρετε κι εσείς )παρακαλώ δείξε λίγη κατανόηση :toung:

Σοβαρά πάντως...Έγινα καθόλου πιο σαφής;

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Μπορεις να μπεις στο astro.com καπου εκει εχει μια λειτουργια οπου βαζεις τα στοιχεια σου και τα στοιχεια του ατομου που θελεις και πατας τη συναστρια και σου βγαινει ο χαρτης επισης οι οψεις σε pdf, εχει κι αλλες επιλογες, γενικα κι εγω που δεν εχω αστρολογικο προγραμμα οτι θελω να δω το βλεπω εκει.
    Τί χάρτη ακριβώς βγάζει;Διπλό ,σύνθετο;
    Καλό είναι πάντως να ξέρεις και πως βγαίνει,γατί ψάχνοντας να βρεις τις όψεις σε έναν
    (ή δύο)χάρτη,τον "βλέπεις" και καλύτερα νομίζω...Δεν μ αρέσει να πατάω ένα κουμπί και να μου βγάζει τις όψεις.Τόσο,που σκέφτομαι να δοκιμάσω πως είναι να καταστρώνεις ωροσκόπιο χωρίς υπολογιστή:nuts:

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Τί χάρτη ακριβώς βγάζει;Διπλό ,σύνθετο;
    Καλό είναι πάντως να ξέρεις και πως βγαίνει,γατί ψάχνοντας να βρεις τις όψεις σε έναν
    (ή δύο)χάρτη,τον "βλέπεις" και καλύτερα νομίζω...Δεν μ αρέσει να πατάω ένα κουμπί και να μου βγάζει τις όψεις.Τόσο,που σκέφτομαι να δοκιμάσω πως είναι να καταστρώνεις ωροσκόπιο χωρίς υπολογιστή:nuts:
    Στη συναστρια βγαζει τον ενα χαρτη μεσα στον αλλον και αν θες να δεις τις οψεις πατας τα αντιστοιχα μπλε γραμματα πανω αριστερα σε pdf λειτουργια τις εχει γραμμενες σε πινακακι... Εχει πολλες επιλογες ομως και για συνθετο και για γενεθλιο, transits και γενικως σχεδον οτι θες αμα το ψαξεις....

Εμενα μ αρεσουν τα ευκολα προτιμω να τα βλεπω ετοιμα:nuts:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Μα δεν έκανα και τίποτα,απλώς αντέγραφα:toung:

Σου έγραψα δύο πινακάκια.Το ένα έχει τις θέσεις των πλανητών στον χάρτη το δικό σου και το άλλο τις θέσεις των πλανητών στο χάρτη του συντρόφου σου.

Εσύ πιάνεις πχ τον χάρτη τον δικό σου.Και αναρωτιέσαι,τι όψεις κάνει ο ήλιος σου με τους πλανήτες του συντρόφου σου.Κοιτάς λοιπόν στο δεύτερο πινακάκι που αντιστοιχεί στον σύντροφό σου,αν υπάρχει κάποιος πλανήτης που να βρίσκεται σε τέτοιο ζώδιο ώστε να κάνει όψη με τις 8 μοίρες του τοξότη στις οποίες έχεις εσύ τον ήλιο σου.Αφού βρεις αυτές τις όψεις,συνεχίζεις με τους αλλους πλανήτες στο χάρτη σου.Πιάνεις δηλαδή μια μια τις σειρές απ τον πρώτο πίνακα και καθεμία τη συγκρίνεις με όλες απ τον δεύτερο.Σου έχω γράψει δύο παραδείγματα,ένα για τον ήλιο σου και ένα για τη σελήνη σου.

Επειδή είμαι υδροχόος κι έχω μια τάση να τα λέω ακαταλαβίστκα(καθώς αυτό που ξέρω ΕΓΩ είστε υποχρεωμένοι να το ξέρετε κι εσείς )παρακαλώ δείξε λίγη κατανόηση :toung:

Σοβαρά πάντως...Έγινα καθόλου πιο σαφής;
    Αστα να πάνε... Ξέρω πάρα πολύ καλά εσά τους Υδροχόους.... Η μανούλα μου με την οποία είμαι σε μόνιμη αντιπαράθεση είναι Υδροχόος!!!!!

:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Ισως να φταίω κι εγώ γιατί δεν σου δίνω ακριβώς να καταλάβεις ΤΙ δεν καταλαβαίνω...

"...αν υπάρχει κάποιος πλανήτης που να βρίσκεται σε τέτοιο ζώδιο ώστε να κάνει όψη με τις 8 μοίρες του τοξότη στις οποίες έχεις εσύ τον ήλιο σου"...

ΑΥΤΟ δεν πιάνω. Πως θα καταλάβω ότι κάποιος πλανήτης κάνει όψη με τις δικές μου μοίρες.... Πως μετράω δηλαδή...

Λευκή μου τι να σου πω.... Ηρωας είσαι κοπέλα μου μαζί μου!!!

Σ' αυτό το σημείο ζητάω χίλια συγνώμη από τους υπόλοιπους εδώ μέσα, οι οποίοι, πάω στοίχημα, έχουν εκνευριστεί μαζί μου και λένε "ΑΜΑΝ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;"

Κάντε λίιιιγο υπομονή.....

Υ.Γ.: Skorpion ευχαριστώ για τη συμβουλή!

:embarrest

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)