s
Ο μεγάλος Έρωτας - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 61 to 70 of 91
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Ο μεγάλος Έρωτας

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Μια ερώτηση: Η "αδερφή ψυχή" είναι διαφορετική σε κάθε ενσάρκωση;
    Πολύ καλή ερώτηση. Αλλά τι εννοούμε ως "αδελφή ψυχή"; Μήπως αυτή που μας βοηθάει στην εξέλιξη (είχα διαβάσει κάπου ότι είναι αυτή που βοηθάει το βόρειο δεσμό μας); Ή κάτι άλλο;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Φωτεινή

Αν είστε οπαδοί της μετενσάρκωσης τότε, η αδελφή ψυχή δεν είναι μία, αλλά πολλές και δεν ειναι απαραίτητο να είναι ερωτικοί μας σύντροφοι. ( περισσότερες πληροφορίες εδω )
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση! Προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στη σύνδεση του vertex με τον μεγάλο έρωτα ή και γενικότερα με σημαντικές γνωριμίες και έντονες έλξεις. Τουλάχιστον στη ζωή μου έχω δει να επαληθεύεται σε απίστευτο βαθμό και από ότι διαπίστωσα σήμερα χάρη στις πολύ ωραίες τοποθετήσεις σας, είναι μάλλον λόγω του ότι βρίσκεται στον 5ο μου, αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.
    Αναφέρομαι σε ενεργοποίηση του vertex τόσο από διελεύσεις μεγάλων πλανητών όσο και από προόδους αλλά ακόμη και solar return. Επίσης πολύ σημαντικό είναι όταν οι δεσμοί της σελήνης έρχονται σε όψη με αυτό.

Και 2 προσωπικά παραδείγματα:όταν συνάντησα τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα ο Πλούτωνας ήταν σε σύνοδο με το vertex μου και ταυτόχρονα οι δεσμοί σε τετράγωνο με αυτό και τον πλούτωνα φυσικά. Η εμπειρία αυτή είχε τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν στη συζήτηση νωρίτερα, δηλαδή απίστευτη χρόνια εμμονή και καταστάσεις τρέλας όπου νιώθεις να χάνεις τον εαυτό σου. αργότερα, το πιο ενδιαφέρον, όταν έκανα την πρώτη μου σημαντική σχέση, οι δεσμοί ήταν σε σύνοδο με το vertex, την δε ημέρα της γνωριμίας τόσο η προοδευμένη μου σελήνη, όσο και η διελαυνουσα ήταν σε σύνοδο με αυτό.
    Έχω αρκετά ακόμη παραδείγματα, ανάφερα δυο ενδεικτικά. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση και σίγουρα θα συμβαίνουν παράλληλα κι άλλα πράγματα, ωστόσο εδώ κι ένα χρόνο περίπου που το έχω ανακαλύψει συνεχώς εντυπωσιάζομαι. κ αν είναι εύκολο θα επιθυμούσα πολύ μια απάντηση αν αυτά συμβαίνουν λόγω του ότι είναι στον 5ο οίκο.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή lizy

Πολύ ωραία η παρατήρησή σας. Όντως το Βέρτεξ είναι ενεργοποιημένο σε σημαντικές στιγμές στη ζωή κυρίως όταν κάνουμε στροφή μετά από την παρουσία ενός ανθρώπου που λειτουργεί ως καταλύτης. Συχνά είναι ένας μεγάλος έρωτας, αλλά μπορεί και ένας άνθρωπος που μας αλλάζει τη ζωή, χωρίς να εμπλακούμε μαζί του ερωτικά. Μου έχει συμβεί με ένα συγγραφέα και ένα δάσκαλο.

Αλλά στα ερωτικά, έχετε δίκιο, στις σημαντικές σχέσεις, πολύ συχνά ενεργοποιείται, ακόμη κι αν δεν είναι στον 5ο οίκο. Γιατί φέρνει καρμικές συναντήσεις με κάποιο άτομο που ξεχωρίζει.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    ....

να σας ρωτησω μια απορια που εχω..τι ειναι το vertex; ποια η σημασια του και πως το βρισκουμε;:embarrestδεν ειμαι πολυ ενημερωμενη

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή avrilllll

Μπορείτε να αναζητήσετε ένα ενδιαφέρον μας άρθρο πάνω στην έννοια του βέρτεξ ή Κορυφή. Δεν είναι εύκολο να το υπολογίζετε με το χέρι, θέλει καλά μαθηματικά. Αν επιθυμείτε, δίνετε τα στοιχεία σας και σαν ενημερώνουμε πού είναι στον δικό σας χάρτη. Χρειάζεται απαραίτητα ώρα γέννησης.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    ....

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή avrilllll

Μπορείτε να αναζητήσετε ένα ενδιαφέρον μας άρθρο πάνω στην έννοια του βέρτεξ ή Κορυφή. Δεν είναι εύκολο να το υπολογίζετε με το χέρι, θέλει καλά μαθηματικά. Αν επιθυμείτε, δίνετε τα στοιχεία σας και σαν ενημερώνουμε πού είναι στον δικό σας χάρτη. Χρειάζεται απαραίτητα ώρα γέννησης.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Σας ευχαριστω πολυ! εχω γεννηθει στην αθηνα στις 28.12.1982 στις 12.30 το μεσημερι:bigsmile:

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή avrilllll

Έχετε το Βέρτεξ στις 5 Ζυγού και στον 6ο σας οίκο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    ....

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή avrilllll

Έχετε το Βέρτεξ στις 5 Ζυγού και στον 6ο σας οίκο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Σας ευχαριστω πολυ κυρια Σιμου!!!!!!

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Πολύ καλή ερώτηση. Αλλά τι εννοούμε ως "αδελφή ψυχή"; Μήπως αυτή που μας βοηθάει στην εξέλιξη (είχα διαβάσει κάπου ότι είναι αυτή που βοηθάει το βόρειο δεσμό μας); Ή κάτι άλλο;
    Μισό λεπτάκι. Υποτίθεται πως από οποιαδήποτε σχέση, αδιάφορο αν είναι ερωτικής ή άλλης φύσεως, κάτι παίρνεις και κάτι δίνεις. Και αυτού του είδους η ανταλλαγή εμπειριών, οδηγεί στην εξέλιξη (όπως εννοείται από τον καθένα).

Ποιό είναι το κριτήριο λοιπόν που κρίνουμε ότι κάποιος βάζει παραπάνω το χεράκι του όσον αφορά την "εξέλιξη" ενός άλλου ατόμου; Επί της ουσίας κι όχι βάσει αστρολογικών δεικτών και μόνο.

Η διάρκεια της σχέσης; Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, υποθέτω πως όχι.

Το θετικό ή όχι του αποτελέσματος της σχέσης, υπό την έννοια του αισίου τέλους; Επίσης χλωμό.

Η επιλογή του ατόμου να θεωρεί πως ο τάδε ή ο δείνα έπαιξαν ρόλο στη ζωή του; Μάλλον το πιο λογικό, εκεί όμως δεν νομίζω πως μπορούμε να μιλάμε για "καρμικότητες" και συναφή. Πρόκειται για συνειδητή αξιολόγηση προσώπων και καταστάσεων.

Για να μη ξεφύγουμε όμως από το θέμα, που αφορά τον Μεγάλο Έρωτα, κι επειδή έχει γίνει πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια η αναζήτηση "καρμικών" χαρακτηριστικών στις σχέσεις, νομίζω πως καλό θα είναι να μη δημιουργούνται συγχίσεις περί έρωτος, "καρμικού χρέους", "αδελφής ψυχής", εξελίξεων και λοιπών παρεμφερών εννοιών.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Page 7 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 56 users browsing this thread. (0 members and 56 guests)